Pages:
Author

Topic: 🚀 |ANN| MYSTERIUM AGI - Blokzinciri uzerine kurulu merkezsiz VPN sistemi |MYST| - page 7. (Read 8892 times)

hero member
Activity: 518
Merit: 500
ico başladımı ? siteye girebiliyorum ama iş yerinden mew çalışmıyor Sad gönderme yapamam.
hero member
Activity: 756
Her token için farklı bir gas limiti olur orada 100k yazıyorsa en az 3 katını atmak lazım.
Node sayısı 800 olmuş ve daha beta aşaması normal vpn servislerinde bu kadar altyapı yok  Cheesy
newbie
Activity: 39
Merit: 0
güzel proje inceleyelim bakalım neler yapabileceğiz.
https://mysterium.network/contribution/ web sitesi de çok iyi. iş yapacak bir proje.

gas lar sürekli değişiyor bildiğim kadarıyla. her coin için farklı değeri var.
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
https://mysterium.network/contribution/
detaylı açıklama gelmiş websitesinde,
Use the information you copied before: “To Address”, “Gas limit” (set to 250,000) and “Data” (“Data” field will be visible after clicking the button “+Advanced: Add Data” in the wallet).
250 k ayarlayın diyor websitesinde, ama ben sizi dinleyerek 900 k ayarlayacağım. ilk katılacağım ico bu, ama adamlar çok güzel şekilde şu anda açıklamışlar websitesinde yapılması gerekenleri.
ayrıca siz değerli üstadlara yardımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
valla 900k yap zaten öyle aman aman eth harcatmıyor ben icolarda daima öyle ayarlıyorum sorun yaşamadım hiç düşüklerde gönderilmiş gibi görünüp gitmediği çok oldu
sr. member
Activity: 700
Merit: 270

çok teşekkür ediyorum hocam yardımınız için, myetherwallet'a biraz eth atıp 30'unun gelmesini bekleyeyim o zaman.
Saygılar...

Ben de bir ekleme yapayim. ICO baslangicinda ne yap et bilgisayar basinda ol. Cunku limitli olacak halka arz. Muhtemelen 20-30 dakikada biter. Hemen atman gerekecek Ethereum'u. Bir de gas fiyatini mumkun mertebe yuksek tut.
Hocam daha önce hiç ethereum transferi yapmadım, 10 ETH transeferi için ne kadar gas fee ödemem gerekir peki tahmini olarak? bir bilginiz var mı? ya da btc'yi öğrenebildiğimiz gibi bir site var mı bunun için?
Saygılarımla...

Yüksek tutman lazım bazen 200k veya 900k arası bir gas limiti ayarlaman gerekiyor.
sr. member
Activity: 462
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!

çok teşekkür ediyorum hocam yardımınız için, myetherwallet'a biraz eth atıp 30'unun gelmesini bekleyeyim o zaman.
Saygılar...

Ben de bir ekleme yapayim. ICO baslangicinda ne yap et bilgisayar basinda ol. Cunku limitli olacak halka arz. Muhtemelen 20-30 dakikada biter. Hemen atman gerekecek Ethereum'u. Bir de gas fiyatini mumkun mertebe yuksek tut.
Hocam daha önce hiç ethereum transferi yapmadım, 10 ETH transeferi için ne kadar gas fee ödemem gerekir peki tahmini olarak? bir bilginiz var mı? ya da btc'yi öğrenebildiğimiz gibi bir site var mı bunun için?
Saygılarımla...

Abicim bu gas limitleri çok değişken, ICO aktif olunca muhtemelen binlerce transaction yağacağı için limiti çok yüksek tutmak gerekir. Tokencard icosuna katılanlar arkadaşlar bu konuda daha yetkin cevap verebilir. @ozgr @mstfprcn konuya geliverin.
full member
Activity: 448
Merit: 100
çok iyi proje vpn servislerinede güven kalmamıştı zaten açık kaynak kodlu olması daha çok güven veriyor. Windows için istemcisi yok sanırım.

Windows'a VPN almaya yarayan Client yazilimini kuranlar varmis, belli bir program gerektiriyormus ama ne oldugunu tam anlamadim. Slack'de yaziyorlardi. Ben de bunu arastiriyorum, cevabi bulunca burada paylasacagim. Tabii ileride Windows icin hem node olusturma, hem de hizmet alma yazilimlari olacak.

bulabildiniz mi hocam? bilgilendirir misiniz?
sr. member

Saygılar...

Saygılarımla...
sr. member

Saygılar...

sr. member

Saygılar...
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Anladığım kadarıyla buradan önsipariş verilebiliyor.
https://www.bitcoinsuisse.ch/mysterium/
500k frank ayrılmış burası için, 400k yı geçmişlerdi en son.

Evet, orası btc ve nakitle yatırım yapmak isteyenler için dostum. Bu arada exchangeden göndererek ether'i yatırım yapamazsan, bi ether cüzdanından göndermen lazım. Tercihen myetherwallet. Çünkü yaratılan tokenler adresine özgüleniyor.
sr. member
Anladığım kadarıyla buradan önsipariş verilebiliyor.
https://www.bitcoinsuisse.ch/mysterium/
500k frank ayrılmış burası için, 400k yı geçmişlerdi en son.
hero member
Activity: 518
ben beğendim çalışmayı , özgün olan her proje benim açımdan güzel ve gelecek vaadeden çalışma olarak görüyorum . bakalım iş yapar gibi ama piysa  nasıl karşılayacak
sr. member
polodaki cüzdandan eth gönderirsek hiç yetiştirebilme şansımız yok o zaman değil mi üstadlarım açılışta?
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
Twitter ve Facebooklarına gireyim diyorum ama ruslar yine üşüşmüştür mysteriumun başına Undecided

Bulabilirsen bize de haber ver. Smiley Sosyal medya bountysi yok. Bence cok yerinde bir karar. Zaten Ruslar mahvediyor sosyal medya kampanyalarini.
bir bakıma iyi olmuş. Blog ödüllerini bibakayım.
sr. member
Twitter ve Facebooklarına gireyim diyorum ama ruslar yine üşüşmüştür mysteriumun başına Undecided

Bulabilirsen bize de haber ver. Smiley Sosyal medya bountysi yok. Bence cok yerinde bir karar. Zaten Ruslar mahvediyor sosyal medya kampanyalarini.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
umarım iyi bir program yapabilirler...

gibi olmasında... (gerçi psiphon ücretsiz bir program, azçok işe yarıyor)
sr. member
Activity: 350
CrowdWiz
sr. member
bu projeyi kimse tutamaz gibi. muhtemelen çok kısa sürede başlayıp bitecek olan icolar dan biri olacak ama yine kestiremiyor insan.
token fiyatı ne kadar caba?

Benim anladigim kadariyla token fiyati baslangicta 1 MYST esittir 1 Isvicre Frank'i olacak. Ethereum fiyati ICO baslamadan 3 saat once Frank fiyatina sabitlenecek. Dolayisiyla eger mesela 1 Ethereum 150 Isvicre Frank'i ise, 1 Ethereum'a 180 MYST alacaksiniz soft cap olan 6 milyon frank toplanana kadar.

anladım hocam. peki bu geri sayımdaki saat hangi bölgeye göre ayarlanmış. kendi bölgemize göre bunu nasıl ayarlayacağız?

ICO Türkiye saati ile 30 Mayıs 2017 16:00'da başlayacak  Smiley

Hayırlı forumlar!

bilgilendirme için teşekkürler. aklıma takılan birkaç soru daha var.
1-) bu icoya eth leri yollarken Gash olayı nasıl olmalı. tam olarak anlamadım bu Gash olayını. btc deki fee ile farkı nedir?
2-) bu coine 100 dolar yatırdık bunun karşılığını nezaman alacağız? (piyasaya nezaman çıkacak, borsaya nezaman girecek vs gibi şeyler.)

Gas olayinin Bitcoin'deki fee olayindan pek bi farki yok. Ethereum blok zinciri uzerindeki fee'nin diger adi gas. Yani Ethereum gonderirken, bir gas limit belirliyorsunuz. Fee gibi aynen. Benim burada tavsiyem, bu tarz ICOlar hizli bittigi icin yuzlerce ayni adrese gonderim oluyor. Dolayisiyla gas limiti cok yuksek tutanlar ancak gonderebiliyor. Bu yuzden minimum 1 milyon gas limit ile baslayin.

Token yaratilma asamasi bittikten sonra tokenlerinizi hemen istediginiz adrese cekebileceksiniz. Benim tahminim ilk gun biter. Ondan sonra hangi borsaya girecegi ise muallak elbette. Her borsaya girebilir, sonucta serbest piyasa. Ama mutlaka ilk hafta 1-2 borsaya girer.
Pages:
Jump to: