Pages:
Author

Topic: 🚀 |ANN| MYSTERIUM AGI - Blokzinciri uzerine kurulu merkezsiz VPN sistemi |MYST| - page 5. (Read 8892 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Icoya katilan arkadaslari tebrik ederim cok basarili sonuclanmis,exchange acildiginda sanirim iyi pump yer,su an ico fiyati henuz belli degil galiba degilmi.
Mesela 1 etc ye ne veriyordu arkadaslar
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
yazayım buraya polo 1myst=0.0025 btc 3 ay sonra kehanetim gerçekleşecek  Cool
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Benim beklediğimden uzun bile sürdü. Muhtemelen tüm transactionlar bir anda yapılabilse çok daha hızlı biterdi. Tokenleri transfer etmeyi bakalım ne zaman açacaklar.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
Tokenlarınızı MyEtherWallet cüzdanınızda görmek için:
1- Cüzdanınıza girin ve Add Custom Token'a tıklayın.
2- Bu şekilde doldurup save'leyin:
Address: 0xa645264c5603e96c3b0b078cdab68733794b0a71
Token symbol: MYST
Decimals: 8
(Yatırdığınız ETH miktarı * 204) ile eşdeğer miktarda MYST cüzdanınızdaysa sorun yok demektir.
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Göz atıp kapatıncaya kadar hızlı bitiyor ICO lar . Güzel proje ama bu kadar hızlı biteceğini düşünmezdim.

hocam proje güzel ve çok hızlı bir şekilde biteceği bence bariz ortadaydı, yatırım yapan bütün arkadaşları tebrik ediyorum ve umarım güzel kazançlar elde ederler.
 kaç dakikada bitti acaba? bilgisi olan var mı?
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
Göz atıp kapatıncaya kadar hızlı bitiyor ICO lar . Güzel proje ama bu kadar hızlı biteceğini düşünmezdim.
sr. member
Activity: 420
ICOya katılan forumdaşları tebrik ediyor, hayırlı kazançlar diliyorum.

Ben defalarca denedim en başından ama kısmet  Smiley

Hayırlı forumlar!
sr. member
Activity: 532
Node açmıştım 2 tane ama olmuş 1100 node üç beş sakız parası verir artık.
İddialı konuşmak gibi olmasın ama başladıktan bir süre sonra marketcap listesinde top 10 yapar bu..
hero member
Activity: 518
Merit: 500
aq bitmiş yaa yetimeşedim bende hay  Angry Angry Angry
sr. member
Activity: 490
Merit: 278
token alıp alamadığınızı, veya softcapte alıp alamadığınzı öğrenmek için:
1) kontrat adresine gidin
https://etherscan.io/address/0xe7e01babb53c98f8d84d05dfff64ebb63ed37bf5
2) click read contract sekmesine tıklayın
3)22 satır token amounta gelin, oradaki boşluğa gönderim yaptığınız etherum adresini yazın.
4) hit querye tıklayın.çıkan sonucu 1.000.000 (1 milyon)a böldüğünüzde elde ettiğiniz sonuç token miktarınız olacaktır.
hero member
Activity: 756
Işık hızında 15m dolar topladılar helal olsun 10 defa denedim en sonunda bi tanesini gönderebilmiş hiç gönderemeyenler var. Cap olmasa 50m dolar olacak heralde Smiley

10-15 defa denedim olmadı . Nasip değilmiş demekki. Ico bitti şimdi değil mi ?

Evet bitti öyle valla nasip kısmet işi ben daha başlamadan formu hazırladım butonu bekledim ona rağmen sonlara doğru göndermiş. Umarım poloya girer ve tüm yatırımcıları mutlu eder.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Alabilenler için bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?

Temmuzda tokenler dağıtılacak sanırım.
sr. member
Alabilenler için bundan sonra süreç nasıl işleyecek? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi?
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Işık hızında 15m dolar topladılar helal olsun 10 defa denedim en sonunda bi tanesini gönderebilmiş hiç gönderemeyenler var. Cap olmasa 50m dolar olacak heralde Smiley

10-15 defa denedim olmadı . Nasip değilmiş demekki. Ico bitti şimdi değil mi ?
hero member
Activity: 1680
Merit: 529

Yarısından çoğu gönderemedi capi kaçırırak gönderdim hay ben böyle işinde. Sakat oldu bu iş Gası 250k haricinde gönderilecek etherde oynama yapılması lazım yoksa sıkıntı oluyor 2 ether yollayacaksınız 2.01 falan gibi.
hero member
Activity: 756
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
5. denemem 1kk dan 4kk ya kadar GAS yazdım olmuyor bir türlü.
Gas 250k sabit kalsın usta, gasın tam 250k olmasını istiyorlarmış
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
5. denemem 1kk dan 4kk ya kadar GAS yazdım olmuyor bir türlü.
full member
Activity: 336
Merit: 101
7-8 kere miktarı değiştire değiştire göndermeyi denedim, sonunda onay aldı bir tanesi. Tek seferde olmuyor maalesef, birkaç kez denemeniz lazım.
Unable to locate Transaction entry hatası alıyorsanız miktarı değiştirerek tekrar göndermeyi deneyin, örneğin 10.01 ether gönderecekseniz 10.0099 falan yapın tekrar göndermeyi deneyin.

ben de biraz yolladım yollarken aynı sıkıntı bende de oldu. İlk göndermemde miktar düştü cüzdan sonra tekrar geri geldi etherler anlamadım. Sonra birden receipt diye mail geldi miktar da azalmış sanırım gitti.   
sr. member
Birazdan bitecek herhalde az kaldı  Cheesy 47326.56 ether yatırım gözüküyor doğrumu anladım acaba.

denetçi: İşlem bulunamadı diyor tekrardan yollaman lazım sanırım gitmemiş. Eğer tekrardan cüzdanda gözüküyorsa?
9. denemede gitti hocam benimkisi, ama muhtemelen soft capi kaçırdık Sad
Pages:
Jump to: