Pages:
Author

Topic: [ANN] UNIVERSA [ICO] | İş için Blockchain Protokolü - page 5. (Read 2126 times)

hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Universa çok iddaalı ve ekipte bunları gerçeğe dönüştürebilecek potansiyel var gibi duruyor.tek sevmediğim yanı ICO süresince cüzdan yaynlayacaklardı ama sitelerinde bununla ilgili herhangi bir gelişme yok.buda rahatsız etti beni.ICO dan sonra sağlam bi walletla çıkarlarsa fiyata etki edeceğini düşünüyorum
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Bu kadar yüksek softcap nedir delimi bunlar ne yapacaklar bu kadar parayı, bence softcap geçilmeme ihtimali daha büyük btc sildi süpürüyor yine aralık çıkmadan 15 bin olacak gibi
full member
Activity: 742
Merit: 112
Eğer yazan soft cap gerçekse ben projenin başarılı olabileceğini sanmıyorum, istenen para çok yüksek ve henüz tam olarak ulaşılabilmiş değil. Evet iyi bir yatırım alındı ama son 12 günde o kadar yatırım tamamlanabilir mi? Çevirmen arkadaş yazabilir mi bu 33k eth soft mu hard cap mı?

Kickico daki bilgiler

SoftCap: 9.9 Million USD   -  Raised (33,000 ETH Soft cap)

HardCap: 99 Million USD

şu anda 25,776.85 etherdeyiz. dün 24500 eth felandı.

9 gün 17 saat var bitmesine. fark kapanıyor umarım soft capı yakalarız.

hero member
Activity: 910
Merit: 503
Eğer yazan soft cap gerçekse ben projenin başarılı olabileceğini sanmıyorum, istenen para çok yüksek ve henüz tam olarak ulaşılabilmiş değil. Evet iyi bir yatırım alındı ama son 12 günde o kadar yatırım tamamlanabilir mi? Çevirmen arkadaş yazabilir mi bu 33k eth soft mu hard cap mı?
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
Bunun imzasındayım bence gayet iyi proje ayrıca başarılı olacaklarını düşünüyorum ama bahsedilen 33k eth soft cap mı yoksa hard cap mı? kafam karıştı.
member
Activity: 308
Merit: 10
Proje için belirlenen soft cap çok yüksek olduğundan dolayı eğer yatırım alınmazsa proje başarısız olabilir gibi gözüküyor. Soft cap 33 bin ethereum fakat şu ana kadar 24 bin ethereum yatırım alınmış
$18 346 831

veriler: icobacker.com'dan alıntı.

Soft cap miktarının bu kadar yüksek olduğu hakkında bilgim yoktu topladıkları yatırım miktarı şuan çok iyi.Bu parayı toplayıp softcap miktarına ulaşamazlarsa çok yazık olur.Acaba ethereum'un fiyat artışından dolayı softcap miktarını düşürürler mi Huh
full member
Activity: 463
Merit: 107
bitmeden bende girdim bakalım.
hero member
Activity: 784
Merit: 500
Proje için belirlenen soft cap çok yüksek olduğundan dolayı eğer yatırım alınmazsa proje başarısız olabilir gibi gözüküyor. Soft cap 33 bin ethereum fakat şu ana kadar 24 bin ethereum yatırım alınmış
$18 346 831

veriler: icobacker.com'dan alıntı.
full member
Activity: 742
Merit: 112
ico satın alınması hakkında bana telegramdan yardımcı olabilir misiniz?
ilk defa bu işlemi uygulayacağımdan hata yapmak istemiyorum

edit:
satın alma işlemini yaptım çok şükür.
telegramdan yardımcı oldular
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Bunun imzasına giren şanslı kişiler bırakında bir zahmet iyi para kazansın, hem imza için ayrılan pay yüksekti, hem haftalık raporlamalıydı hem de proje iyi topladı bundan iyisi şam'da kayısı zaten.
full member
Activity: 462
Merit: 102
18 327 455 dolar toplamışlar ve daha iconun bitmesine on bir gün gibi bir süre var tahminimce yirmi milyon dolar toplayıp ico sürecini tamamlarlar.Umarım kampanyasına katıldığım bu proje güzel bir dağıtım yapar.Şuan piyasada yaşanılan sıkıntılar ortada. Smiley
çok güzel para toplamışlar hocam. bu kampanyadan çok iyi bi pay alabilirsiniz gibi geliyor bana. sorması ayıp aylık ortalama ne kadar kazanıyorsunuz.

bende bunu merak ediyorum bir full member bir senior member ne kadar kazanıyor acaba çok merak ettim bayağı kazanıyorlardır bence biri aylık 5 kazanıyorum dedi şaşırdım
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
18 327 455 dolar toplamışlar ve daha iconun bitmesine on bir gün gibi bir süre var tahminimce yirmi milyon dolar toplayıp ico sürecini tamamlarlar.Umarım kampanyasına katıldığım bu proje güzel bir dağıtım yapar.Şuan piyasada yaşanılan sıkıntılar ortada. Smiley
çok güzel para toplamışlar hocam. bu kampanyadan çok iyi bi pay alabilirsiniz gibi geliyor bana. sorması ayıp aylık ortalama ne kadar kazanıyorsunuz.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
full member
Activity: 1414
Merit: 161
yeni bi ethereum falan mı geliyor acaba. bu piyasada bu parayı toplamak gerçekten çok iyi . çok sağlam bi proje olduklarını düşünüyorum. giren arkadaş varsa umarım kazanır.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Universa CEO'su Alexander Borodich ile yapılan röportaj

Detaylar linkte
: https://www.chipin.com/universa-ceo-alexander-borodich-interview/
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Şu sıkıntılı zamanda Universa'nın bu kadar toplaması beni şaşırttı açıkcası bakalım daha yirmi günden fazla bir süre var yirmi milyon doları geçebilecek mi topladıkları para açıkcası çok merak ediyorum.
sr. member
ICO devam ediyor ve 20 gün boyunca sürecek,

Katılımlar kickico.com ve icobacker.com sitelerinden sağlanıyor

Şu anki token fiyatı : $0.0115

https://universa.io/

Toplanan yatırım tutarı : $16 781 349

sr. member
ICO devam ediyor ve 25 gün boyunca devam edecek,

Şu anki token fiyatı : $0.011

Toplanan yatırım tutarı : $14 665 706

full member
Activity: 980
Merit: 152
14 milyar token sayısı nedir yahu! Bu kadar çok olmasının ne amacı var, bilgisi olan var mı?
sr. member
ICO devam ediyor ve 33 gün boyunca devam edecek,

Şu anki token fiyatı : $0.0105

Toplanan yatırım tutarı : $13 711 790

Pages:
Jump to: