Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 28. (Read 17010 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Proje çok akılcı ve kullanışlı ileriye yönelik . İlla ki yatırım toparlayacak diye bir durum yok ortada . Çalışan birşey var . Piyasa da ne tokenler var ortada fol yok yumurta yokken sağlam yatırım alıp sonrasında hüsrana sürekleyen . Projenin geçerliliği ortada . 2018 de eğer ki kullanılmaya başlansın sağlam yerleri bağlasınlar fiyat çok güzel şekillenir .
full member
Activity: 532
Merit: 100
Yine türkçe forumda üstüne çok yaygara yapılmış bir coin ve yine yatırım toplamadı. Gerçi artık yatırım toplaması bile bir anlam ifade etmiyor çok örneği var. Düzgün stratejilerle belki de ilerleyen zamanlarda güzel bir pumplanır ama o kadar..
newbie
Activity: 19
Merit: 0
Az yatırım alıp sonrasında uçacakmış gibi bir his var içimde
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Önsatış Devam Ediyor,

Toplanan ETH miktarı : 2982

Toplanan BTC miktarı : 450

İşlenen token sayısı : 7,249,327.251

Softcape ulaşılması için 23 milyon token daha satılması gerekiyor

sr. member
Merit: 280
Ekip Lideri 7 Kasımda Tokyo'daki Blockchain Meetup'ta konuşacak  ve cihazı tanıtacak,Ayrıca daha önce birçok ülkede tanıtım ve reklamları yapıldı
Çevirdiğim projeler içindeki en aktif ekiplerden biri diyebilirim pazarlama için baya uğraş veriyorlar,umarım bunun meyvelerini toplarlar

https://medium.com/pundix/ann-x-blockchain-tokyo-meetup-c19d355eba10

full member
Pundi X bence istenilen yatırımı alacak yavaş yavaş gidecek ama bence toparlayacak. Üç beş bounty den birşey geçerse elimize sevineceğiz.
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
Bugün biraz daha alım yaptım böyle güzel bir projeye destek olmakta en azından beni manevi olarak iyi hissettiriyor. İCO biraz hızlanmış gibi tüm tokenlerin satılmaması bence çok iyi soft cap tamamlanmazsa token satımına aralık başı gibi devam ederler diye düşünüyorum. İmzasından şimdilik birşey kazanamayacağız gibi bu kesinleşti.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
sanki biraz toparlama var gibi ICO da. biraz hızlanmış gibi tabi hala yeterli değil, en az 30 milyon token satılması gerekiyormuş şu anda ise 7,15 milyon token satılmış.
ben saftcapi geçeceğini düşünüyorum geçtiği anda da yatırımı yapacağım.şimdi yatırım yapıpta softcapi geçmezse geri dönüşü uzun sürebilir çünkü.gerçi son girdiğim icolar
hep zararda ama yinede katılma isteği duyuyorum pundix e dediğim şartlarda
member
Activity: 77
Merit: 10
Bende imzasına katıldım. Benim gibi yeni üyelere bir şey bırakmaz ama girelim tecrübe kazanalım
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
Uzun süredir bu camiadayım ama hala hangi ICO kazandırır bilmiyorum. Projenin çok iyi olması çok para toplaması kazanç getirmesi için yeterli bir sebep olmuyor. Benim nacizane tavsiyem şu olacak. Hiçbir ICO ya katılmayın zaten %95 i markete girdiğinde ICO fiyatı altına düşüyor. Diğer kaçırdığınız %5 için üzülmeyin. Uzun ve orta vadede iş yapacağını düşündüğünüz tokenleri coinleri ICO fiyatı altından alarak saklamaya çalışın. Böyle yaparsanız kazanma şansınız fazla kaybetme riskiniz az olur.
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
İmzası ana baba günü bir de newbieleri de kabul ediyorlar. Her yer newbie kaynıyor şimdi de, yatırım konusuna gelecek olursak şimdi bakma fırsatım oldu pek ilgimi çekmemişti matematiğim yettiğince yaklaşık 7k eth falan toplamışlar. Bu piyasa şartlarına göre bence çok iyi değil ama kötü de değil
full member
Activity: 448
send and receive money instantly, w/no hidden cost
Pundi X gayet güzel yatırım alıyor takip ettiğim kadarıyla. Ödül ne kadar gelir bilemem ama şuan ki sinyal kazançlı olabileceği yönünde.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
aynen öyle satılan tokenlere göre ödül dağıtılacağı için bountycilerin elinde geçen miktar fazla olmayacaktır, satışlar böyle devam ederse. ama en azından softcapi geçerde borsaya girerse token sayısı da az olacağı için daha değerli olacaktır bide böyle bir ihtimal var.ben sosyal medyasına girmiştim hardcap yaparda bi akşam yemeğini çıkarırız diye ama oda zor görünüyor belki sürpriz yapar diye bekliyoruz
full member
Activity: 135
Merit: 101
güzel yatırım toplamış görünüyor fakat ilk dağıtacağı ödüllerden çok ümit yok diye düşünüyorum. fakat proje olarak çoğu coinden iyi . ileride iş yapabilecek bir potansiyele sahip.
full member
Activity: 686
Baya bir düşük ödül dağıtılacak gibi duruyor. Aslanda ben Pundi X den ciddi umutluyum ancak yatırım miktarı sıkıntı meydana getiriyor. Belki borsada toparlayabilir.
full member
Activity: 602
Pundi X ve bir çok ıco yatırım almakta ciddi zorluk çekiyor. Ardı ardına fork muhabetleri adete piyasayı sabote ediyor. Pundi X gerçekçi bir proje sunuyor bu zorlu ıco süreciini ortalama bir yatırım ile aşabilir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
Geç kalmış da olsam imzaya girdim. Worldcore'un saçmalıklarına dayanamadım artık. 1 aydır worldcore imzasındayım ama kampanya yöneticisi eline ayağına bulaştırdı her şeyi...
Pundix'e gelince. Gelecek vaad ediyor gerçekten. Pos cihazları gerçekten başarılı olursa dünya çapında bir marka olmaları kaçınılmaz.

Odul satilan tokenlerin %1'i
2k eth satildi 20 eth odul var, %15 i imza icin yani 3 ethereum

3 ethereumu 300 kisi paylasacagiz, kisi basi 0.01 ethereum.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Geç kalmış da olsam imzaya girdim. Worldcore'un saçmalıklarına dayanamadım artık. 1 aydır worldcore imzasındayım ama kampanya yöneticisi eline ayağına bulaştırdı her şeyi...
Pundix'e gelince. Gelecek vaad ediyor gerçekten. Pos cihazları gerçekten başarılı olursa dünya çapında bir marka olmaları kaçınılmaz.
full member
Activity: 686
Pos cihazları ufak ufak ortaya çıkmaya başladı yani diyorum bir yayabilirlerse gerçekten Pundi X büyük iş yapmış olur. Ödemelerimiz btc den ziyada altcoin bazlı olabilir. Btc dijaital altın olarak algılanabilir. Çünkü Değeri inanılmaz artıyor. Ödemeler için daha düşük fiyatlarda ve daha hareketsiz bir coin gerekiyor bence.
full member
Activity: 602
Pundi X ortaya ciddi bir iş koyacağa benziyor. Ödeme sistemi kripto para dünyası için er yada geç işlevsel hale gelecek. Mantıklı bir alana doğru bir yatırım bence Pundi X in projesi.
Pages:
Jump to: