Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 26. (Read 17063 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 252
STK'da telefonla tüm post cihazlarına ödeme yapılabiliyorken neden Pundi X gibi hantal bir proje yatırım alsınki?
Hangi pos cihazları kripto para ile ödeme alıyor acaba, bu pos cihazları bakkalara ait değil bildiğimiz kadarıyla da kripto para ile çalışan hiç bir banka yok. O zaman kim enteğre edecek acaba ?

STK'nin olusturduğu bir likit havuz var. Bakkala ödeme TL olarak gider ama senden STK tokeni azalir. Senin STK tokenin havuza girer, tl ise havuzdan çikar. Bu akiskan havuz sayesinde 30 farkli fiat ve kriptopara birimleriyle odeme yapilabilir. Tüm bunlar için mobil bir pos cihazi yeterlidir.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Nedense bu projenin tutacağına dair bir his var içimde. Adamlar ortaya bir sonuç koymaya çalışıyorlar. ICO ların bence en temel sıkıntısı gerçekçilik Pundi X de çalışan bir ekip var gibi gözüküyor bu da piyasada tutunacağına inanmama sebep oluyor.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Günümüz bankacılık şartlarının sunduğu olanaklar ile benzerlikler gösteriyor, o nedenle uyum güçlüğü yaşanmayacak ve eğer bu pos cihazları yaygınlaşırsa işlevsel olacak diye düşünüyorum. Az önce blog kampanyalarına katıldım ico sürecini takip edeceğim.
full member
Activity: 266
Merit: 242
STK'da telefonla tüm post cihazlarına ödeme yapılabiliyorken neden Pundi X gibi hantal bir proje yatırım alsınki?
Hangi pos cihazları kripto para ile ödeme alıyor acaba, bu pos cihazları bakkalara ait değil bildiğimiz kadarıyla da kripto para ile çalışan hiç bir banka yok. O zaman kim enteğre edecek acaba ?
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Daha fazla yatırım almasını bekliyorum projenin. Şuan ki toplanan fiyat gayet güzel hedefde oldukça yuksek bir fiyat. Hardcap yapar mı biraz zor gözüküyor. Ancak projeyi hayta geçirecekleri miktara bence rahat ulaşacaklar.

proje hayata gecırmek ıcın gereklı parayı bence topladılar bıle. bence proje cok guzel. mobılgo ekıbı gıbı salak ve becerıksız bır ekıp degıllerse guzel seyler goruruz. yok mobılgo ekıbı gıbı gerzeklerse gecmıs olsun.
full member
Activity: 602
Daha fazla yatırım almasını bekliyorum projenin. Şuan ki toplanan fiyat gayet güzel hedefde oldukça yuksek bir fiyat. Hardcap yapar mı biraz zor gözüküyor. Ancak projeyi hayta geçirecekleri miktara bence rahat ulaşacaklar.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
ICO başlangıcı için son 14 gün kaldı

[im g]https://i.hizliresim.com/AyOAn7.png[/img]

Ayrıca ICO da XEM ve QTUM ile yatırım yapılabilecek
[/b]
[/size]
[im g]https://i.hizliresim.com/jQq4BG.jpg[/img]
Presale'den 1 eth'lik almayı düşünüyordum kaçırdım, ilk ico'da alacağım sanırım.
Tek sevmediğim yönü aşamalı ico yapmaları. Tek seferde yap bitir. 4 hatta pre ile 5 aşamalı ico nedir...

2 aşamalı diye biliyorum ben. Phase 2-3-4 dedikleri aşamalar aynı anda olması lazım. Yani pre sale ile crowdsale arasındaki gibi bir bekleme süresi yoktur. Sadece bonus miltari değişecek. Muhtemelen hızlı bir ico geçirecektir.
Öyleyse iyi o zaman, günahlarını almışım adamların Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Ben bunun imza kampanyasına katıldım rütbe atlayıp Full Member olunca avatar ve kişisel metinde girdim her hafta bunun için ekstra stake otomatik olarak veriliyor mu, yoksa avatar ve kişisel metinde eklediğimi de belirtmek için doldurmak gerekiyor.

form doldurmanıza gerek yok, durumu bounty konusuna yazarak managera bildirmeniz yeterli kalın puntolarla yazın gözünden kaçmasın
bounty konusu linki : https://bitcointalksearch.org/topic/bountyico-2000eth-pundi-x-any-store-can-buy-sell-and-accept-crypto-2216833
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Ben bunun imza kampanyasına katıldım rütbe atlayıp Full Member olunca avatar ve kişisel metinde girdim her hafta bunun için ekstra stake otomatik olarak veriliyor mu, yoksa avatar ve kişisel metinde eklediğimi de belirtmek için doldurmak gerekiyor.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
bende merakla bekliyorum Pundi X i. elimde para olursa icoya katılacağım.herkes gibi benide cezben tarafı hayalsatmıyor adamlar geçek bir ürün var piyasada.İlerde yaygınlaşmaması için hiçbir sebep yok üstelik.sistmen otururda bi kaç büyük markette veya bilinen noktalarda kullanılmaya başlanırsa çok iyi noktalara gelecektir token fiyatı.o yüzden de uzun vadeli düşünmek gerekiyor bu projeyi
sr. member
Activity: 616
Merit: 259

[/b]
[/size]
Presale'den 1 eth'lik almayı düşünüyordum kaçırdım, ilk ico'da alacağım sanırım.
Tek sevmediğim yönü aşamalı ico yapmaları. Tek seferde yap bitir. 4 hatta pre ile 5 aşamalı ico nedir...

2 aşamalı diye biliyorum ben. Phase 2-3-4 dedikleri aşamalar aynı anda olması lazım. Yani pre sale ile crowdsale arasındaki gibi bir bekleme süresi yoktur. Sadece bonus miltari değişecek. Muhtemelen hızlı bir ico geçirecektir.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

[/b]
[/size]
member
Activity: 98
Merit: 10
İmza kampanyasına girmeye karar verdim ekip güven verici gözüküyor.Formu doldururken istediği mesaj linki orjinal konuya mı o kısmında yardımcı olabilecek var mı ?

mesaj linki istemiyor formda, kaydolurken kaç mesajınız olduğunu yazmanız gerekiyor, profilinize gidip posts kısmındaki sayıyı yazmalısınız

Anladım ben yanlış anladım mesaj linki koymaya alışınca teşekkürler sağolun. Smiley Bu ek yazıya 5 stake verdiğini de sanırım imzaya yazıyoruz onu ve avatarı da ekleyeceğim ama olmazsa da çok sorun değil.
sr. member

sr. member
İmza kampanyasına girmeye karar verdim ekip güven verici gözüküyor.Formu doldururken istediği mesaj linki orjinal konuya mı o kısmında yardımcı olabilecek var mı ?

mesaj linki istemiyor formda, kaydolurken kaç mesajınız olduğunu yazmanız gerekiyor, profilinize gidip posts kısmındaki sayıyı yazmalısınız
member
Activity: 98
Merit: 10
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
Pundi - X oldukça sağlam bir proje . Ekip hayal satmıyor . Fakat işlemlerinin oturması ve yaygınlaşması nerden baksanız 1 senelik sürecin geçmesi gerekecek . Takip ettiğim projelerin başında geliyor .

Adamların telegram hesabını hackleyip kendi eth adresini veren hırsızlara orospu çocuğu hırsızlar dediğim için resmi admin tarafından bloklandım. İlginç hakikatten. Birde baya yakından takip ettiğim bir icoydu.

Bir şey söylenmeye gelmiyor Telegram gruplarında Smiley

cıddıler ıste Cheesy kufur mufur yasak.

borsaya ne zaman cıkıcak acama adam gıbı bı borsadan cıksa bare de alabılsek.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Pundi - X oldukça sağlam bir proje . Ekip hayal satmıyor . Fakat işlemlerinin oturması ve yaygınlaşması nerden baksanız 1 senelik sürecin geçmesi gerekecek . Takip ettiğim projelerin başında geliyor .

Adamların telegram hesabını hackleyip kendi eth adresini veren hırsızlara orospu çocuğu hırsızlar dediğim için resmi admin tarafından bloklandım. İlginç hakikatten. Birde baya yakından takip ettiğim bir icoydu.

Bir şey söylenmeye gelmiyor Telegram gruplarında Smiley

full member
Activity: 420
Pudix için bende olumlu düşünüyorum biraz ağırda olsa önsatışı başarıya bitirdiler.Ico da softcapin geçileceğinede kesin gözüyle bakıyorum.Zaten hardcap yapmaması daha iyi.supply ne kadar düşük olursa yatırımcılar için o kadar iyi olur
Pages:
Jump to: