ICO olayına ilk defa katılıcam. Ethereumlarım poloniexde sanırım myetherwallet kullanmam gerek yukarıda yazdığına göre. Ben windows kullanmıyorum. iPhone kullanıcıyım. Siteden wallet açmak istedi ancak keystore u kaydetmemi istiyor. Tıkladığımda karmakarışık birşeyler çıkıyor. O yazılanları mailimde saklasam olur mu? Veya iphone kullanarak önerdiğiniz bir çözüm var mı?
Merhaba, öncelikle poloniex ile ilgili dikkatli olsanız iyi edersiniz. Durumu pek iyi görünmüyor, çekim işlemleri günlerce askıda kalıyor bazen. Sorunuza gelince windows kullanmanız şart değil, herhangi başka tip bir bilgisayar işletim sistemi de işinizi görecektir JSON dosyasını kaydedebilmek için. Bilgisayara erişiminiz vardır diye düşünüyorum bir şekilde. Onun dışında özellikle telefonda çalışan ETH wallet uygulaması varsa diğer arkadaşlar tavsiye edebilirler size ben kullanmıyorum o şekilde.
Jaxx kesinlikle kullanmayın, Mist, Parity, Metamask, Myetherwallet, bunlar kullanabileceğiniz wallet'lar.
Merhabalar.
Malesef acemilikle poloniexle başladım. Sağolsunlar 3.2 eth yi bugün gönderdiler. Bilgisayar erişimim var ancak bana ait değil. Olan pc de smosda mining yapıyor. Bahsettiğiniz dosyayı kaydedip mailimde saklayacağım.
Bu arada konusu açılmışken. Poloniexdeki ethleri bittrexd en hızlı nasıl gönderebilirim. Btcye mi çevireyim veya ne tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
O kullandığınız bilgisayarda kalmasın JSON dosyası ona dikkat edin, madem %100 güvenli değilse. Polo'dan açıkçası hangi transfer en hızlı şekilede yapılıyor bilmiyorum. Bir arkadaşımın ETH transferi ortadan yok oldu, polo'da da yok gönderdiği hesapta da yok. Yine litecoin çekmiş birkaç gün önce, onlar da ortada yok. Support ticket açınca ona da cevap alamadı. Cidden yanıltmak istemem. Altcoin forumuna konu açabilirsiniz bence sormak için, son 1-2 günde çekim yapan arkadaşlar varsa ona göre cevap vereceklerdir.
Eth zec str sıkıntısız geçti hemen.