Pages:
Author

Topic: [ANN] [ICO] MONETHA - Ödemeler için Merkezi Olmayan Güven/İtibar Platformu - page 96. (Read 60267 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 500
İmza kampanyasına katılmak istiyorum ama verdikleri link Bitcointalk Signature'deki 150 karakter limitinden daha fazla öğe içeriyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu benim dışımda Jr. Member olup da?
Boşluk falan vardır belki hocam. Wordde bi kontrol edin karakter sayısını.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Tamam Beyler sakin olun. Hesabı satın falan almadım. Gerekli cevabı Kubra Dam'a özel mesaj yoluyla ilettim. Neyse.

Yalnız avatarı değiştirmeme rağmen hala Waves'in avatarı gözüküyor profilimde. Neden böyle oldu. Fikri olan var mı?
Hesabın sana ait olmadığı çıkarımını yapabilirmiyim. Çünkü senior member olana kadar bunlara rastlamamış olman imkansız. Hele türkçe forumda neredeyse herşey imza kampanyaları ile ilgili iken. Banane evet, ama yeni isen rank ına göre yazmak zorunda deilsin. Yardımcı oluruz. Şahsen ben çoğu kişinin rankına bakıp bu zaten biliyordur diye geçiyorum yanıtlamıyorum.
Hocam arkadaş daha sonra önce hep Btc dağıtan kampanyalara girdiği için bilmemesi normal. Orda uid yazıyorsun bot seni tanıyor. Bende ilk kampanyama sr member olarak girdim ve bu tarz sorular sordum.

Herkes birbirine ön yargılı olmaya başlamış bu forumda  Cheesy bırakın satın almış olsun/almamış olsun. Forumda birlik ortamını sağlamak gerekiyor bana göre. Ben de bir süre bilmiyordum burayı ayarlamayı ben de mi şimdi hesabı satın almış oldum. Cheesy
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
İmza kampanyasına katılmak istiyorum ama verdikleri link Bitcointalk Signature'deki 150 karakter limitinden daha fazla öğe içeriyor. Böyle bir problem yaşayan oldu mu benim dışımda Jr. Member olup da?
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Tamam Beyler sakin olun. Hesabı satın falan almadım. Gerekli cevabı Kubra Dam'a özel mesaj yoluyla ilettim. Neyse.

Yalnız avatarı değiştirmeme rağmen hala Waves'in avatarı gözüküyor profilimde. Neden böyle oldu. Fikri olan var mı?
Hesabın sana ait olmadığı çıkarımını yapabilirmiyim. Çünkü senior member olana kadar bunlara rastlamamış olman imkansız. Hele türkçe forumda neredeyse herşey imza kampanyaları ile ilgili iken. Banane evet, ama yeni isen rank ına göre yazmak zorunda deilsin. Yardımcı oluruz. Şahsen ben çoğu kişinin rankına bakıp bu zaten biliyordur diye geçiyorum yanıtlamıyorum.
Hocam arkadaş daha sonra önce hep Btc dağıtan kampanyalara girdiği için bilmemesi normal. Orda uid yazıyorsun bot seni tanıyor. Bende ilk kampanyama sr member olarak girdim ve bu tarz sorular sordum.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
İmzasına girmedim,ama projeyi genel olarak çok beğendim bir miktar yatırım yapmayı düşünüyorum.Piyasada onca çöp proje varken monetha yatırım yapılabilecek az sayıdaki icolardan bir tanesi bence.
hero member
Activity: 896
Merit: 515

sr. member
Activity: 644
Merit: 271

Tamamdır sıkıntı yok hocam, o birazdan düzelir. Bir imza bitip diğerine geçince avatar bir süre öyle eskisi gibi gözükür size. Ben baktığımda Monetha görüyorum sizin profilde. Sıkıntı yok yani. Bir şey olursa da bakarız yine.

@Kubra Dam peki ben ico'ya katılamayacağım. Zira elimde Ethereum yok. Bu durumda sadece imza kampanyasına katılacağım. Ödemeyi Mth olarak vereceklerini yazdın. Şuan siteden incelediğim kadarıyla Monetha'nın cüzdanı yok. Nasıl Mth adresi sahibi olacağım? Bu süreç nasıl işleyecek?

Birde imza kampanyasına kayıt olmak için aşağıdaki formda kırmızı alanlar içerisine aldığım yerlere yanıt olarak ne yazacağız?

https://i.hizliresim.com/4MvgQp.png
Hocam hesap güzelmiş. Kaç btcye aldınız? Normalde @KubraDam bu konularda Sherlock Holmes gibidir, bişey dememesine şaşırdım valla büyük bir sabırla cevapladı  Grin

Gerçekten ihtiyacı olduğu için soru soranlara sabrım, saygım sonsuz ne yalan söyleyeyim. Arkadaş da daha önceden pek katılmamış Waves imzası dışında, Waves'te de kayıt aşaması Monetha'dan farklıymış.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
@Kubra Dam peki ben ico'ya katılamayacağım. Zira elimde Ethereum yok. Bu durumda sadece imza kampanyasına katılacağım. Ödemeyi Mth olarak vereceklerini yazdın. Şuan siteden incelediğim kadarıyla Monetha'nın cüzdanı yok. Nasıl Mth adresi sahibi olacağım? Bu süreç nasıl işleyecek?

Birde imza kampanyasına kayıt olmak için aşağıdaki formda kırmızı alanlar içerisine aldığım yerlere yanıt olarak ne yazacağız?

Hocam hesap güzelmiş. Kaç btcye aldınız? Normalde @KubraDam bu konularda Sherlock Holmes gibidir, bişey dememesine şaşırdım valla büyük bir sabırla cevapladı  Grin
sr. member

https://i.hizliresim.com/4MvgQp.png

Monetha token'lar hazır olacak sizin adresinize gönderilir. Özel bir cüzdana gerek yok. Zaten şimdilik cüzdan kodu sormuyor imza bounty'si. Sıkıntı yapacak bir durum yok yani.

ERC20 token'lar ETH cüzdanlarına gönderilir mesela. Öyle düşünün.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280

Hocam hesabı satın mi aldın naptın, nasıl sr member oldunuz bunu newbie ler bile biliyor 😂 ilkine profil linki ikincisine post sayınızı yazın
sr. member

sr. member
Monetha için dikkatimi çeken bir başka gelişmede,yatırım miktarlarını euro olarak belirlemeleri,dolar görmeye alışığım genelde.İnsanlar kısa süren haftalık kampanyalara alıştı lakin normal bir süre sunuyor monetha bana göre.

Evet o konuda biraz farklı takılmışlar ama sanki kendi içinde bulundukları Avrupa ekonomisine göre planlamışlar sanırım rakamları çalışırken. Yani isteseler EUR/USD paritesini sabit bir referans alıp dolar da yazabilirlerdi. Çok bir şey değişmeyecektir neticede.

Soft capin 7m olması benim çok hoşuma gitti aslında. 1 gün de geçer. Hele bi de direk borsaya girerse tadından yenmez. Proje güzel umarım tutar da biz de bişeyler kazanırız.

Bu kadar hızlı düşünmeyelim yahu bence. Biraz daha günler geçsin bakalım bize ne getirecek.

"Signature for Sr. Member. 60 stakes per week" yazıyor bounty sayfasında. Yani bana kampanya bitiminde 60 Mth'mi verilecek. 2000 Mth = 1 Eth olduğuna göre 60 Mth = 0.03 Eth ediyor. O da 0.00243747 Btc ediyor. 0.00243747 Btc = 34 TL ediyor. Sizce de düşük bir para ödülü değil mi?

İmza kampanyası için Türkçe bölümüne attığım mesajlar kabul ediliyor mu?

@Kubra Dam yukarıdaki sorularımı yanıtlarsan imza kampanyasına girmeyi düşünüyorum. Saygılar...

Size stake veriyor, toplanan tüm stake'lere göre sizin payınız da monetha token olarak size gönderilir bounty başarılı şekilde tamamlanırsa. Toplamda 668 000 MTH (334 ETH) buna ayrılmış. Katılım sağladığınız her hafta size stake (pay) verecek. En sonunda toplanan tüm stake'ler içindeki sizin payınız olan kısım 668 bin MTH'ye göre hesaplanacak.

Türkçe mesaj atmamanız için bir neden yok. Türkçe de yazılabilir, maddelerde İngilizce olacak diye bir şart konulmamış çünkü. Aklınıza takılan varsa sorun yine.
sr. member
"Signature for Sr. Member. 60 stakes per week" yazıyor bounty sayfasında. Yani bana kampanya bitiminde 60 Mth'mi verilecek. 2000 Mth = 1 Eth olduğuna göre 60 Mth = 0.03 Eth ediyor. O da 0.00243747 Btc ediyor. 0.00243747 Btc = 34 TL ediyor. Sizce de düşük bir para ödülü değil mi?

İmza kampanyası için Türkçe bölümüne attığım mesajlar kabul ediliyor mu?

@Kubra Dam yukarıdaki sorularımı yanıtlarsan imza kampanyasına girmeyi düşünüyorum. Saygılar...
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Monetha için dikkatimi çeken bir başka gelişmede,yatırım miktarlarını euro olarak belirlemeleri,dolar görmeye alışığım genelde.İnsanlar kısa süren haftalık kampanyalara alıştı lakin normal bir süre sunuyor monetha bana göre.
full member
Activity: 560
Merit: 113
Ekip sağlam görünüyor biraz yatırım yapacaktım ama acaba ico fiyatının altına düşer mi  Huh
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Soft capin 7m olması benim çok hoşuma gitti aslında. 1 gün de geçer. Hele bi de direk borsaya girerse tadından yenmez. Proje güzel umarım tutar da biz de bişeyler kazanırız.
sr. member
Tahmini ne zamanı bulur şu bounty dağıtımı yahu? ben bu tarihleri görmemiştim imzadan çıkayım bari çok geçmeden Smiley 5-6 ayda en az 3 farklı imzaya girilir eli yüzü düzgün..

5-6 ay falan değil aslında kalabilirdiniz yani. Başlangıç: 31 Ağustos 2017, Bitiş: 30 Eylül 2017. Bir süre de sayımlar sürer. Zaten bunlar normal süreler yani.

bu iconun fiyatı hakkında yorum yapabilecek birileri var mı? soft cape cok zaman almadan ulaşılır diye tahmin ediyorum.

Fiyat yorumu derken?

Projede 700 bin EURO minimum hedef, 7 milyon EURO ise soft cap olarak ayarlanmış.

30 eylule kadar en az 50 tane yararlı post yazmanızı istiyor.haftalık olarakta sizin rutbenize 60 stake veriyor.
local bolumlerle ilgili bir acıklama olmadıgı için öyle bir yaptırımda bulunacaklarını sanmam.genede imzasında olan arkadaslar ya da cevriyi yapan arkadas daha acıklayıcı bilgiler verebilir.

Ben de local bölümlere yaptırım olacağını zannetmiyorum. Herhangi bir yere atılmış 50 mesaj yetecektir.

Bu arada imza ICO bitince bitecek. Dolayısıyla erken biterse satış imzaları da erken kaldırabileceğiz.

Tabiki, eğer ICO hızlı biterse 30 Eylül 2017 beklenmeyecek imzalar için büyük ihtimalle.

Beyler şu adreste : http://goo.gl/ZFDuHp kullanıcı adımızı kaydettirdikten sonra ne yapacağız?
Benim rütbem Sr. Member bu adreste : https://www.monetha.io/en/bounty "Signature for Sr. Member. 60 stakes per week" yazıyor. Ben ne kadar Mth kazanacağım? Hafta başına 60 Mth mi kazanacağım?
Bounty imza kampanyası 30 Eylül'de bitiyor. Bu tarihe kadar her hafta 50 mesaj mı atmam lazım? Yoksa 30 Eylüle kadar mı 50 mesaj atmam lazım?
Türkçe bölümüne attığım mesajlar kabul ediliyor mu?
Birde ödemeyi nasıl alacağız? Bize Mth mi yoksa Eth mi gönderecekler?

Profilinize imzasını ve avatarını ekliyorsunuz Monetha'nın. Size stake veriyor, toplanan tüm stake'lere göre sizin payınız da monetha token olarak size gönderilir bounty başarılı şekilde tamamlanırsa. 50 tane mesajın ICO ne zaman bitecekse o zamana kadar tamamlanması gerekiyor. En uzun senaryoda 30 Eylül'de biter. Hard cap olursa daha erken bitebilir.
full member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
30 eylule kadar en az 50 tane yararlı post yazmanızı istiyor.haftalık olarakta sizin rutbenize 60 stake veriyor.
local bolumlerle ilgili bir acıklama olmadıgı için öyle bir yaptırımda bulunacaklarını sanmam.genede imzasında olan arkadaslar ya da cevriyi yapan arkadas daha acıklayıcı bilgiler verebilir.

Ben de local bölümlere yaptırım olacağını zannetmiyorum. Herhangi bir yere atılmış 50 mesaj yetecektir.

Bu arada imza ICO bitince bitecek. Dolayısıyla erken biterse satış imzaları da erken kaldırabileceğiz.
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
Pages:
Jump to: