Bu coin'in bu kadar çok yükselme sebebi Cliff High ve bazı youtube kanallarında projenin ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunun tekrar tekrar anlatılması , Veritaseum'dan bile büyük olacağını söyleniyor , ayrıca kendilerininde "secret sauce" olarak isimlendirdikleri sahip olunan coin'lerin sadece trade etmekte değil , platform üzerinde yer alan invoice'lerin satın alınabilecek olması , yani proje gerçekleşirse sahip olduğumuz coin'ler ile kendimize sürekli bir gelir oluşturabileceğiz. Ben bitcoin ve altcoin dünyasında çok yeniyim ve bu projeyide maalesef ico bittikten sonra gördüm ve trade'e açıldığı ilk sabah bütçem elverdiğince aldım. Keşke ico'ya katılsaydım diyorum ve elinde halen populous olan arkadaşlarımızın naçizane satmamasını tavsiye ediyorum.
Projenin başında olan adam böyle alenen tehditkar ve ahlaksız olduğu sürece token isterse 100 kat değerli olsun, ben o projeye güvenip yatırım yapamam. Yapan arkadaşlara başarılar dilerim. Herkesin kendi parası.
Projenin başındaki kişi bence zafer sarhoşluğu ile bu hallere bürünmüş ve gerçekten size/sizlere yaptığı yanlış birşey. Benim düşüncem sizlere token'ları vermek istememe ya da geciktirme sebepleri token fiyatı uçuşa geçmişken , yapacağınız satışlar ile yükselişi yavaşlatabileceğiniz ya da bir süre durdurabileceğiniz olabilir mi ? Çünkü çok ciddi tutarlar dağıtılmış gördüğüm ve duyduğum kadarı ile.
Merak ettiğim birşey var bu imza ya da çeviri vs. her zaman bu kadar çok kazandırıyor mu ? Yoksa bu populous'e özel mi oldu bugüne dek ilk defa ?
Dostum Etherdelta'da 3-4-5 milyon dolar hacim var, çevirmene vereceği 3-5 token mı bu yükselişi dizginleyecekti yani? Epey mantıksız. Hiçbir şartta böyle bir adilik yapmak hakları yok kimseye karşı.
Çeviride normalde dağıtacağı şeyin değerine ana başlıktan bakabilirsin, pul parasıydı. Böyle anormal bir şekilde 20-30 kat artınca fazla etti. Tabi bu yüksek fiyatlar gelmeden çoğu da sattı çıktı zaten. Tepe fiyatı hayal edip öyle düşünmeyin.
Merak ettiğim birşey var bu imza ya da çeviri vs. her zaman bu kadar çok kazandırıyor mu ? Yoksa bu populous'e özel mi oldu bugüne dek ilk defa ?
populous için özel oldu yani neredeyse 100 ether ve fazlasını alan oldu tek imzadan,bugun 100 ether 20bin$ dan fazla yapıyor
boyle bir imza kampanyası duymadım ben bir iki projeyi daha övdüler ama onlarda en fazla 10-20etheri geçememiştir diye biliyorum
bu harika bir bounty ödülü verdi
İşte bir şekilde spekülasyonla bu noktaya getirdiler, yoksa token'ın tanesinin maliyeti taş çatlasa 0.18$ falandır satıştayken. Normal bir durum değil yani 40 yılda bir olur.