Pages:
Author

Topic: [ANN] POPULOUS - Invoice Trading Platform | ICO l BOUNTY KAMPANYASI -ICO Bitti ! - page 5. (Read 10912 times)

sr. member
Activity: 616
Merit: 261
geçenlerde Ağustos ayına kadar imzaların kalması falan gerek deniliyordu. Hala öylemi Bounty bittiğine göre imzayı değiştirebilir miyiz acaba?

Ya da ne zamana kadar imzalarımız bu şekilde durmak zorunda net bir bilgi var mı acaba ?
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
1 haftadir takip ediyorum ama anlamiyorum son olanlari, bounty bitmis nedir arkadaslar, stakelerimiz 9 temmuzda etherum adresimize gelcek ?

Bounty bitti, 9 Temmuz'dan itibaren de token'lar serbest kalacağı için dağıtımlara o tarihten sonra (kesin tarih belli değil) başlanacağı belirtildi.

Kaynak: https://bitcointalksearch.org/topic/bounty-populous-translation-signature-social-media-blog-bounties-1837493
sr. member
Activity: 490
Merit: 250
1 haftadir takip ediyorum ama anlamiyorum son olanlari, bounty bitmis nedir arkadaslar, stakelerimiz 9 temmuzda etherum adresimize gelcek ?
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Sadece ingilizce başlığı çevirmekle, local bounty yöneticiliği farklı kavramlar, bazısında sadece çeviri isteniyor ve ona ödeme yapılıyor, bazısında local yöneticiği gibi istiyor, tüm ico sürecinde başlığı takip ge güncellemelerin paylaşılması isteniyor, kubra nın sorumluluğuda burda nasıl anlaştığına göre değişiyor,
sr. member
şimdi benim analamadığım ne zaman dağıtılacak bizim tokenler yada dağıtıldı da benim mi haberim yok. bounty kampanyasına girenlere ne zaman ödeme yapılcak bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Ico planlanan tarihten daha erken bittigi icin tokenmarket ile yapilan anlasma geregi henuz tokenler serbest birakilmadi. Slackta yapilan duyuruya gore icoya katilanlara tokenler 9 temmuzda gonderilecekmis. Bounty sona erdi. Imza katilimcilarina odenecek miktarlar belirlendi. Sayimlar tamamlandi.  9 temmuzda tokenlar serbest birakilacagi icin dolayisi ile bounty odemeleri de zannediyorum ki bu tarihte yapilacaktir. Etherdeltada ve criptodao da listelendi. Bittrexte de listelenecek galiba...  

Bu arada kubra dam sagolsun ceviri yapip takipcileri oylece birakiyor... moderasyon konusunda cevirdigi icolar konusunda yetersiz goruyorum. Kucuk bir elestiri sadece... kirilmaz umarim. Smiley bilgi aldikca ben burdan paylasirim gelismeleri... saygilar.

Alınacak kırılacak bir şey yok dostum, hepiniz bilgi paylaşmakta serbestsiniz. Zaten bu 1 kişiyle olacak iş değil, herkes farklı farklı bilgiler görüyor. Ben bir şeyler kaçırırım, sen görüsün. Sen kaçırırsın, ben görürüm. Bunda bir sıkıntı veya sorun yok. Forumun amacı da bu zaten.  Smiley

Onun dışında özenlice bilgi paylaşımlarına devam ediyorum, arada bir şeyler gözden kaçabilir. Doğaldır.
sr. member
Activity: 532
Merit: 254
şimdi benim analamadığım ne zaman dağıtılacak bizim tokenler yada dağıtıldı da benim mi haberim yok. bounty kampanyasına girenlere ne zaman ödeme yapılcak bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Ico planlanan tarihten daha erken bittigi icin tokenmarket ile yapilan anlasma geregi henuz tokenler serbest birakilmadi. Slackta yapilan duyuruya gore icoya katilanlara tokenler 9 temmuzda gonderilecekmis. Bounty sona erdi. Imza katilimcilarina odenecek miktarlar belirlendi. Sayimlar tamamlandi.  9 temmuzda tokenlar serbest birakilacagi icin dolayisi ile bounty odemeleri de zannediyorum ki bu tarihte yapilacaktir. Etherdeltada ve criptodao da listelendi. Bittrexte de listelenecek galiba... 

Bu arada kubra dam sagolsun ceviri yapip takipcileri oylece birakiyor... moderasyon konusunda cevirdigi icolar konusunda yetersiz goruyorum. Kucuk bir elestiri sadece... kirilmaz umarim. Smiley bilgi aldikca ben burdan paylasirim gelismeleri... saygilar.
sr. member
Activity: 462
sr. member
Activity: 476
Bu ne kadar saçma bir durum onların istekleri doğrultusunda daha zamanımız olmalı şimdi nasıl tamamlayacaz o kadar postu. Kesinlikle bizede ufak birşeyler düşmeli. Pre sale de bitebilir dikkat edin diye bir not geçselerdi bari bounty kurallarında.
hero member
Activity: 2156
Merit: 685
Beklenenden çok erken bitti. Ağustos sonuna kadar ICO devam edecekti sözde, adamlar ICO yapmadan Pre-ICO'da tüm parayı topladık deyip bitirdiler. İlk kez böyle bir şey görüyorum. ICO'dan belki daha çok para toplayacaklardı ama şimdiden bitirmeleri enteresan.
sr. member
Arkadaşlar 50 postun bir şekilde ICO bitene kadar atılması gerekiyor normalde. Yalnız ek süre verilebiliyor da ICO'nun beklenmedik şekilde erkenden bittiği durumlarda.

Post'ları saymaya geçmişler, bilgilendirme de gelmedi. İlla ki soranlar olacaktır, siz de sorun durumu ve bağlayıcı bir açıklama gelecektir.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Şu an postların sayımını yapıyorlar. Saçma sapan bi şekilde stakeler boşa mı gidecek yani? Bilmiyorum ama bana mantıklı gelmedi. Bir çözümü olur umarım...
sr. member
All members need to post at least 50 posts wearing the signature by the time the ICO ends to be eligible for a reward.

Benim bu cumleden anladigim şu: ico bitis tarihine kadar imza katilimcilarinin 50 post atmasi gerekiyor odul alabilmesi icin...  ico baslamadan bitti dolayisiyla imza kampanyasi da bitti. Erken imzaya girenler avantajli duruma gecti. Haftalik bazda odul dagitimi yapilacagi hicbiryere yazmiyor. Mesela inceledigimde 640 stake almasina ragmen sadece 10 postu bulunan uyeler mevcut. Bu durumda odulden bu sahsa pay verilmesi hic adil olmaz. Kurallar belli 50 post yoksa odulden faydalanilamaz. Tahminimce 1-2 gun icinde buna gore hesaplama yapip odul miktarlarini yayinlarlar...

Sizin icin gecmis olsun... uzuldum sizin adiniza. Yapacak bir sey yok. Resmi duyuru sayfasini takip edebilirsiniz.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
Spredsheeti detayli sekilde inceledim.  An itibariyle inza kampayisini sonlandirdilar... kullanicilardan kampanya boyunca 50 post atmalari isteniyordu. Kendilerine stake verilen ama 50 posta ulasmayan hesaplari da eledim ve sonucta 23000 stake dagitilacagini gordum. 50 posta ulasmayanlari da eleyeceklerdir.  Imza icin ayrilan 189.742 ppt yi 23000 stake e boldugumuzde 8.25 seklinde bir oran cikiyor. Benim de 250 stake im var. Bu durumda yaklasik 2050 ppt payima dusuyor... pre sale fiyati 0.0011 eth olarak satildi. Bu da 2.26 eth. Yapar.. yani 2500 tl...   tabiki satmayip bekleyecegim bir sure... slackta yazdiklarina gore bittrexe girecekmis anlasma yapmislar sanirim. Bu da x2 ile baslayacagi anlamina gelir.... 5000 tl fena para degil...

Bu imza kampayasi ile ilgili degeelendirmem bu sekilde.

Selamlar,
Kampanyaya çok sonra girenler içinde mi 50 post sınırlaması var? Eğer öyle ise ben stake buhar oldu demektir. Başından itibaren toplam 10 haftalık bir kampanyaymış bu.
Dolayısı ile hafta başına 5 post düşer ve son 2 haftada katılan bir kullanıcıdan 50 post bekemeleri çok mantıklı değil. Bakalım izleyip göreceğiz. Benim tahminim 50 posta ulaşmayanlara da bir dağıtım olacaktır.
Birde imzaları ne zaman kaldırabiliyoruz? bu konuda bir duyuru yapıldı mı?
sr. member
Spredsheeti detayli sekilde inceledim.  An itibariyle inza kampayisini sonlandirdilar... kullanicilardan kampanya boyunca 50 post atmalari isteniyordu. Kendilerine stake verilen ama 50 posta ulasmayan hesaplari da eledim ve sonucta 23000 stake dagitilacagini gordum. 50 posta ulasmayanlari da eleyeceklerdir.  Imza icin ayrilan 189.742 ppt yi 23000 stake e boldugumuzde 8.25 seklinde bir oran cikiyor. Benim de 250 stake im var. Bu durumda yaklasik 2050 ppt payima dusuyor... pre sale fiyati 0.0011 eth olarak satildi. Bu da 2.26 eth. Yapar.. yani 2500 tl...   tabiki satmayip bekleyecegim bir sure... slackta yazdiklarina gore bittrexe girecekmis anlasma yapmislar sanirim. Bu da x2 ile baslayacagi anlamina gelir.... 5000 tl fena para degil...

Bu imza kampayasi ile ilgili degeelendirmem bu sekilde.
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Bu kadar çabuk biteceğini gerçekten düşünmemiştim. Bakalım ilerleyen zamanlarda neler olacak. Umarım imza konusunda herkes karşılığını alır
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io
Çok başarılı oldu gerçekten. Aslında düşük cap yapmalarının da bir etkisi vardır ama bence önemli olan demo gösterebilmeleri ve özellikle yapmak istediklerini detaylıca anlatabilmeleriydi. Çünkü birçok ico'da ne yapmak istedikleri bile doğru düzgün belli olmuyor.
sr. member
POPULOUS ICO TAMAMLANDI

Populous ICO, 10.5 milyon dolar toplayarak pre-sale döneminde token'ların tamamı satıldığı için tamamen sona ermiştir.

Orijinal post: https://bitcointalksearch.org/topic/m.19753050

Baslamadan biten ilk ico olacak sanirim Smiley  yaklasik 2 aydir imzasindayim. Bu durum imzacilari nasil etkiler acaba ? Bir fikriniz var mi  Kubra Dam ?

Edit: an itibariyle 33500 Eth. Toplandi ve tum tokenlar satildi. Pre sale kapandi. Ico baslamadan bitti.

Cidden ICO başlamadan bitti. Sanırım ilk oldu bu çünkü adamlar pre-sale için sınır koymamışlar dolayısıyla tüm token'lar orda satıldı. Daha ziyade de paranın %70'lik kısmı 100 ETH ve üzeri yatırım yapılan en indirimli fiyattan yaşandı. İmza listesini gördüyseniz çoğu hileci/multi hesap ayıklanmış durumda ve katılımcı sayısı aşırı değil. İlk zamanlarından beri 2 aydır yani imzayı taşıyanlar muhakkak karşılığını alacaktır.  Wink
sr. member
Baslamadan biten ilk ico olacak sanirim Smiley  yaklasik 2 aydir imzasindayim. Bu durum imzacilari nasil etkiler acaba ? Bir fikriniz var mi  Kubra Dam ?

Edit: an itibariyle 33500 Eth. Toplandi ve tum tokenlar satildi. Pre sale kapandi. Ico baslamadan bitti.
sr. member
ÖNEMLİ DUYURU!

Arkadaşlar Populous'la ilgili şöyle enteresan bir şey oldu şimdi onu mutlaka haber vermek lazım ben de yeni haber aldım birisinden. Hesaplara deli gibi ETH girişleri yaşanmış. Şimdi şu alttaki mesajı ben 1 hafta önce yazdım ve 2-3 gün öncesine kadar hiçbir değişikilik yoktu alınan pre-sale yatırımlarında 1 milyon dolar gibi bir şeydi.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19605018

Ama artık hesaplarda son girişlerle beraber 28.000 ETH yatırım var ve bu da neredeyse 10 milyon dolar civarı bir pre-sale'a işaret ediyor. Resmi hesabın paylaştığı önemli bir mesaj var, sabah kalktığınızda satışta PPT token kalmayabilir ve ICO başlamadan tamamlanmış olabilir diyor.

https://bitcointalksearch.org/topic/m.19737706
sr. member
Resmi hesap anlaştıkları bir Asya menşeili borsayı duyurmuş sanırım. Şöyle paylaşayım. Linkler aşağıda mevcut.

Orijinal Post: https://bitcointalksearch.org/topic/m.19658055

Onun dışında Slack kanalına da bence katılın ilgili olanlarınız varsa arkadaşlar.

Populous Slack: https://bitpopulous.herokuapp.com/
Pages:
Jump to: