Pages:
Author

Topic: 🚀 |ANN| MYSTERIUM AGI - Blokzinciri uzerine kurulu merkezsiz VPN sistemi |MYST| - page 6. (Read 8892 times)

legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
7-8 kere miktarı değiştire değiştire göndermeyi denedim, sonunda onay aldı bir tanesi. Tek seferde olmuyor maalesef, birkaç kez denemeniz lazım.
Unable to locate Transaction entry hatası alıyorsanız miktarı değiştirerek tekrar göndermeyi deneyin, örneğin 10.01 ether gönderecekseniz 10.0099 falan yapın tekrar göndermeyi deneyin.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Birazdan bitecek herhalde az kaldı  Cheesy 47326.56 ether yatırım gözüküyor doğrumu anladım acaba.

denetçi: İşlem bulunamadı diyor tekrardan yollaman lazım sanırım gitmemiş. Eğer tekrardan cüzdanda gözüküyorsa?
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
softcap öncesi 1 ETH= 244.704 MYST
Softcap sonrası 1 ETH=203.92 MYST olarak açıklandı az önce.

edit: myetherwallettan gönderdiğimde başarılı diyor
etherscan linkine tıkladığımda " Unable to locate Transaction entry" diyor.
cüzdana tekrar girdiğimde bakiye yine gözüküyor. bu neden kaynaklanabilir bir bilgisi olan var mı? iki farklı tarayıcıdan denedim
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
ICO'ya hemen hemen 1 saat kaldi. Gercekten cok merakliyim. Zannediyorum ilgi cektiklerinin de farkina vardiklari icin hard capi 14m'a cekmisler. Yukarida paylasilmis, yine paylasayim, smart contract adresi yayinlandi:

https://etherscan.io/address/0xe7e01babb53c98f8d84d05dfff64ebb63ed37bf5
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
https://mysterium.network/contribution/
detaylı açıklama gelmiş websitesinde,
Use the information you copied before: “To Address”, “Gas limit” (set to 250,000) and “Data” (“Data” field will be visible after clicking the button “+Advanced: Add Data” in the wallet).
250 k ayarlayın diyor websitesinde, ama ben sizi dinleyerek 900 k ayarlayacağım. ilk katılacağım ico bu, ama adamlar çok güzel şekilde şu anda açıklamışlar websitesinde yapılması gerekenleri.
ayrıca siz değerli üstadlara yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
Anladığım kadarıyla ETH gönderirken tam olarak 250,000 gas ayarlanması isteniyor. Ben de fazla mal göz çıkarmaz diye düşünüyordum ama öyle değilmiş. Smiley
https://mysterium.network/contribute/  Türkiye saatiyle 16.00'da gönderebiliriz.

Aslında işlemi istediğin saatte gönderen bir olay vardı, mesela 13.00UTC olarak ayarlıyordun ve tahmini blok süresine göre hesaplayarak "şu blok mine edildiğinde senin işlemi göndereceğim" diyen bir program vardı. ICO'ya katılırken geç kalmamak için kullanılabilir, ama ismi aklımda değil bu olayın.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
az kaldı ilgi patlaması yaşıyor çok kısa süre içinde bitecek bence.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
biraz btc ayarladım bekliyorum artık şansımı denicem  ne olursa Cheesy
farklı çalışma görünce dayanamıyorum tuttar bu diye ama öyle aman aman vuran hiç denk getiremedim
sr. member
hard cap

hard fork

ne anlama geliyor bunlar ?

bunlar olursa ne olur olmazsa ne olur ? olumlu veya olumsuz yönleri nelerdir acaba ?

Hard cap dediğimiz şey, bir halka arzın maksimum kaç para yatırım almayı hedeflediği. Yani o para toplanınca yeni yatırım alımı duracak.

Bu durumda MYST'in hard capi 10 milyon frank. 1 ether fiyatı frank fiyatına halka arz başlamadan 3 saat önce sabitlenecek ve 10 milyon franklık hardcap buna göre hesaplanacak.

Forumdaşlar, güncelleme var.

Minimum yatırım aynı 700 bin frank.
Soft cap aynı 6 milyon.
Yalnız soft cap  sonrası 24 saat olan süreyi 72 saate çıkarttılar.
Hard cap değişti. 10 milyondu, 14 milyon oldu.

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
değerleneceğini düşündüğüm için biraz ethereum göndereceğim. eth sürekli değerleniyor, umarım ileride pişman olmayız eth'da kalmadığımız için
ikm
sr. member
başlama saati amma ters olmuş yaa . tam iş saati direk fulleniceği düşüncesi var içimde 2-3 saat durusa yeter bakalım yetişirmiyim
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
hero member
Activity: 658
Merit: 500
arkadaşlar sizin öngörünüz nedir? bu projeye yatırım yaparsak ne kazanırız sizce?
öngörüsü olan arkadaşlar yazabilir mi acaba?

dostum bu bilmek imkansız ancak proje özgün bir çalışma ve 700 den fazla node var şuanda ki az sayılmaz .
ve çalıştırılması zor bir sistem değil. önemli olan priyasaya çıktığında ürünü satıp satamayacakları satarlarsa başarılı bir proje olur.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
arkadaşlar sizin öngörünüz nedir? bu projeye yatırım yaparsak ne kazanırız sizce?
öngörüsü olan arkadaşlar yazabilir mi acaba?
sr. member
Activity: 476
hard cap

hard fork

bunlar olursa ne olur olmazsa ne olur ? olumlu veya olumsuz yönleri nelerdir acaba ?

Hard cap dediğimiz şey, bir halka arzın maksimum kaç para yatırım almayı hedeflediği. Yani o para toplanınca yeni yatırım alımı duracak.

Bu durumda MYST'in hard capi 10 milyon frank. 1 ether fiyatı frank fiyatına halka arz başlamadan 3 saat önce sabitlenecek ve 10 milyon franklık hardcap buna göre hesaplanacak.

Teşekkür ederim bilgilendirme için
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
hard cap

hard fork

sr. member
Activity: 476
hard cap

hard fork

hero member
Activity: 756
Hard Cap olacakmı beyler bunda ona göre önlem almak lazım.
Evet olacak ama tam bilmiyorum 10m frank olması gerek kaç ethereum yapıyor bilmiyorum.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Hard Cap olacakmı beyler bunda ona göre önlem almak lazım.
hero member
Activity: 518
pre -sale yapıyormuş bissuens miydi neydi ordan bende başladı diye heyecan yaptım Cheesy
sr. member
ico başladımı ? siteye girebiliyorum ama iş yerinden mew çalışmıyor Sad gönderme yapamam.

Yok, başlamadı  Cheesy

Yarın(30 Mayıs) saat 16:00'da.
Pages:
Jump to: