Pages:
Author

Topic: [ANN] POPULOUS - Invoice Trading Platform | ICO l BOUNTY KAMPANYASI -ICO Bitti ! - page 8. (Read 10912 times)

sr. member
Activity: 350
Merit: 250
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
Bir şeyi merak ediyorum şuan ki halk ile Ico fiyatı ile 38.000$ dağıtılacak imza için. Bu miktar yatırımın fazla gelmesi halinde değişecek mi yoksa sabit bir miktar mı?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Bu arada ilgilenenler için ana başlıkta şöyle bir diyalog geçmiş, okuyabilirsiniz. Projeyi anlayamayanlar için iyi olmuş bu konuşma:

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19000739
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
Bende bu forumda ve btcde yeniyim. Bu kampanyaya katılmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlardan ne yapmam konusunda yardımlarını bekliyorum.

kampanyaya katılmanız için öncelikle Jr. Member seviyesine ulaşmanız gerekmektedir. Newbie kullanıcılar imza kampanyalarına katılamazlar...
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Bende bu forumda ve btcde yeniyim. Bu kampanyaya katılmayı düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlardan ne yapmam konusunda yardımlarını bekliyorum.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
Bu ico bana çok samimi gelmedi. Sebebini açıklayamam ama hislerim öyle söyler. Özellikle "satılmayan token'leri daha sonrasında gereklilikte kullanmak üzere rezervimize çekeceğiz" sözcüğü eğer bir "çeviri hatası" değilse çok vahim bir açıklama. 2014 senesinde yapılan pre-mining olaylarını hatırlamama sebep oldu bu açıklama. "Gerekli olduğu zaman kullanmak üzere" açıklaması çok düşündürücü. Ico başarı yakaladığında (eğer yakalarsa) işin başındakilerin Bir parça satalım, Bahamalar'a 15 gün tatile gidelim kararı alması durumunda, buradaki keyfi dump' u kim denetleyecek ?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Bu ne ayak arkadaş twitter kampanyasına giremiyoruz kapatmışlar kayıt listesini?

twitter kampanyası 500 katılımcı sınırlaması olduğu için ve maximum katılım sayısına ulaşıldığı için kapanmıştır...

en sevdiğim bounty tipi, üst limit koyanlar, kuşa dönmüyor bounty,
sr. member
Bu ne ayak arkadaş twitter kampanyasına giremiyoruz kapatmışlar kayıt listesini?

twitter kampanyası 500 katılımcı sınırlaması olduğu için ve maximum katılım sayısına ulaşıldığı için kapanmıştır...
hero member
Activity: 882
Merit: 507
sr. member
süre biraz uzun gelse de erken katılarak iyi stake biriktirilir düşüncesiyle imza kampanyasına katıldım.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
1 bounty'nin tamamlanması icin 3 ay beklemek biraz fazla bence. 3 ayda 2-3 bounty'ye girebilirsiniz normalde.

Evet sure biraz uzun dediğiniz gibi fakat eğer isterseniz son 5gun kala da girip 50 post atarsanız bounty den faydalanirsiniz erken girmek tabi ki stake konusunda daha karlı ve kampanyayı yöneten kişi gerçekten iyi genelde her gün güncelliyor listeyi ve stake leri haftalık olarak yazıyor. Üstelik forum da yapılan küçük hataları da düzeltiyor. Gerçekten yöneten kişiyi taktir ettim.

iyiymiş o zaman. bir kaç hafta kala girilebilir öyleyse. 5 gün kala girip forumu spamlemek istemem zira  Smiley
hero member
Merit: 500
1 bounty'nin tamamlanması icin 3 ay beklemek biraz fazla bence. 3 ayda 2-3 bounty'ye girebilirsiniz normalde.

Evet sure biraz uzun dediğiniz gibi fakat eğer isterseniz son 5gun kala da girip 50 post atarsanız bounty den faydalanirsiniz erken girmek tabi ki stake konusunda daha karlı ve kampanyayı yöneten kişi gerçekten iyi genelde her gün güncelliyor listeyi ve stake leri haftalık olarak yazıyor. Üstelik forum da yapılan küçük hataları da düzeltiyor. Gerçekten yöneten kişiyi taktir ettim.
hero member
Activity: 1655
Merit: 600

sr. member
Activity: 574
Merit: 252
Ben de buna girdim, kabul edilmişim, Fazla kasmaya gerek yok bu kampanya için, toplamda 50 postu 3 ayda mı ne istiyorlar Smiley
full member
Activity: 309
Merit: 100
Bu Ico konusu baya aşağı inmiş çeviriyi yapan arkadaş da yazı yazıp konuyu uplamıyor. Acaba iconun sonuna doğru mu konu yukarılara çıkacak çünkü Ico kötü değil bence.

Daha çok var kampanyanın başlamasına en az 1 ay geçmesi lazım daha sonrasında Ekipde ilgilenmeye başlar büyük ihtimalle.

ICO başlangıç tarihleri kesin mi yoksa belirsiz de öylesine mi verildi acaba? Gerçi herhalde kesindir ama emin olamadım.
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bu Ico konusu baya aşağı inmiş çeviriyi yapan arkadaş da yazı yazıp konuyu uplamıyor. Acaba iconun sonuna doğru mu konu yukarılara çıkacak çünkü Ico kötü değil bence.

Daha çok var kampanyanın başlamasına en az 1 ay geçmesi lazım daha sonrasında Ekipde ilgilenmeye başlar büyük ihtimalle.
sr. member

Arkadaşım ben kontrol ediyorum düzenli olarak, projeyle ilgili yazacak bir güncelleme gelmiyor, benle alakalı değil ki.

Zaten henüz tarih biraz erken sayılır, 2 aydan fazla bir süre var ICO başlamasına. Az daha zaman geçtikten sonra proje ekibi de artık nihayet çok daha aktif bir hale geçecektir.
sr. member
Activity: 462
sr. member
Cok cok tesekur ederim guzel cevabin icin, dogru duzgun imza kampanyalari kalmamis,eskiden daha fazla vardi, sanirim bitcoin fiyatindaki artisdan dolayi cogu uye alimina kapali suan, Populous ico umarim odemelerini yapar.

Rica ederim hocam ne demek. Post başına BTC ile ödeme yapan kampanyaları kastediyorsanız onları çok bilmiyorum tabi ama BTC fiyatının şişmesiyle biraz dizginlemişlerdir kendilerini muhakkak mali olarak. Populous post başına BTC olarak değil de kampanya dahilinde size ICO'dan token olarak pay vereceğinden ödeme olarak bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum kesinlikle.
sr. member
Activity: 490
Ilk defa Ico imza kampansina girdim, biraz karisik geldi, haftalik kac post atmamiz gerek, 50 post ibaresi var ama totalde 50 post mu ? Bu pokenleri ne zaman satabiliriz elden cikarabilriz ? biraz aydinlatirsan cok sevinirim Smiley
Hocam şu an katıldınız ya mesela, ICO bitene kadar toplamda sadece 50 tane düzün post atmanız lazım. Haftalık post gibi bir sınırlama yok. Zaten uzun bir süre var, rahat rahat kasmadan 50 tane post yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Garanti olsun diye 1-2 tane de ana başlığa post atarsınız belirtilmemesine rağmen. Şimdilik hepsi bu. Bir değişiklik olursa ben güncelleme yaparım zaten.  Smiley

Ana Başlık: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-populous-world-invoice-trading-platform-ppt-1866936

Daha var buna şimdiden acele etmeye gerek yok gibi duruyor. Ama sosyal medya kampanyalarına katılmak lazım bunun.
Orasını siz bilirsiniz hocam. Erken başlanırsa stake çok fazla birikir. Başka kampanyalara girip sonradan buna katılmak da düşünülebilir.

Cok cok tesekur ederim guzel cevabin icin, dogru duzgun imza kampanyalari kalmamis,eskiden daha fazla vardi, sanirim bitcoin fiyatindaki artisdan dolayi cogu uye alimina kapali suan, Populous ico umarim odemelerini yapar.
sr. member
Ilk defa Ico imza kampansina girdim, biraz karisik geldi, haftalik kac post atmamiz gerek, 50 post ibaresi var ama totalde 50 post mu ? Bu pokenleri ne zaman satabiliriz elden cikarabilriz ? biraz aydinlatirsan cok sevinirim Smiley
Hocam şu an katıldınız ya mesela, ICO bitene kadar toplamda sadece 50 tane düzün post atmanız lazım. Haftalık post gibi bir sınırlama yok. Zaten uzun bir süre var, rahat rahat kasmadan 50 tane post yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Garanti olsun diye 1-2 tane de ana başlığa post atarsınız belirtilmemesine rağmen. Şimdilik hepsi bu. Bir değişiklik olursa ben güncelleme yaparım zaten.  Smiley

Ana Başlık: https://bitcointalksearch.org/topic/ann-populous-world-invoice-trading-platform-ppt-1866936

Daha var buna şimdiden acele etmeye gerek yok gibi duruyor. Ama sosyal medya kampanyalarına katılmak lazım bunun.
Orasını siz bilirsiniz hocam. Erken başlanırsa stake çok fazla birikir. Başka kampanyalara girip sonradan buna katılmak da düşünülebilir.
Pages:
Jump to: