Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 27. (Read 17063 times)

sr. member
Activity: 392
Merit: 252
PundiX gerçek hayatta gerçekleştirilebilen aynı zamanda pay ile yatırımcılarına kâr bırakan nadir projelerden biri bundan dolayı değerleneceğine inanıyorum. Ve ekibin kalabalık olmasına rağmen az yatırım toplaması ise işin içine sahteciliğin karıştırılmadığını gösteriyor.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Dijital paralar ile ödeme öyle yada böyle hayatımıza gireceğe benziyor. PundiX doğru bir alanda ortaya konan bir proje. Ethbooks tokatından sonra PundiX den bir şeyler kazanırız umarım.
full member
Activity: 322
Merit: 102
Pundi X in bize gerçekçi bir proje sunuyor. projenin başarılı bir ön satış süreci geçiriyor olması bize genel ico da da ciddi rakamların döneceğine bir işaret olabilir.
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
projeyı dığerlerinden ayıran en önemli nokta diğer tüm icolar hayal satarken pundıx hali hazırda projenin yarısını bitirmiş durumda yani o alet hazır. sadece seri üretim ve dağıtıma geçecekler. şahsi fikrim dağıtımı başarabilirlerse hem krıpto dunyasını hem de projeyi baya ileri götürür. ama ico sonrası borsa çıkışında dump bekliyorum ben.
full member
Activity: 546
Merit: 100
Proje bence güzel ortalamabir yatırım alcağa benziyor ıco sonrası ıco fiyatının altına düşer mi bilmem ancak uzun vadede kazan sağlayabilecek bir proje.
newbie
Activity: 55
Merit: 0
Adamlar hayal satmıyor. Ceo'nun Pundi X posla işlem yaparken videosunu izledim. Ico'dan gelen parayla pos'ların üretimine başlayacaklar. Piyasalar altlar için normale dönerse değerlenecek bir yatırım olabilir.
full member
Activity: 630
Newbie ler için imza kampanyası kapanmış gözüküyor eskilere birşey olmaz sanırım ancak şuan niewbieler alınmıyor. İmzalistesine üstün körü baktım sonlarda yuksek rütbelilerde ilgi duymaya başlamışlar. Paydan düşer küçük rütbeler için ancak bu durum güzel bir şeye işaret.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Adamların telegram hesabını hackleyip kendi eth adresini veren hırsızlara orospu çocuğu hırsızlar dediğim için resmi admin tarafından bloklandım. İlginç hakikatten. Birde baya yakından takip ettiğim bir icoydu.
hero member
Activity: 602
Merit: 500
Bu kadar toplayabileceklerini düşünmemiştim pre-icoda fena yatırım almamışlar önemli olan ico süreci tabi.

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öğrenmeye çalışıyorum bir sorun olacak  stake diye bir kelime var tam olarak nedir token mi acaba

Stake ödül miktarından sana düşen kısım demek. En son toplam ödül olarak verilecek token miktarı ne kadarsa herkesin stakesine göre dağıtılır senin staken 1'dir sana 10 token diğerinin stakesi 3'dür ona 30 token.
newbie
Activity: 44
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öğrenmeye çalışıyorum bir sorun olacak  stake diye bir kelime var tam olarak nedir token mi acaba
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Güzel hocam bence Pundi X in ön satışı çok iyi geçiyor. Hatta beklentimin üstünde iyi geçiyor. Bountycilere birşeyler kazandırabilir bu gidişle.
full member
Activity: 686
Bence Pundi X in hardcap ı yakalaması önemli değil ön satış da dahi ciddi para toplandı proje hayata geçecektir bence. Kaldi ki genel ico da da ciddi rakam bekliyorum
full member
Activity: 420
satılan token miktarı nerdeyse 10 milyona yaklaşmış yabi bariz bi artış var ama hala yeterli değil galiba, ekip softcapi bile yüksek belirlemiş bide bu özgüven neymiş böyle 280k hardcap koymuşlar proejeye. böyle ellerinda patladı işte.
yinede hayata geçmesini istiyorum projenin şu an piyasadaki birçok saçmasapan işten çok daha iyi çünkü.gerçekten bir ürün var ortada
full member
Activity: 602
Pundi X ön satış için başarılı bir süreç geçiriyor. Genel ıcoda da buna yakın bir süreç yaşanabilir. Artık ıcoların atkadnda baştan anlaşılmış büyük ytırımcılar olduğuna inanmaya başladım
hero member
borsaya gırınce dusunebılırım almayı bunu ıco dan artık gırmemeye karar verdım. hangı ıcoya gırsek borsa sonrası surunuyor 1 yıl. balınalar ıllakı dumplıyor coını daha alttan toplamak ıcın.
newbie
Activity: 10
Arkadaşlar bir miktar yatırım yapmak istiyorum şuan ama web sitelerinde uyarı var. Telegram grubumuz hacklendi diyorlar sanırım. Bunların web sitesinde bir hacklanme olayı olmamıştır değil mi ? Sonuçta ordaki eth adresine göndereceğim
hero member
sosyal medyaya katıldık. ben sevdım projeyı ımzam bos olsa ımzayada katılıcam. tutar bu proje ılerıde. 280k ether bıraz fazla ama bellıde olmaz
member
Activity: 77
Merit: 10
yukardaki arkadaşın dediği gibi satılmayan coinler ne olacak ? yakılırsa çok iyi dikkat çeker sonrasında. bakarsınız bir neblio gibi değerlenir
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Satılmayan coinler nolucak? Baktımda bir türlü bilgi bulamadım. Mobilden bakıyorum hep ondan gözümden kaçmış olabilir. Twitter bountysine katıldım. Icoya katılıp katılmamakta kararsızım. Çok yatırım toplamaması bence daha iyi ancak satılmayanların yakılması koşulu ile.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Proje çok akılcı ve kullanışlı ileriye yönelik . İlla ki yatırım toparlayacak diye bir durum yok ortada . Çalışan birşey var . Piyasa da ne tokenler var ortada fol yok yumurta yokken sağlam yatırım alıp sonrasında hüsrana sürekleyen . Projenin geçerliliği ortada . 2018 de eğer ki kullanılmaya başlansın sağlam yerleri bağlasınlar fiyat çok güzel şekillenir .

katılıyorum benim içinde 1 yıllık vadeli bir yatırım için giriş yapılabilecek bir coin.

benzer örnekleri var demişlerde  adamların prototipi var böyle bir proje hiç görmedim ben?
bana kalırsa kendilerine fazla güvendiler elimizde materyel var bu yüzden yatırım alırız dediler  ama piyasa öyle değil sağlam bağlantılar kurup bu projelerine 3-4 balina bulmaları gerekiyordu
Pages:
Jump to: