2020 olayı mantıklı olmuş bence. İmzacilarda bunun yararını görecektir.
2020 olayini ben mi kacirdim acaba ? Ne konuda bahsediyorsunuz acaba 2020 derken.
Açıklamalarda 2020 diye bir olay yok. Burada bounty ödemeleri kastediliyorsa, ben projeye güveniyorum - güzel bir yatırım alacak ve bounty'ler ico sonunda tek parça halinde ödenecektir. Her halükarda ödemelerin tamamı 2018 başında alınmış olacak.
Aynen, bunu zaten belirttim şurdaki mesajımda.
https://bitcointalksearch.org/topic/m.20909143Bu proje hakkında 144 yorum atıldığına inanamıyorum, bizim forum ne zaman bir proje hakkında konuşsa o projenin düzelmesi altı ay alıyor. Ben ekibi profesyonel buldum ve monetha forum çapında oldukça profesyonel. Kitle fonlama sürecinde mutlaka güzel bir yatırım toplayacaktır fakat önemli olan ico fiyatından sonra nerelerde olacağı.
Bazen ICO'dan sonra fiyat oturmuyor, çok aşağılarda kalıyor ama bir gün geliyor öyle bir pump geliyor ki bütün kayıpları telafi ediyor. Mesela ADEX projesinde token'lar uzun bir süre 4-5k satoshi civarında süründü. Şu anda fiyat 25k satoshi.
Bu proje hakkında 144 yorum atıldığına inanamıyorum, bizim forum ne zaman bir proje hakkında konuşsa o projenin düzelmesi altı ay alıyor. Ben ekibi profesyonel buldum ve monetha forum çapında oldukça profesyonel. Kitle fonlama sürecinde mutlaka güzel bir yatırım toplayacaktır fakat önemli olan ico fiyatından sonra nerelerde olacağı.
2,5aylık bir hazırlık var monethada. başarılı olabilirler. çok fazla imzacısı var. onlar bile 5er ethereum atsa proje şaha kalkar.
Şaha kalkmaz da Jüpiter'e gider belki. 500 ETH ile ciddi bir projenin şaha kalkabileceğini düşünüyorsanız.
rütbe değişikliği için mesaj attım ama ilk kayıt anındaki rütbem ne ise o şekilde devam edileceğini belirttiler
Rütbe değişikliği yok maalesef Monetha'nın imza kampanyasında.
rütbe değişikliği için mesaj attım ama ilk kayıt anındaki rütbem ne ise o şekilde devam edileceğini belirttiler
Benim ilk kayıtta member olmama 2 post kalmıştı. Jr. Member'ken ertesi günü Member olduğumu ve rütbe değişikliğini bildirdim. Benimkisini kabul etmişlerdi, ama tabii ki seninkisiyle aynı hesap değildir. Bana şefkat göstermiş olabilirler
Sizinkini kabul etmeleri onların hatası olmuş. Maddelere açıkça yazmışlar çünkü.
The status of the BitcoinTalk member is reviewed and fixed at the moment of the registration and will stay fixed during the bounty campaign. For example, if you are a Member at the moment of registration and become a Full Member during the bounty campaign, you still get 30 stakes per week.50 adet mesaj atılması isteniliyor, acaba bu localde geçerli midir? coindash bounty'si gibi ana forumdaki alternatif kriptopara kısmına mı yazmak gerekiyor?
Local kısımda da mesaj yazabilirsiniz, bir sakıncası yok Monetha için.