Şu an için ICO tarihlerini verelim, karıştırılıyor çünkü.
Başlangıç: 31 Ağustos 2017
Bitiş: 30 Eylül 2017
Bounty sayfalarını Edgeless'a benzettim, hatta çok benziyor diyebilirim. MVP'lerini de sıkıntısız bir şekilde yükledim, woocommerce'de çalışıyor. Yanlız ekipten size özel id almanız gerekiyor. Woocommerce üzerinden Monetha ile Ethereum ödemesi alabiliyorsunuz.
Öte yandan bu thefunkybits adlı arkadaşın ben eskiden tanıyordum, tekrar hoşgeldin dostum foruma. Türk olduğunu bilmiyordum yıllarca yazıştık.
Türk vatandaşlığına geçmiştir belki hocam. Benim eskiden forumdan tanıdığım biri İsveçli, birisi Japon, birisi de İspanyol 3 kişi artık Türkçe forumdalar. Ne mutlu Türkçe forum kısmı genişliyor. Bundan dolayı çok gururluyuz.Ticaretteki güven üzerine kurulu olan bu projeyi beğendim,çeviri için teşekkür ederim proje ekibi acaba ne değiştide Türkçe çeviri yapmaya karar verdi bilmiyorum.Ben etherin yükselmesiyle orantılı olarak 5.adımdaki hedeflerine ulaşacaklarını düşünüyorum.
Yani neticede Türkiye de önemli bir pazar, kalabalık bir ülke. Belki en başta hakim değillerdi konuya çok sonradan farkında vardılar.
ICO tarihi net olarak belli değil dimi? Sadece ağustos ayı içinde yazmışlar.
Monetha ICO tarihi net belli, web sitesinde de yazıyor, 31 Ağustos 2017 başlangıç, 30 Eylül 2017 bitiş.
Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Düzeltmek isterim.
Ekip alacağı yatırıma göre bounty dağıtacağını yazmış. Her kilometre taşına bir yatırım hedefi koymuş. Örneğin 4. kilometre taşı için 5.5M Euro.
Şimdi bounty dağıtımı için yazılan satırlara bakın.
Milestone 1 reached - 20% of the bounty is paid instantly following ICO, 80% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 2 reached - 30% bounty is paid instantly following ICO, 70% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 3 reached - 40% bounty is paid instantly following ICO, 60% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 4 reached - 60% bounty is paid instantly following ICO, 40% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 5 reached - 100% bounty is paid instantly following ICO
Şimdi eğer proje 5.5M Euro' ya eşit yada daha fazla yatırım alırsa Millestone 4 aşılmış oluyor ve biz bounty ödüllerinin %60' ını ico sonunda hemen alıyoruz. Kalan %40' ı, Kilometre taşı 1' de. (2018 başında)
Ne kadar çok yatırım alırsa o kadar çok bounty alıyoruz. Tokenin değerini düşürmemek için yaptıkları bir hareket olduğunu açıklamışlar.
Bu arada kilometre taşı 5 için 7M Euro yatırım almamız gerekir diyorlar. Bu şu anki pariteyle 8.218.597 USD yapıyor.
Bana göre Monetha' nın bu yatırımı alması muhtemel ve bizler de tüm bounty ödüllerini ico sonunda alırız.
websitesinde milestone #5 icin Retail (EUR 7M/Mid-Late 2019) diyor,
bounty dagitiminin tamaminin yapilmasi icin on kosul 7m eur projenin gerceklesme suresi mid-late 2019 mu denmek istenmis? mid-late 2019 deyince milestone #5 in gerceklesme sureci olarak yorumladim ben
Web sitesinde yazan bilgi doğru. Yani aslında bounty'nin %100 dağıtılması için milestone 1'e ulaşmak yeterli. Ama Milestone 1'den 5'e kadar gittikçe bounty'lerin daha büyük yüzdesi anında ödeme olarak dağıtılacak. Kısacası ne kadar çok yatırım alırsa, o kadar fazla oranda bounty aniden ödenecek ileri yıla yayılmadan.
Bir yanlış anlaşılma var sanırım. Düzeltmek isterim.
Ekip alacağı yatırıma göre bounty dağıtacağını yazmış. Her kilometre taşına bir yatırım hedefi koymuş. Örneğin 4. kilometre taşı için 5.5M Euro.
Şimdi bounty dağıtımı için yazılan satırlara bakın.
Milestone 1 reached - 20% of the bounty is paid instantly following ICO, 80% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 2 reached - 30% bounty is paid instantly following ICO, 70% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 3 reached - 40% bounty is paid instantly following ICO, 60% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 4 reached - 60% bounty is paid instantly following ICO, 40% paid together with an official launch of Milestone number 1
Milestone 5 reached - 100% bounty is paid instantly following ICO
Şimdi eğer proje 5.5M Euro' ya eşit yada daha fazla yatırım alırsa Millestone 4 aşılmış oluyor ve biz bounty ödüllerinin %60' ını ico sonunda hemen alıyoruz. Kalan %40' ı, Kilometre taşı 1' de. (2018 başında)
Ne kadar çok yatırım alırsa o kadar çok bounty alıyoruz. Tokenin değerini düşürmemek için yaptıkları bir hareket olduğunu açıklamışlar.
Bu arada kilometre taşı 5 için 7M Euro yatırım almamız gerekir diyorlar. Bu şu anki pariteyle 8.218.597 USD yapıyor.
Bana göre Monetha' nın bu yatırımı alması muhtemel ve bizler de tüm bounty ödüllerini ico sonunda alırız.
Doğru yorumlamışsınız bence, sadece kırmızı çizdiğim yer ufak hatalı gibi. Alınan yatırım arttıkça dağıtılacak bounty miktarı değişmiyor, sadece bounty'lerin daha kısa sürede dağıtımı gerçekleşiyor anlık olarak, önümüzdeki yılı beklemeden.