Pages:
Author

Topic: 🚀 |ANN| MYSTERIUM AGI - Blokzinciri uzerine kurulu merkezsiz VPN sistemi |MYST| - page 4. (Read 8892 times)

ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
buna blog yazdıydım kabul edildi ye mail gelmişti nerden takip edicez bunları ! hatta başka göndereyim dedim 2 göndermeye izin vermedi.

Blog bu arada türkçe olarak kabul ediyormu yoksa ingilizcemi kabul ediyor.?

türkçe kabul ediyordu sanırım biri yazdıydı burdan türkçe gönderdim diye ama
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
buna blog yazdıydım kabul edildi ye mail gelmişti nerden takip edicez bunları ! hatta başka göndereyim dedim 2 göndermeye izin vermedi.

Blog bu arada türkçe olarak kabul ediyormu yoksa ingilizcemi kabul ediyor.?
hero member
Activity: 658
Merit: 500
bontyler konusunda bir duyuru gibi bişey var mı bunda ?
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Bu iş yapar gibi ne zaman çıkıyor piyasaya borsadan alıp bekleyelim çıktığı gibi  Smiley
hero member
Activity: 756

Mail göndereceklerini söylemişler blog gönderenler imza kadar kazanacak gibi gözüküyor.
hero member
Activity: 518
hero member
Activity: 756
Ödüller sonuçlanmış sanırım imzaya katılım çok düşük olmuş  Smiley her türlü minimum bi sene tutulur kesinlikle satmam.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/6eznfj
Şu yazıya göz atın derim, adam iyi eleştiri yapmış. Mysterium'un yolun başında olduğundan, sistemin nasıl açıkları olabileceğinden falan bahsetmiş.

Çok güzel düşünülmüş bir proje ama gidecek çok yolu var. ICO'ya sağlam katıldım, tokenlarımın bir kısmını 2-3 sene saklamayı planlıyorum.

Bastan sona okudum. Adamin dedigi problemler dogru, ancak cozumleri olmayacak problemler degil, zaten her VPN'in yasadigi problemler.

Burada bence onemli olan sunlar:
1- Exit node'un yasal guvenligi
2- Middle man attack korumasi

Bu iki ana sorun uzerine cozum yaratilirsa gerisi halledilecek detaylar.
sr. member
Activity: 434
beklenti yüksek bakalım borsaya alışdığında ico fiyatından yada yakın olursa alımkar olucam da pek ico fiyatına yakın olcak giib gelmiyor
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Her proje gibi bununda tutulması lazım coinler zaten elde tutulduğu zaman bir şeyler verebiliyor. Potansiyeli olan bir coin o yüzden kısa sürede pump yer diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
https://www.reddit.com/r/ethereum/comments/6eznfj
Şu yazıya göz atın derim, adam iyi eleştiri yapmış. Mysterium'un yolun başında olduğundan, sistemin nasıl açıkları olabileceğinden falan bahsetmiş.

Çok güzel düşünülmüş bir proje ama gidecek çok yolu var. ICO'ya sağlam katıldım, tokenlarımın bir kısmını 2-3 sene saklamayı planlıyorum.
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
bence bomba gibi bir proje geliyor icoya yetişemedik artık borsaya düşmesini bekleyecez.

Bence de oyle. Gercekten proje adina hava cok olumlu. Bununla beraber, takim bu aralar cok sessiz. Slack ve telegramda sorulari yanitliyorlar ama beklenen duyuru gelmedi. Sanirim duyuruyla beraber akilli kontratta tokenlerin transferini acmayi hedefliyorlar. Merakla bekliyoruz.

Bu arada bountyler icin de 1 Agustos'tan erken bir tarihte dagitmak istediklerini soylediler. Zannediyorum o tarihi de zaten ICO surer 1 ay en az diye vermislerdi.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
bence bomba gibi bir proje geliyor icoya yetişemedik artık borsaya düşmesini bekleyecez.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Coinlerin transferi icin iki hafta bekleyecegiz sanirim. Yunbi ile konustuklarini soylemislerdi. Zannediyorum saglam bir exchange ile anlasmadan token transferini aktive etmeyecekler. Bu da bence guzel bir sey, zaten bountyler de 1 agustos'ta anla dagitilacakmis.
sadece yunbi ise bir sonraki borsa büyüklerden olabilir. poloniex kraken bittrex neden olmasın.

yunbi kullanan var mı arkadaşlar?üyeliği zor mudur? teşekkürler.

coininiz bol olsun. Smiley

Yunbi polo hariç diğerlerinden büyük zaten.
sr. member
Activity: 392
Coinlerin transferi icin iki hafta bekleyecegiz sanirim. Yunbi ile konustuklarini soylemislerdi. Zannediyorum saglam bir exchange ile anlasmadan token transferini aktive etmeyecekler. Bu da bence guzel bir sey, zaten bountyler de 1 agustos'ta anla dagitilacakmis.
sadece yunbi ise bir sonraki borsa büyüklerden olabilir. poloniex kraken bittrex neden olmasın.

yunbi kullanan var mı arkadaşlar?üyeliği zor mudur? teşekkürler.

coininiz bol olsun. Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Çok hızlı bitmiş buda sanırım Hard caplerden biri olmuş. Yetişemedim. Büyük ihtimalle borsaya girdiği gibi pump yiyecekler arasında olacaktır.
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
başladığını göremeden bir ico daha bitmiş. gerçekten güzel proje imza kampanyası nı bile göremedik. Cheesy

iex gibi devam edecekler mi acaba?

hem icoya hem de imzaya katılan arkadaşlara hayırlı olsun. tebrikler.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
Icoya katilan arkadaslari tebrik ederim cok basarili sonuclanmis,exchange acildiginda sanirim iyi pump yer,su an ico fiyati henuz belli degil galiba degilmi.
Mesela 1 etc ye ne veriyordu arkadaslar

softcap öncesi 1 ETH= 244.704 MYST
Softcap sonrası 1 ETH=203.92 MYST
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
yazayım buraya polo 1myst=0.0025 btc 3 ay sonra kehanetim gerçekleşecek  Cool

Bende aragon için çok ümitliydim poloya gireceğinden ama bu  proje özgün olduğu için polo umudu daha fazla.
Pages:
Jump to: