Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 25. (Read 17010 times)

legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Tecrübeli birinden bu ico ertelemesi ve hard cap düşürülmesi hakkında analiz lazım.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Samimi gelmedi bu hareket hardcap 3 de 1 oranına duşmuş neredeyse böle iş olmaz. 100k lık ev alacak ol sonra vazgeçip kiraya çıkmak gibi bir iş. Hadi hard cap düştü 2. pre sale ne mana?
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
22 milyon daha koparalım kafasına girdilerse bu projeye kimsenin güveni kalmaz. detaylı bir açıklama yapmaları lazım sorulan sorulara.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
duzenlı sorayım. tek tek.

hard cap nedır. amacı nedır.?

ha 280 bın ether olmus ha 100 bın ether fark nedır.?

coın sayısı 175m denıyordu. 280 bın ethere gore mı 175m yoksa 100 bın ethere gore mı 175m.?

coın sayısı 175m olacak. x kadar pundıx y kadar ether edecek. 100k ether oldumu satmayacaz daha. kalan pundıxler bıze kalacak mı dıyorlar ?

eğer öyleyse baktılar destek gelecek gelıyor çakallık pesındeler.

coın sayısı toplanacak ethere yanı paraya gore belırlenmeyecekse o zaman hardcap koymanın ne alemı var.

normalde olması gereken hard cap koyduysan ona gore coın sayısı surersın pıyasaya kalan satmadıgın coınler ıcın bır kac yıl sonra tekrar bır ıco yaparsın ama onun ıcın yasal zemın vs fılan lazım. sıkıntılı ıs o.
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Kampanya yöneticisi Colorless olduğu için birçok kişinin almasi gereken pay eksik hesaplanmiş, bunun dişinda ödül miktari az olmasina rağmen kampanya iki ay daha uzadi, ödüllerde herhangi bir değişiklik yapilmadi. Ben sürenin uzamasinin projeye olumsuz etki yaratacagini düşünüyorum.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
ben sımdı anlamadım bırsey. hard cap neden dusuruldu. total coın sayısı hard cap e gore mı belırlenecek.280 bın ether nere 100 bın ethere nere 3 te bır oranında dusurulmus. proje gerceklestırmek ıcın 100 bın ether yeter bıze 175m tokenden 100 bın etherlık satarız kalanı satmayız mı dıyecekler yoksa 175m etherı 100 bın ethere mı bolusturucekler yoksa 100 bın ethere karsılık gelecek sekılde mı ayarlanacak token sayısı. kafamda delı sorular.
full member
Activity: 602
Merit: 100
Bu ıco ertelemesi ne iş şimdi. Pundi X güzel pre sale yaptın ardından hardcap yapamasa dahi güzel bir yatırım alacakları kanaati taşımaktaydım. Şuan proje sanki yalnızca daha fazla yatırım almak için bir hamle yapmışa benziyor. Umarım daha kapsamlı bir iş yapacaklardır da ortaya bir şey çıkar yoksa basit ayak oyunu.
legendary
Keşke ico tarihinde bir erteleme yapmasalardı diye düşünüyorum. Negatif etkilemez umarım.
ico ertelendiği için an itibariyle imzaya da girdim. Çok az kaldı diye girmemiştim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Pundi x le ilgilenen herkesi telegram kanalına bekliyoruz :

https://t.me/joinchat/F5R96AsMqkloLefI1TQ7Fw
sr. member
Önemli güncellemeler mevcut arkadaşlar

ICO tarihi ileri ertelendi, ikinci pre-ico düzenlenecek 21-27 Kasım arasında ve limiti 2 milyon dolar (6060 ETH)

ICO ise daha ileri tarihe ertelenerek 21-31 ocak tarihleri arasında yapılacak

En önemli detaylardan biride hardcap 280.000 ETH den 100.000 e düşürüldü

daha detaylı bilgi için : https://medium.com/pundix/update-new-crowd-sales-date-fb8dc783138a

bu zamana kadarki gelişmeler hakkında detaylar için : https://medium.com/pundix/six-weeks-progress-recap-683f52fac863

full member
Merit: 100
Bende Pundi X in ortaya cihazları koymaları ile işi ciddiye aldıklarını gösteriyorlar. Bir de benzer projelere görebildiğim kadar kıyasla Pundi X gerçekten önde ve iş yapmaya çalışan bir ekiple çalışıyor.
sr. member
Activity: 714
Merit: 250
Pundi X den gerçekten ümitliyim. Ekip ortaya cihazları koymaya çalışmış, bu alan bir şekilde yaygınlaşacak erkenden yer kapma çabasına girişmişler. Bitcoin hızı yetersiz kalacağı aşikar erken yapılan ve ciddi ar-ge yapan ekip dijital kripto ödemeden parselini alır.
legendary
ICO başlangıcına 3 gün kalmış, konuyu ve yorumları inceledikçe benimde giresim geldi elde olan ufak bi miktarıda buna atacağım galiba
Ben de girecektim ama ico'dan sonra düşeceğini düşünüyorum her coinde olduğu gibi...
newbie
Activity: 28
Merit: 0
ICO başlangıcına 3 gün kalmış, konuyu ve yorumları inceledikçe benimde giresim geldi elde olan ufak bi miktarıda buna atacağım galiba
full member
Activity: 392
Merit: 101
Ciddi şekilde takip etmeye başlayacağım bu projeyi ekip baya çalışıyor gibi anladım. Ortaya profesyonel bir iş çıkacağa benziyor. Yatırım miktarı çok da önemli değil ortalama bir ıco yapsın yeterli. Kervanı yolda düzebilecek kabiliyet hissettim...
sr. member
XEM ve Omisego Başkanlarıda Pundi X e yatırım yapan melek yatırımcılar arasında yer alıyor Haberin detayları : https://www.cryptocoinsnews.com/pundi-x-ico-backed-angel-investors-including-nem-president-omisego-investor/

sr. member
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
STK'nin olusturduğu bir likit havuz var. Bakkala ödeme TL olarak gider ama senden STK tokeni azalir. Senin STK tokenin havuza girer, tl ise havuzdan çikar. Bu akiskan havuz sayesinde 30 farkli fiat ve kriptopara birimleriyle odeme yapilabilir. Tüm bunlar için mobil bir pos cihazi yeterlidir.

Peki şunu soracağım bilmedğimden soruyorum stk reel bir bankanın pos cihazını kullanabiliyormu yoksa kriptolar için geliştirilen pos mu kullanması gerekiyor. Kendi havuzuna bağlanıyorsa o zaman bir şekilde etkilişim içinde olması gerekiyor eğer kendi pos cihazı değilse

Hocam visa veya mastercard ile bi anlaşması olması yeterli olur.. Centra veya tenx kartları gibi düşün.. Centranın da nfc ödemesi entegreli olucak mesela...
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
Proje tutacağa benziyor. Globalde de baya kendinden söz ettirmiş. Bende imza ve sosyal medya kampanyalarına katıldım. Umarım üç beş bir şey getirir.
member
Activity: 112
Merit: 11
STK'nin olusturduğu bir likit havuz var. Bakkala ödeme TL olarak gider ama senden STK tokeni azalir. Senin STK tokenin havuza girer, tl ise havuzdan çikar. Bu akiskan havuz sayesinde 30 farkli fiat ve kriptopara birimleriyle odeme yapilabilir. Tüm bunlar için mobil bir pos cihazi yeterlidir.

Peki şunu soracağım bilmedğimden soruyorum stk reel bir bankanın pos cihazını kullanabiliyormu yoksa kriptolar için geliştirilen pos mu kullanması gerekiyor. Kendi havuzuna bağlanıyorsa o zaman bir şekilde etkilişim içinde olması gerekiyor eğer kendi pos cihazı değilse
Pages:
Jump to: