Pages:
Author

Topic: [ANN] POPULOUS - Invoice Trading Platform | ICO l BOUNTY KAMPANYASI -ICO Bitti ! - page 7. (Read 10912 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 257
Bir sorun için pm attım. 1 hafta oldu yanıt yok.
Dün ana başlıkta mesaj attım bounty başlığında imzamı güncelledim diye. Ne cevap var ne güncelleme.
Scam proje cıkarsa sasırmam.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
38 k usd dağıtılacak 150 kişi var şuan listede bu sayı 300 civarına çıkar 4 aylık süre için gerçekten çok karsız bir imza kampanyası ama belki proje tutarda fiyatı yükselirse orası ayrı tabi.

bunlar çakal üstad adamlar önceden biz belirledik dagitilacak miktari diyip işin içinden cikarlar. taas'in kampanyada belli bir miktar yatırım aşılırsa yüzdeliği artiririz demişlerdi ama yapmadilar neredeyse %50 daha az dagitim yapti şerefsizler. bunlarin da öyle olur 50 milyon yatirim alsa da ancak 38 k yi dagitirlar.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Bu Populous'un Whitepaper çevirisine başvuruda bulunan oldu mu?
Blog için Türkçe kesinlikle mi kabul etmiyorlar yoksa soranlar arasından seçim yapıyorlar mı? Steemit bloglarını kabul ediyorlarsa 300 takipçi yapıp olmadı İngilizce yazarız.

ingilizce yazacaksan hepsini kabul ederler büyük olasıkla . ama yerel dilleri kabul etmemelerini anlamıyorum zaten oraya blog o dili bilen insanların dikkatini çekmek için yazıyor ingilizce bilse her yerden bilgi edine bilir .
çok saçma bir uyugulama yerelden konu açtıyorsun ama o dilde blog kabul etmiyorsun
legendary
Activity: 1424
Merit: 1001
Bu Populous'un Whitepaper çevirisine başvuruda bulunan oldu mu?
Blog için Türkçe kesinlikle mi kabul etmiyorlar yoksa soranlar arasından seçim yapıyorlar mı? Steemit bloglarını kabul ediyorlarsa 300 takipçi yapıp olmadı İngilizce yazarız.
sr. member
Activity: 462
38 k usd dağıtılacak 150 kişi var şuan listede bu sayı 300 civarına çıkar 4 aylık süre için gerçekten çok karsız bir imza kampanyası ama belki proje tutarda fiyatı yükselirse orası ayrı tabi.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
Şu an 50 günden fazla bir zaman var birde İco başladıktan sonra 1 ay duruyor 80 gün dağıtım içinde sanırım bir 10-15 gün arası beklense 95 gün olur nerden baksan 4 aya yakın kalıyorsun. Yatırım alıp tamamlarsa eğer legendary falan 300$ dan fazla düşer bence.

yok hocam benim bildigim oyle olmuyor o. adam çünkü per token diye belirttiği fiyati belirlemiş sanirim tanesi atiyorum şu kadar cent diyor. ve dağitacaği token sayısıda belli oldugu için bountylere imzanin total de alacagi pay bellidir. senin burda daha fazla kazanmani sağlayan şey haftalik topladigin stake olur.oda eğer katilim cok olursa toplam stake oraninin artmasina ve alacağiniz payin da azalmasina sebep olacak.bence 3 4 aylik imzalara girmek yerine iyi araştirilip  bountylere öyle girilirse daha karli olabilir.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Şu an 50 günden fazla bir zaman var birde İco başladıktan sonra 1 ay duruyor 80 gün dağıtım içinde sanırım bir 10-15 gün arası beklense 95 gün olur nerden baksan 4 aya yakın kalıyorsun. Yatırım alıp tamamlarsa eğer legendary falan 300$ dan fazla düşer bence.
hero member
Activity: 980
Merit: 500
FREE $50 BONUS - STAKE - [click signature]
Uzun olması ödülün az olacağı anlamına gelmez. Şuan az kişi var sonlara doğru artacaktır evet ama sürenin uzun olmasından dolayı beklemeyen kişiler listeden çıktığı zaman ilk giren kişi son giren kişin kat kat fazlasını alacak sonuç olarak.

valla hocam   bi legendarynin heronun yada sr memberin haftalık 80 stake hesaplasan 3 ay dursa 960 stake alir toplam imzaya dagitilacak kısım sadece 38 bin dolar. 3 aylik periyotta toplam en kötü ölüsü 100k stake dağitir bence fazlasini dağitir oradan hesaplayin en krali 3 ayda 300 dolar alir diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 462
Uzun olması ödülün az olacağı anlamına gelmez. Şuan az kişi var sonlara doğru artacaktır evet ama sürenin uzun olmasından dolayı beklemeyen kişiler listeden çıktığı zaman ilk giren kişi son giren kişin kat kat fazlasını alacak sonuç olarak.
sr. member
Activity: 322

Bu kural neredeyse tüm imza kampanyalarında aynıdır zaten. Resmi olarak imza kaldırılabilir anonsu yapılmadan imzayı kaldırırsanız, o ana kadar elde ettiğiniz stake'lerden bounty kazanamazsınız.
o bellı olmuyor kazanılan hakkı verebılıyorlar bazen,taşıdıgın kadar reklam yaptıgından dolayı istisnalar olabılıyor
ico çok sessiz ılerlıyor sankı tutmayıp kaldırılacak gıbı gıb hıs var içimde
sr. member
Activity: 281

herkesin ovdugu ico denen sey bu mu yani, 3 ay boyunca bekliyorsun, 3 kurus veriyorlar, yazik ya ceyrek yil nerdeyse

kusura bakma ama seni gören de bir iş yaptığını sanacak. çeyrek yıl dediğin sürede taş falan taşımayacaksın yattığın yerden bir teşekkür ödülü alacaksın. çok beleşçi gördüm de bu kadarını görmedim. tam bir DH mezarcısı gibisin kusura bakma.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
twitter kampanyasına katılmıstım bunun ama cok seyrek paylasım yapıyor. Tanıtımı cok yavas gidiyor simdilik
sr. member
Activity: 490
Bunun imzasına girdimde ne zamana kadar sürecek anlamadım, tabloda ay sonuna kadar gün yazmışlar. Yani imza için son tarih 31 mayıs mı yoksa ico sona erene kadar mı?
İco sona erene kadar. O tabloda yer kalmayınca adam yeniden yer açıyor. Baya uzun bir imza kampanyası yani.
Demek oluyorki bu yaz bu imza ile takılacaz. Başka bir imza bulamadım, girdiğim her imza sıkıntılı, adam akıllı stake kontrolü bir tek bunlarda var.

Yapma ya, simdi imzayi kaldirsak su ana kadar kazandimiz stakeleri vermezler mi ?
Girdigime girmisime pisman oldum, bir daha yanindan gecmem.

Bu kural neredeyse tüm imza kampanyalarında aynıdır zaten. Resmi olarak imza kaldırılabilir anonsu yapılmadan imzayı kaldırırsanız, o ana kadar elde ettiğiniz stake'lerden bounty kazanamazsınız.

herkesin ovdugu ico denen sey bu mu yani, 3 ay boyunca bekliyorsun, 3 kurus veriyorlar, yazik ya ceyrek yil nerdeyse
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Bunun imzasına girdimde ne zamana kadar sürecek anlamadım, tabloda ay sonuna kadar gün yazmışlar. Yani imza için son tarih 31 mayıs mı yoksa ico sona erene kadar mı?
İco sona erene kadar. O tabloda yer kalmayınca adam yeniden yer açıyor. Baya uzun bir imza kampanyası yani.
Demek oluyorki bu yaz bu imza ile takılacaz. Başka bir imza bulamadım, girdiğim her imza sıkıntılı, adam akıllı stake kontrolü bir tek bunlarda var.

Yapma ya, simdi imzayi kaldirsak su ana kadar kazandimiz stakeleri vermezler mi ?

sr. member
Activity: 490

sr. member
Activity: 476
hero member
Activity: 854
Merit: 500
sr. member
Activity: 476
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Bende bu forumda ve btcde yeniyim. Bu kampanyaya katılmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlardan ne yapmam konusunda yardımlarını bekliyorum.

kampanyaya katılmanız için öncelikle Jr. Member seviyesine ulaşmanız gerekmektedir. Newbie kullanıcılar imza kampanyalarına katılamazlar...
teşekkür ederim.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Bir şeyi merak ediyorum şuan ki halk ile Ico fiyatı ile 38.000$ dağıtılacak imza için. Bu miktar yatırımın fazla gelmesi halinde değişecek mi yoksa sabit bir miktar mı?

Yüzdesel olarak satılan token'ların yüzde şu kadarı bounty için ayrılacak demiyor gördüğüm kadarıyla. ana başlığı şimdi inceledim de. Yani sabit belirtilmiş gibi duruyor direk. Tabi en net cevabı direk sorarak alabiliriz.
Pages:
Jump to: