Pages:
Author

Topic: [ANN] Pundi X - Herhangi Bir Mağazadan Kripto (ile) Al-Sat - page 4. (Read 17010 times)

sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Yarın kaç gibi başlayacak Swap . Hemen yarın yapacağım beklemeden .

Time: 16:00 GMT+8 on 20th March 2018 (Singapore/Hong Kong Time)

Bizden 5 saat ileri Singapur.
Şu an burada saat 12:24 orada 17:24
Yani yarın TR saati ile 11:00 gibi başlayacak sanırım.
Idex ten alabilirmiyim acaba, bibox kapalı sanırım? swap başlamadan pxs alayım istiyorum
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334

Time: 16:00 GMT+8 on 20th March 2018 (Singapore/Hong Kong Time)

Bizden 5 saat ileri Singapur.
Şu an burada saat 12:24 orada 17:24
Yani yarın TR saati ile 11:00 gibi başlayacak sanırım.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
legendary
20 martta yani yarın swap başlıyor.
31 marta kadar swap yaparsanız en geç 48 saat içinde yeni tokenler gönderilecek. Sonrasında süre uzayacak. Bu niyeyse onu da anlamadım ya neyse...
Yarın başlasın. En erken 25-27 marta kadar beklemeyi düşünüyorum. Ya da deneme amacıyla bi 100 pxs gönderirirm sonucunu beklerim. Duruma göre hepsini gönderme işine geçerim.

Swap sayfası
https://pundix.com/swap

https://medium.com/pundix/update-guide-for-the-new-pxs-swap-f1e4405ef743
sr. member
Yıl olmuş 2018 kim pos cihazini ne yapsin? Stack gibi bir proje varken Pundi X'in yatirim almasi çok komik, Stack'te likit havuz var normal pos cihazlarina telefonunla odeme yapabiliyosun. Senin cuzdan bakiyenden STK dusuyor karsiya dolar gidiyor işte likit havuz bu ise yariyor. Yani pos cihazina falan gerek yok, kullanissiz.
Amerikada pos makinesi olmayan yer yok.Sokakta taco satan adam bile pos makinesi ile ödeme alıyor.
sr. member
Activity: 616
Merit: 259
Yıl olmuş 2018 kim pos cihazini ne yapsin? Stack gibi bir proje varken Pundi X'in yatirim almasi çok komik, Stack'te likit havuz var normal pos cihazlarina telefonunla odeme yapabiliyosun. Senin cuzdan bakiyenden STK dusuyor karsiya dolar gidiyor işte likit havuz bu ise yariyor. Yani pos cihazina falan gerek yok, kullanissiz.
Burda da aynı şey olucak aslında. Siz ödemeniz gereken reel para karşılığı cüzdanınızdan coin düşerek ödeme yapıcaksınız. Ben bu şekilde biliyorum. Bu arada o STK ekibine aşırı gıcığım.Aylarca uğraşet adamlar sana twitter için verdiği tokendan fazlasını airdrop yaparak dağıtsın. Kahroldum resmen.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Pos cihazları işlevsizleşebilir evet ancak, her ülke ayni ekonomo ve teknoloji gücünde, gelişmişliğinde değil. Mevcut pos teknolojisinin kullanılacağı daha pek çok ülke var.

pos işlevsizliği için erken onun cidden çok büyük birilerinin bu işlere girmesi lazım ülkelerle anlaşması lazım firmaları bırakın ondan sonra ancak yavaş yavaş biter pos
member
Activity: 476
Merit: 10
Pos cihazları işlevsizleşebilir evet ancak, her ülke ayni ekonomo ve teknoloji gücünde, gelişmişliğinde değil. Mevcut pos teknolojisinin kullanılacağı daha pek çok ülke var.
sr. member
Activity: 560
Merit: 255
full member
Activity: 322
Merit: 112
Bende suppply artıktan sonra fiyata olumlu yansıyacağını düşünüyorum ama keşke en başından böyle yapsalardı işi.satış bittikten sonra yapılması insanları uğraştırıyor borsalara ise tekrar mı entegre edilecek vs bişeyler olacak.yani bi dünya külfet doğurdu hem yatırımcılar hemde borsalar için.bide neden otomatik olarak gönderilmiyor onu anlamadım şimdi bu işleri takip etmeyen adam swap yapmayacakmı amk.herkesin cüzdanda ne olduğu belli zaten otomatik airdrop yapılsa iyi olurdu
full member
Activity: 630
Merit: 101
Pundi X swap tan sonra BTC'nin biraz olumlu hava estirmesi ile PundiX iyi fiyatlanabilir. Ekibin gerçekten çalışkan olduğu düşüncesindeyim. 20'sinde belli olacak swap işide.
sr. member
Kredi kartı çıkaran bolca proje var, pundi x buradan nasıl sıyrılacağı önemli. Az hata veren sistem olursa, token miktarı rakiplerine daha az dolaşımda olursa değeri artar ve güven oluşur. Swap yapacaklar, bekliyorum zaten eski pxsleri yeni pxslere değiştirmeye, sonradan fiyatı belli olur.
pundixın olayı kredi kartından çok pos makinesi
legendary
Burdan alacağınız yerleri görebilirsiniz ama hacim çok düşük geldi bana.

https://coinmarketcap.com/currencies/pundi-x/#markets

Heralde herkes değişimi beklemeye geçtiği için pek alan ve satan yok.şu split gerçekleşince fiyatı nasıl etkilenecek çok merak ediyorum.ileriye doğru gideceğine inancım tam ama belli olmaz tabi
Piyasa ne tepki verecek ben de çok merak ediyorum.

Yalnız cmc max supply güncellemiş.
Max Supply
301.295.248 PXS
Diyor. 175 milyon değil miydi bunun max'ı? Ne alaka? Bilen var mı?
member
Activity: 490
Merit: 11
Kredi kartı çıkaran bolca proje var, pundi x buradan nasıl sıyrılacağı önemli. Az hata veren sistem olursa, token miktarı rakiplerine daha az dolaşımda olursa değeri artar ve güven oluşur. Swap yapacaklar, bekliyorum zaten eski pxsleri yeni pxslere değiştirmeye, sonradan fiyatı belli olur.
full member
Activity: 350
Merit: 106
Burdan alacağınız yerleri görebilirsiniz ama hacim çok düşük geldi bana.

https://coinmarketcap.com/currencies/pundi-x/#markets

Heralde herkes değişimi beklemeye geçtiği için pek alan ve satan yok.şu split gerçekleşince fiyatı nasıl etkilenecek çok merak ediyorum.ileriye doğru gideceğine inancım tam ama belli olmaz tabi
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Şuan pundix alabildiğimiz bir yer varmı? Alırsak swap yapabilirmiyiz yeni gelenleride

bakmadım ama ether deltada vardır kesin , tabi satan varsa
sr. member
Şuan pundix alabildiğimiz bir yer varmı? Alırsak swap yapabilirmiyiz yeni gelenleride
legendary
Çeviri için teşekkürler. Güzel bir projeye benziyor. Fakat aklıma bir soru takıldı. Bu kripto alım-satımı sadece transfer işlemlerinde kullanılmak üzere mi tasarlanacak yoksa herhangi bir mağaza da nakit yerine geçmesi planlanıyor mu? Artı bu projenin daha iyi bir yere gelmesi için insanların kripto paralara güveninin artması önemli olacaktır. Zira çoğu kişinin aklında bu konuda hala genel bir güven şüphesi mevcut.

Hayır hocam transfer işlemini yapan tonla platform var. Pundi'nin özelliği  kredi kartıyla iş yerlerinde pos cihazlarıyla yapılan ödeme sisteminin aynısını crypto paralara getirmiş olması. Aşağıda ki demo video'dan anlayabilirsiniz konsepti. X card dedikleri pundi kartıyla(kredi kartı gibi düşünün) iş yerlerinden alışveriş sonrası pundinin pos cihazıyla ödeme yapıyorsunuz. Projenin güzelliği burada. Crypto paraları sanal alınıp satılan bir şey olmaktan çıkarıp reel sektöre adapte ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=PWESI8--Lcc
Pundix'in olayı bahsettiğiniz zaten. Yoksa pratikte de teoride de bi iş yapmazdı.
Kredi kartımıza tanımladığımız kripto paralarla gidip kahve, giyecek, yiyecek, meyve sebze alabilmek büyük bi olay.
Pundix bu vizyonundan vazgeçmez ve güzel bi pazarlama yaparsa tutacak inşallah Cheesy
newbie
Activity: 122
Merit: 0
Çeviri için teşekkürler. Güzel bir projeye benziyor. Fakat aklıma bir soru takıldı. Bu kripto alım-satımı sadece transfer işlemlerinde kullanılmak üzere mi tasarlanacak yoksa herhangi bir mağaza da nakit yerine geçmesi planlanıyor mu? Artı bu projenin daha iyi bir yere gelmesi için insanların kripto paralara güveninin artması önemli olacaktır. Zira çoğu kişinin aklında bu konuda hala genel bir güven şüphesi mevcut.

Hayır hocam transfer işlemini yapan tonla platform var. Pundi'nin özelliği  kredi kartıyla iş yerlerinde pos cihazlarıyla yapılan ödeme sisteminin aynısını crypto paralara getirmiş olması. Aşağıda ki demo video'dan anlayabilirsiniz konsepti. X card dedikleri pundi kartıyla(kredi kartı gibi düşünün) iş yerlerinden alışveriş sonrası pundinin pos cihazıyla ödeme yapıyorsunuz. Projenin güzelliği burada. Crypto paraları sanal alınıp satılan bir şey olmaktan çıkarıp reel sektöre adapte ediyor.

https://www.youtube.com/watch?v=PWESI8--Lcc

Hocam bilgilendirme için teşekkürler. Proje benim açımdan şimdi anlamını buldu. Gayet başarılı bir proje. Kısıtlı alternatiflerden kurtarma adına güçlü bir atılım. Video yu da inceleyeceğim. Kolay gelsin. 
hero member
Activity: 1288
Merit: 645
gene mı karar degıstırmıs bunlar Cheesy allahım yaaa bu ne len
Pages:
Jump to: