Pages:
Author

Topic: 🚀 |ANN| MYSTERIUM AGI - Blokzinciri uzerine kurulu merkezsiz VPN sistemi |MYST| - page 8. (Read 8892 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 500
Proje iyi düşünülmüş artı olarak tasarımcı arkadaş işini iyi yapmış bayıldım görsellere.
full member
Activity: 163
Merit: 100
bu projeyi kimse tutamaz gibi. muhtemelen çok kısa sürede başlayıp bitecek olan icolar dan biri olacak ama yine kestiremiyor insan.
token fiyatı ne kadar caba?

Benim anladigim kadariyla token fiyati baslangicta 1 MYST esittir 1 Isvicre Frank'i olacak. Ethereum fiyati ICO baslamadan 3 saat once Frank fiyatina sabitlenecek. Dolayisiyla eger mesela 1 Ethereum 150 Isvicre Frank'i ise, 1 Ethereum'a 180 MYST alacaksiniz soft cap olan 6 milyon frank toplanana kadar.

anladım hocam. peki bu geri sayımdaki saat hangi bölgeye göre ayarlanmış. kendi bölgemize göre bunu nasıl ayarlayacağız?

ICO Türkiye saati ile 30 Mayıs 2017 16:00'da başlayacak  Smiley

Hayırlı forumlar!

bilgilendirme için teşekkürler. aklıma takılan birkaç soru daha var.
1-) bu icoya eth leri yollarken Gash olayı nasıl olmalı. tam olarak anlamadım bu Gash olayını. btc deki fee ile farkı nedir?
2-) bu coine 100 dolar yatırdık bunun karşılığını nezaman alacağız? (piyasaya nezaman çıkacak, borsaya nezaman girecek vs gibi şeyler.)
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Valla biraz okumaya çalıştım, güzel farklı yanları var gibi projenin. Yalnız şu İsviçre frank olayı dünyanın en saçma şeyi olmuş yazık etmezler umarım kendilerine. Dolar deseler yine tamam de böyle fantaziye girmeleri enteresan olmuş.

Isvicre merkezli bir startup. Dolayisiyla franki baz almalari gayet normal. Ha zaten dolar biter frank bitmez. Smiley

Bu arada Ingilizce bi blog yayinladim, hayrina girip bi resme tiklayip mysterious sitesine girebilirsiniz. Her tik stake veriyor. Smiley

http://kriptoblog.com/internet-privacy-is-your-basic-right-meet-mysterium/
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
bu projeyi kimse tutamaz gibi. muhtemelen çok kısa sürede başlayıp bitecek olan icolar dan biri olacak ama yine kestiremiyor insan.

Benim anladigim kadariyla token fiyati baslangicta 1 MYST esittir 1 Isvicre Frank'i olacak. Ethereum fiyati ICO baslamadan 3 saat once Frank fiyatina sabitlenecek. Dolayisiyla eger mesela 1 Ethereum 150 Isvicre Frank'i ise, 1 Ethereum'a 180 MYST alacaksiniz soft cap olan 6 milyon frank toplanana kadar.

anladım hocam. peki bu geri sayımdaki saat hangi bölgeye göre ayarlanmış. kendi bölgemize göre bunu nasıl ayarlayacağız?

ICO Türkiye saati ile 30 Mayıs 2017 16:00'da başlayacak  Smiley

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 350
Valla biraz okumaya çalıştım, güzel farklı yanları var gibi projenin. Yalnız şu İsviçre frank olayı dünyanın en saçma şeyi olmuş yazık etmezler umarım kendilerine. Dolar deseler yine tamam de böyle fantaziye girmeleri enteresan olmuş.
full member

sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!

ikm
sr. member
node bountysini giresim vardı ama sadecelinux üzerindenmiş windows olarak ne zaman başlar acaba Cheesy
full member
sr. member
Activity: 476
Bu ico ya yatırım yapmak için 30 Mayısı mı bekleyeceğiz ? ufakta olsa bir şey yatırmak isterim

Evet, 30 Mayıs saat 16'da başlayacak. Çabucak biten icolardan olabilir. O yüzden yatırım yapmak isteyenler hazır beklesin, benden söylemesi. Soft cap olduktan sonra alacağınız token düşüyor çünkü.

Daha önce hiç yatırım yapmadım bir ico ya. Süreç nasıl ilerliyor acaba ? hızlı davranabilmek için ne yapmam gerekiyor işlem adımları nelerdir acaba ? Teşekkürler

Ethereum ile alacaklar yatırımı btc ve alternatifleri belirsiz şuan. Ethereum cüzdanınız açık olarak geri sayımı bekleyeceksiniz
yüksek gas fee ayarlayıp adresi bekleyeceksiniz adres geldiğinde bam bam bam göndereceksiniz Smiley

çok açıklayıcı oldu da eth de uçtu alacağımız btc ile doğru düzgün eth de etmez şimdi Cheesy Teşekkürler Smiley
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Bu ico ya yatırım yapmak için 30 Mayısı mı bekleyeceğiz ? ufakta olsa bir şey yatırmak isterim

Evet, 30 Mayıs saat 16'da başlayacak. Çabucak biten icolardan olabilir. O yüzden yatırım yapmak isteyenler hazır beklesin, benden söylemesi. Soft cap olduktan sonra alacağınız token düşüyor çünkü.

Daha önce hiç yatırım yapmadım bir ico ya. Süreç nasıl ilerliyor acaba ? hızlı davranabilmek için ne yapmam gerekiyor işlem adımları nelerdir acaba ? Teşekkürler

Ethereum ile alacaklar yatırımı btc ve alternatifleri belirsiz şuan. Ethereum cüzdanınız açık olarak geri sayımı bekleyeceksiniz
yüksek gas fee ayarlayıp adresi bekleyeceksiniz adres geldiğinde bam bam bam göndereceksiniz Smiley
sr. member

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024

sr. member
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
valla bounty binde 7 ayırmışlar düşük geldi bana ama projenin tutacağını emin gibiyim hoşuma gitti biraz kurcaladım üstlimit ne olcak eğer 10milyon dolar seviyelerinde kalırsa bounty oldukça az verecektir ama son zamanlarda 30 civarları olmaya başladığından 30 mil toplarsa ozman iyi vericektri imzacılara
imzaya binde 7 nin yüzde 30 dağıtlcak çünkü Cheesy
Bounty havuzu 5m$ toplandığında %0.7 olacak.
İmza için ayrılan %20 olduğuna göre %0.14 evet bayağı düşük Smiley
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
çok iyi proje vpn servislerinede güven kalmamıştı zaten açık kaynak kodlu olması daha çok güven veriyor. Windows için istemcisi yok sanırım.

Windows'a VPN almaya yarayan Client yazilimini kuranlar varmis, belli bir program gerektiriyormus ama ne oldugunu tam anlamadim. Slack'de yaziyorlardi. Ben de bunu arastiriyorum, cevabi bulunca burada paylasacagim. Tabii ileride Windows icin hem node olusturma, hem de hizmet alma yazilimlari olacak.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
çok iyi proje vpn servislerinede güven kalmamıştı zaten açık kaynak kodlu olması daha çok güven veriyor. Windows için istemcisi yok sanırım.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
valla bounty binde 7 ayırmışlar düşük geldi bana ama projenin tutacağını emin gibiyim hoşuma gitti biraz kurcaladım üstlimit ne olcak eğer 10milyon dolar seviyelerinde kalırsa bounty oldukça az verecektir ama son zamanlarda 30 civarları olmaya başladığından 30 mil toplarsa ozman iyi vericektri imzacılara
imzaya binde 7 nin yüzde 30 dağıtlcak çünkü Cheesy
legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
bir miktar yatırım yapılabilir diye düşünüyorum. Aldıkları bağış oranına göre ne yatırım yapacağıma karar vereceğim.
 whitepaper'a göre
Before Soft Cap is reached, 1 CHF = 1.2 MYST (ETH price per MYST will be determined
3 hours before Token Creation Event).
 After Soft Cap is reached (24 hour period), 1 CHF = 1 MYST.

1 chf yaklaşık 1 USD şu anda. sizce ilk çıkış fiyatı değerli mi?

Aslina bakarsan cok degerli degil gibi bence. Soyle ki, ICO baslamadan once eth/frank fiyati sabitlenecek. Eger ilk 6 milyon frank degerinde ether toplanirsa, ki muadili diger ICOlar icin bu bir kac dakika surmustu, 24 saatlik ikinci bir evreye gecilecek. 6 milyon frank'tan 7200000 coin dogar. Ikinci evrede hard cap bu hafta belli olacak, zannediyorum o da 10 milyon frank civarinda olur. Yani 4 milyon franklik, 4 milyon MYST daha alinacak. Bu da 11200000 gibi bence cuzi rakamda bir token sayisi ediyor. Marketcap de 10milyon frank, yani 10 milyon dolar. Marketcaplere baktigimizde bunun hic bir sey oldugunu gorebiliyoruz.
Dağıtımla ilgili şu tabloyu da paylaşmakta yarar var:
http://imgur.com/DlEdN4i
https://i.hizliresim.com/O0QOYZ.png

Hayırlı forumlar!

Evet, merak edenler icin onu da aciklayayim.

Gectigimiz senenin sonunda early sale yapildi. Bunlar seed participant, coinlerini 1 sene sonunda alacak. Projenin hazirlik asamalari icin funding olusturdular bu sekilde ve tabi para atanlar da ortada fol yok yumurta yokken buyuk risk aldigi icin 5x carpan ile coinlerini alacaklar.

2nd phase, projeye eklenecek yeni oneriler, fikirler olursa halka arz edilip yeni fon uretmek icin ayrilan ve kilitli duracak token sayisi.

Yine kuruculara gidecek olan miktar da bir sene boyunca kilitli olacak.
sr. member
bir miktar yatırım yapılabilir diye düşünüyorum. Aldıkları bağış oranına göre ne yatırım yapacağıma karar vereceğim.
 whitepaper'a göre
Before Soft Cap is reached, 1 CHF = 1.2 MYST (ETH price per MYST will be determined
3 hours before Token Creation Event).
 After Soft Cap is reached (24 hour period), 1 CHF = 1 MYST.

1 chf yaklaşık 1 USD şu anda. sizce ilk çıkış fiyatı değerli mi?

Aslina bakarsan cok degerli degil gibi bence. Soyle ki, ICO baslamadan once eth/frank fiyati sabitlenecek. Eger ilk 6 milyon frank degerinde ether toplanirsa, ki muadili diger ICOlar icin bu bir kac dakika surmustu, 24 saatlik ikinci bir evreye gecilecek. 6 milyon frank'tan 7200000 coin dogar. Ikinci evrede hard cap bu hafta belli olacak, zannediyorum o da 10 milyon frank civarinda olur. Yani 4 milyon franklik, 4 milyon MYST daha alinacak. Bu da 11200000 gibi bence cuzi rakamda bir token sayisi ediyor. Marketcap de 10milyon frank, yani 10 milyon dolar. Marketcaplere baktigimizde bunun hic bir sey oldugunu gorebiliyoruz.
Dağıtımla ilgili şu tabloyu da paylaşmakta yarar var:
http://imgur.com/DlEdN4i
https://i.hizliresim.com/O0QOYZ.png

Hayırlı forumlar!
Pages:
Jump to: