Pages:
Author

Topic: [ANN] UNIVERSA [ICO] | İş için Blockchain Protokolü - page 2. (Read 2126 times)

jr. member
Activity: 98
Merit: 2
https://www.theabyss.com/invite/zmmbh6
ico fiyatından satmak isteyen varsa ,almak isterim.
member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
Universa takip ettiğim bir ico oldu.Gerçekten ekibi sağlam ben topladıkları para ile istedikleri projeyi hayata geçirebileceklerini düşünüyorum.O yüzden ilerleyen zamanda ico fiyatının çok üstünden işlem göreceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 742
Merit: 112
bazı ücretsiz airdropların form sayfalarında görüyorum. 0.05 Ethereum walletınızda olması gerekir yoksa erc20 tokenini alamazsınız diye. böyle bir kural mı var gerçekten. benim MEW adresimde hiç ethereum yok. erc20 token gelince wallettan ethereum mu düşüyor ne oluyor?

universanın tanesi icoda son fiyatı 0.0125$ diye hatırlıyorum.
full member
Activity: 336
Merit: 101
Bountyler'i ya da ICO'dan satın alanları ICO fiyatından satın alabilirim arkadaşlar eğer borsaya girmesini bkelemek istemeyip hemen satmak isteyen varsa aranızda.
eth kurundan mı alacaksınız hocam dolar kuru üzerinden mi ? eth kuru üzerindense düşünebilirim.

ICO'da satılan dolar kurundan satın alacağım hocam maalesef. ETH kurundan satabileceğinize inancınız varsa borsadan satabilirsiniz. Ancak dediğim gibi ben yüklü miktarda ICO fiyatının USD bazında satın almayı düşünüyorum

Bu coinin ICO fiyati ne kadardi?
full member
Activity: 350
Merit: 106
Varsa öyle satacak olan bende talibim ICO fiyatıyla 10.000 dolarlık alım yapabilirim.Uzun vade çok değerleneceğini düşünüyorum snovio bile nerelere geldi bu ekipten bikaç kişi orda da var.UTN yi çok çok daha ileriye taşıyacaklarını düşünüyorum
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
Bountyler'i ya da ICO'dan satın alanları ICO fiyatından satın alabilirim arkadaşlar eğer borsaya girmesini bkelemek istemeyip hemen satmak isteyen varsa aranızda.
eth kurundan mı alacaksınız hocam dolar kuru üzerinden mi ? eth kuru üzerindense düşünebilirim.

ICO'da satılan dolar kurundan satın alacağım hocam maalesef. ETH kurundan satabileceğinize inancınız varsa borsadan satabilirsiniz. Ancak dediğim gibi ben yüklü miktarda ICO fiyatının USD bazında satın almayı düşünüyorum
legendary
Activity: 1932
Merit: 1757
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
full member
Activity: 462
Merit: 107
utn-p tokeni (erc20) olan coin hala cüzdanıma gelmedi. 2 hafta falan oldu neredeyse. cüzdan falan çıkana kadar fiyatı ico fiyatını geçmez bence.

Ben en az 3 veya 4x açmasını bekliyorum ICO fiyatına göre.umarım dediğiniz gibi olur ama pek sanmıyorum.ico fiyatıyla satılırsa biraz daha alım yapar atarım köşeye
ethereum'daki artışı düşünürsek 2xten aşağı gireceğini pek sanmıyorum açıkçası. eğer dolar olarak ico fiyatında girerse bende bi miktar alım yaparım.
full member
Activity: 490
Merit: 193
utn-p tokeni (erc20) olan coin hala cüzdanıma gelmedi. 2 hafta falan oldu neredeyse. cüzdan falan çıkana kadar fiyatı ico fiyatını geçmez bence.

Ben en az 3 veya 4x açmasını bekliyorum ICO fiyatına göre.umarım dediğiniz gibi olur ama pek sanmıyorum.ico fiyatıyla satılırsa biraz daha alım yapar atarım köşeye
hero member
Activity: 629
Merit: 508
Borsaya girdiğinde yatırım yapmayı düşünüyorum bende. Umarım fazla yüksek fiyattan açılmaz da alabilirim. Uzun vade coini arayanlar şansını deneyebilir.
full member
Activity: 238
Merit: 101
The Experience Layer of the Decentralized Internet
full member
anladığım kadarı ile borsada satışının yapılabilmesi için erc20 özellikli utnp lerin birebir çekilmesini yapıyorlar. kendi zincirlerini oluşturacaklar ve kendi cüzdanlarında saklayabileceksiniz. yani isteyen erc20 olarak alır, isteyen işlem yapmaz universa cüzdanının oluşturulmasını bekler. küçük bir miktar mew adresime çekim işlemi başlattım 1 hafta kadar oldu. 20 bin küsür kişi bu şekilde talepte bulunmuş. göndereceklerini söylüyorlar, biraz zaman lazım.

ilerde utnp > utn olarak kendi universa cüzdanına aktarılabilecek merak ettiğim kısım bu.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
icoya katılanlar için universa withraw işlemi sanırım başlamış. ethereum wallet adresi isteyen bir ekran gördüm. telegramda da millet bunu konuşuyor. erc 20 walleta transfer eden olursa yazsın bilgileri karşılaştıralım. Smiley
erc20 ye geçeceklerse ne anladık biz bu işten. bu adamlar yeni ve hızlı bi zincir yaratmayacaklar mıydı? sırf borsaya hızlı açılsın diye erc20 tokenlerine geçmeleri çok saçma.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Ben deuniversa bountysine katıldım.(İmza kampanyası)Normalde bountyden gelen tokenları direk gözünün yaşına bakmadan bozarım ama universa'yı bir istisna olarak elimde tutmayı planlıyorum.İleride değerini artırabilecek coinlerden biri bana göre.
full member
icoya katılanlar için universa withraw işlemi sanırım başlamış. ethereum wallet adresi isteyen bir ekran gördüm. telegramda da millet bunu konuşuyor. erc 20 walleta transfer eden olursa yazsın bilgileri karşılaştıralım. Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Bountysine katılmıştım bountye katılan arkadaşların ödemelerini taksit taksit yolluyorlar.Zaten elimde tutmak istediğim için benim açımdan bir sıkıntı olmadı uzun süreli elimde tutmayı planlıyorum umarım yüksek hacimli bir borsa ile anlaşmayı başarırlar.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
Bende bu coinden almak istityordum ama erc20 tabanlı token olacaksa saçma değil mi direk ethye rakip olacaktı neden şimdi erc20 tabanlı token olacaksa kendi ağ yapısı olmayacak mı?
hocam erc20 tokenleri niye ethereuma rakip olamasın ki? belki bunu başarıp ilerde kendi zincirlerini yaparlar. rakip olmaktan kastı belkide ethereumun yapamadığı şeyleri yapmak.
full member
Activity: 462
Merit: 102
Bende bu coinden almak istityordum ama erc20 tabanlı token olacaksa saçma değil mi direk ethye rakip olacaktı neden şimdi erc20 tabanlı token olacaksa kendi ağ yapısı olmayacak mı?
full member
Universada yeni gelişmeler var.

https://medium.com/universablockchain/week-2-merry-crypto-and-happy-new-coin-956abdd35c88

Her UTN simgesi bir UTN-P biriyle (ERC20 uyumlu) yansıtılacaktır.

erc 20 tokeni olarak çekebilmemiz için işlemler devam ediyor. şimdi login olduğumda withraw kısmı gözükmüyor. telegramdan baktığımda 14 gün sonra yazdılar.

Pages:
Jump to: