Pages:
Author

Topic: [ANN] POPULOUS - Invoice Trading Platform | ICO l BOUNTY KAMPANYASI -ICO Bitti ! - page 9. (Read 10912 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 250
@kubra dam

tabi ki okudum şimdi tekrar baktım aynı şeyi düşünüyorum. şu sıralar dedim zaten, projeyi kötülemek ya da olumsuz bir yorum değildi.
imza kampanyaları, ico ve marketcap in hacminin yükselişi gibi durumları göz önüne alarak öyle dedim.

tabi ki uzun bir süreç var yanılabilirim. ico zamanına  kadar yeni ve yapıcı haberler sayesinde belkide de bende katılırım. Smiley
bol şanslar. iyi çalışmalar.

coininiz bol olsun.

Yok hocam zaten öyle bir şey ima etmedim size sadece bahsettiğiniz ICO'lar ile bunun çıkış tarihi arasında aylar var onu kastetmiştim. Smiley
Ilk defa Ico imza kampansina girdim, biraz karisik geldi, haftalik kac post atmamiz gerek, 50 post ibaresi var ama totalde 50 post mu ? Bu pokenleri ne zaman satabiliriz elden cikarabilriz ? biraz aydinlatirsan cok sevinirim Smiley
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Daha var buna şimdiden acele etmeye gerek yok gibi duruyor. Ama sosyal medya kampanyalarına katılmak lazım bunun.
full member
Activity: 309
Merit: 100
Twitter kampanyasına katıldık bakalım umarım facebook ödülü alma imkanıda tanır

ben de twitter şeyine girdim. eğer düzgün bir iş çıkarırlarsa tutar ve iyi bi şeyler kazanabiliriz bu icodan.

Daha vaktide var sanırım facebook seyside acsalardaa katlasak bountyleri  Grin

Bende de mesela twitter yok ben de facebook çıksın diye bekliyorum ya hayırlısı.  Cheesy
sr. member
Activity: 728
Merit: 264

ben de twitter şeyine girdim. eğer düzgün bir iş çıkarırlarsa tutar ve iyi bi şeyler kazanabiliriz bu icodan.

Daha vaktide var sanırım facebook seyside acsalardaa katlasak bountyleri  Grin
sr. member
Activity: 420

sr. member
Activity: 644
Merit: 271
@kubra dam

tabi ki okudum şimdi tekrar baktım aynı şeyi düşünüyorum. şu sıralar dedim zaten, projeyi kötülemek ya da olumsuz bir yorum değildi.
imza kampanyaları, ico ve marketcap in hacminin yükselişi gibi durumları göz önüne alarak öyle dedim.

tabi ki uzun bir süreç var yanılabilirim. ico zamanına  kadar yeni ve yapıcı haberler sayesinde belkide de bende katılırım. Smiley

coininiz bol olsun.

Yok hocam zaten öyle bir şey ima etmedim size sadece bahsettiğiniz ICO'lar ile bunun çıkış tarihi arasında aylar var onu kastetmiştim. Smiley
sr. member
Activity: 392
@kubra dam

tabi ki uzun bir süreç var yanılabilirim. ico zamanına  kadar yeni ve yapıcı haberler sayesinde belkide de bende katılırım. Smiley

coininiz bol olsun.
sr. member
Activity: 350
su humaniq bir sonuçlansada gırsek bır ımzaya,zrcoın mı yoksa bunumu tercık etsek acaba
zrcoının ımzasına kayıt yaptırdım daha uzerımı cızmemısler,çızılmezsem ona gırecegım galiba

Zrcoin waves assetini kullanıyor bence o proje yaş gibi duruyor ama. Emtia teknolojisi ilgi çekici duruyor. Populusda güzel bir proje bence şimdiden girip stake biriktirmek mantıklı olabilir bana göre. Ama bence acele etmeye gerek yok.

Bunun sonuna gelene kadar baya bir süre var şimdiden itibaren. Eğer güveniyorsanız projeye girip ciddi bir bounty kapılabilir gibi konuyu açan arkadaşın da söylediği üzre.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
su humaniq bir sonuçlansada gırsek bır ımzaya,zrcoın mı yoksa bunumu tercık etsek acaba
zrcoının ımzasına kayıt yaptırdım daha uzerımı cızmemısler,çızılmezsem ona gırecegım galiba

Zrcoin waves assetini kullanıyor bence o proje yaş gibi duruyor ama. Emtia teknolojisi ilgi çekici duruyor. Populusda güzel bir proje bence şimdiden girip stake biriktirmek mantıklı olabilir bana göre. Ama bence acele etmeye gerek yok.
sr. member
İmza olayı tam olarak ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor ?
İmza kampanyası şu anda aktif, stake biriktirmeye başlayabilirsiniz. ICO bitiş tarihi ağustosun ortası gibi planlanmış. Uzun bir kampanya olacak güveniyorsanız eğer sağlam stake biriktirilebilir.  Wink

ilginç bir proje çeviri için teşekkürler.

şu sıralar çok ilgi çekeceğini düşünmüyorum. sonm, iex, mobilgo, minex gibi projeler var.  hayırlısı.

coininiz bol olsun.
İEX, projesinin satışı çoktan bitti. MobileGO da 20 gün sonra bitecek. Konuyu okusaydınız zaten Temmuz'un ortasında satış başlayacağını görürdünüz.  Smiley
sr. member
Activity: 546
Ödülleri biraz az gözüküyor. 22 sayfalık whitepaper icin 150dolarlık coin veriyorlar. işi olmayan varsa fena para değil ama harici ugrasmaya değmez.

Direk 150 dolar verseler uğraşılabilir ama o 150 doları alabileceğiniz bile riskli bir durumken işi olmayan biri bile bence uğraşmasın  Grin
sr. member
Activity: 392
ilginç bir proje çeviri için teşekkürler.

şu sıralar çok ilgi çekeceğini düşünmüyorum. sonm, iex, mobilgo, minex gibi projeler var.  hayırlısı.

coininiz bol olsun.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Ödülleri biraz az gözüküyor. 22 sayfalık whitepaper icin 150dolarlık coin veriyorlar. işi olmayan varsa fena para değil ama harici ugrasmaya değmez.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
İmza olayı tam olarak ne zaman başlayıp ne zaman bitiyor ?
full member
Activity: 309
Merit: 100
bunu bana 1 ay önce birisi bahsetmişti fikir olarak internette okumuştu da proje de demek ki somut bir hale dönecek ilerlettiklerine göre. denk geldiğim iyi oldu. araştırayım biraz ekip nasıl diye, gidişata göre bakalım ne yapacak ekip.
sr. member
Activity: 350
çeviri için teşekkürler.

pazarlama için çok fazla pay ayrılmış. projede anladığım kadarıyla işletmelerde oluşan her türlü faturaları piyasaya sürerek populous platformunda satışa sunulacak. bir nevi tefecilik yapacak ya da ipotek edecek. şirketlerin faturalarını daha ucuza mal ederek giderlerini düşürmelerini sağlayacak.
farklı ve ilginç bir proje umarım ico yaklaşırken kullanabileceğimiz bir arayüz çıkar. hayırlısı olsun. Başarılar.

Baktığım kadarıyla İngiltere merkezli düşünmüşler. Kuruculardan baştaki de sanırım İngiliz. Yalnız tefecilik gibi bir durum yok. Bunların yapmaya çalıştığı şey sadece normalde factoring şirketlerinin yaptığı şeyi blockchain üstüne taşımak. Yani yasa dışı veya kötü algı yaratacak bir durum yok gibi. Bilmeyenler için Türkiye'de de uygulanan bir yasal işlem şekli.

legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
çeviri için teşekkürler.

pazarlama için çok fazla pay ayrılmış. projede anladığım kadarıyla işletmelerde oluşan her türlü faturaları piyasaya sürerek populous platformunda satışa sunulacak. bir nevi tefecilik yapacak ya da ipotek edecek. şirketlerin faturalarını daha ucuza mal ederek giderlerini düşürmelerini sağlayacak.
farklı ve ilginç bir proje umarım ico yaklaşırken kullanabileceğimiz bir arayüz çıkar. hayırlısı olsun. Başarılar.
sr. member
Iconun başlama tarihi çok uzun ama erken girdinmi bu süre zarfında stakeler sayılmaya başlayacak. Proje ise burda faturadan falan bahsedilmiş son zamanlarda çok ilginç icolar belirmeye başladı. Biri süper bilgisayar biri şifreleme falan çok enteresan projeler var. Bu kadar çok ico olması bakalım hayra alametmi olacak.

Çeviri için teşekkürler.

Ne demek hocam, her zaman. Smiley

Hocam bu faturalama derken aslında kafanız karışıyor sanırım haliyle. Benim de karışmıştı. Projede aslında factoring tarzı çek-senet işlemlerini kastediyorlar. Biraz açıklama kısımlarını takip edince anlaşılabiliyor. Projeler dediğiniz gibi var, umarım güzelleri karşımıza çıkar.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Iconun başlama tarihi çok uzun ama erken girdinmi bu süre zarfında stakeler sayılmaya başlayacak. Proje ise burda faturadan falan bahsedilmiş son zamanlarda çok ilginç icolar belirmeye başladı. Biri süper bilgisayar biri şifreleme falan çok enteresan projeler var. Bu kadar çok ico olması bakalım hayra alametmi olacak.

Çeviri için teşekkürler.
Pages:
Jump to: