Monetha ekibi ve advisor'ları kendi çevrelerince tanınan saygın insanlar. Kalabalıklar da. Fakat laubali değiller. Ayarında ilerletiyorlar olayı. Yüksek ihtimalle bunlardan bir kaçı ico öncesi yada ico döneminde destekli 2-3 açıklama yapar. Ben 5 milyon doları aşan bir yatırım alacaklarını düşünüyorum. Ethereum kımıldamaz, uslu durursa asgari 17-18K ETH yatırım alırlar.
Ortaya sadece kıçı kırık bir iki gambling sitesi koyan Monsterbyte bile 1 community manager desteğiyle 9.5 milyon küsür token sattı. Tane ortalaması 9 cent civarından. Monetha gibi bir proje için yukarıdaki öngörüm uçuk değil.
Güzel bir yorum yapmışsınız, şahsi görüşüm.
Edgeless ekibinden 2 kişi bu projenin advisoruydu, sonradan resimleri kalkmış advisors dan. nedeni nedir acaba...
Mysterium takımının lideri advisor listesine eklenmiş. Yanlız imza ve mvp ödüllerini aşırı düşürmüşler. İmza ödüllerini düşürme sebepleri olarak da az katılımcı demişler. Neredeyse 130 kişi var, ki artar da bu, gerçekten anlamıyorum nesi az.
Bir de durmadan karşıma reklamları çıkıyor. Sağlam para harcamışlar.
Bence de 130 kişi hiç de az değil, güzel bir kampanya diye çok insan katıldı bir anda. Bence de yanlıştı düşürmeleri. Reklamlar da cidden sık karşımıza geliyor.
2020 olayı çok saçma olmuş anladığım kadarıyla ani bir dump yaşanmasının önüne geçmeyi planlıyorlar fakat bu şekilde sürenin uzatılması kötü olmuş. buna daha farklı bir çözüm getirilebilirdi.
Bana göre 2020 olayı mantıklı süreyi uzun tutuyorlar ama belki bu imzacıların bile yararına olabilir ileride değeri katlanırsa dağıtılacak olan miktar baya büyümüş olur.
2020 olayı mantıklı olmuş bence. İmzacilarda bunun yararını görecektir.
2020 olayini ben mi kacirdim acaba ? Ne konuda bahsediyorsunuz acaba 2020 derken.
Arkadaşlar 2020 diye bir tarih yok nerden çıktı bu bilmiyorum.
Milestone 1 denmiş ve bu da
2018'in başı olarak tarif edilmiş. Bunu duyurayım yanlış anlaşılma varsa diye.
Yani ICO'da toplanan tutara göre bounty'lerin ne kadarı hemen ne kadarı 2018'in başında dağıtılacak ona karar verilecek.