Pages:
Author

Topic: [ANN] UNIVERSA [ICO] | İş için Blockchain Protokolü - page 6. (Read 2126 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 280
icoya nereden nasıl katılıyoruz, nereye eth/btc vb gönderiyoruz bilen varsa açıklayabilir mi ben anlayamadım...

Kickico sitesine üye olarak devam eden icolardan universayı seçerek katılım yapabilirsiniz
sr. member
ICO devam ediyor  ve 39 gün boyunca sürecek,
Katılımlar kickico.com ve icobacker.com sitelerinden sağlanıyor

Toplanan yatırım tutarı : $12 425 245

sr. member
Merit: 250
güzel para toplamış görünüyor. imzasına girdim umarım sağlam bi şeyler verir. yalnız cüzdanı çok değişik. uzun bi süre borsaya gireceğini düşünmüyorum.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Satış tutarı 12 milyona yaklaşmış gerçekten çok iyi gidiyorlar ama ICO süresini çok uzun tutmuşlar şahsen yatırım yapacaktım ama paramı 40 gün boyunca bi icoya bağlamak saçma geliyor girersem son günlere yakın girmeyi düşünüyorum.inşallah imzasında olduğum proofta bu kadar uzun süre olmaz yoksa 1 aydan fazla daha taşımak zorunda kalacağız
sr. member
bu çeviriyi bekliyordum işte.yeni bir cyrptocurrency ama fazla iddalı olmuş bu arkadaşlar takip edilmeye değer bi proje bence.smartcontract olayını daha basite indirgeyecekler galiba ve transfer hızlarıda dedikleri kadar iyi olursa yürür gider proje zaman içinde kaliteli 2-3 projede çıkarsa bu zinciri kullanan tadından yenmez.
walleti bekliyorum bakalım,dedikleri zamanda çıkarırda sözlerinde dururlarsa icoya girebilirim.belkide şu anın wavesidir ilerde o kadar değerlenebilir yani herkesin incelemesini tavsiye ederim

total suplly konusunda ne düşünüyorsunuz?

Token: UTN (1 USD = 100 UTN)

SoftCap: 9.9 Million USD

HardCap: 99 Million USD

Total Token Supply: 14 Billion UTN
sr. member
ICO başladı ve 40 gün boyunca devam edecek,
Katılımlar kickico.com ve icobacker.com sitelerinden sağlanıyor

Toplanan yatırım tutarı : $11.592.088

legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Açılış için mükemmel rakam 10 milyon doları geçmiş adamlar yani softcapı aşmışlar ama kickico ve icobacker üzerinden yatırım kabul ediyorlar sitelerinde başka yatırım yapma şekli yok sanırım.bide cüzdan uygulamalarını ico sırasında çıkaracaklarını duyurmuşlardı ama henüz onunla ilgili bir gelişme yok galiba. hardcap yapması bence şu an için çok zor 100 milyon dolar toplayacaklarını düşünmüyorum.
toplamamalarıda daha iyi olur zaten icoyu takip edeceğim
newbie
Activity: 33
Merit: 0
güzel proje, güzel çeviri, başarılı olur mu acaba?
member
Activity: 80
Merit: 10
icoya nereden nasıl katılıyoruz, nereye eth/btc vb gönderiyoruz bilen varsa açıklayabilir mi ben anlayamadım...
sr. member
bounty için ayrılmıştır

Buraya bir güncelleme gelecek mi merak ettim açıkcası  Huh Bounty kampanyası var diye biliyorum projenin. ApexFree, Universa Blockchain Platformuna 7 Milyon Dolar Yatırım Yapacak olması gereçekten universa için çok büyük olay umarım başarılı olurlar.

bounty çevirisi istemediler ama başlık linki için bırakmıştım o kısmı,iş güçten unutmuşum güncelledim  Wink
hero member
Activity: 728
Merit: 501
bounty için ayrılmıştır

Buraya bir güncelleme gelecek mi merak ettim açıkcası  Huh Bounty kampanyası var diye biliyorum projenin. ApexFree, Universa Blockchain Platformuna 7 Milyon Dolar Yatırım Yapacak olması gereçekten universa için çok büyük olay umarım başarılı olurlar.
sr. member
ApexFree, Universa Blockchain Platformuna 7 Milyon Dolar Yatırım Yapacak

İlgili link : https://cointelegraph.com/press-releases/apexfree-will-invest-7-million-in-the-universa-blockchain-platform

sr. member
Kulağa hoş geliyor fakat whitepaper açtım şöyle bir göz gezdirdim toplam token sayısını net olarak göremiyorum.
Ön satış için 10 milyon diyor token başına 0.01$ 100bin dolar gibi komik bir sonuç çıkıyor. Satış fiyatının 0.01$ olması ve fixed price gibi ibarelerin geçmesi bende anlamsızlık oluşturdu.
Bu tarz projeleri görünce ethereum ico dönemi gibi heyecan yaşıyorum ama teknik detaylara bakınca geçiyor..

Önsatış için aslında 1.000.000.000 token yazıyor wp de fakat pdf e çevirirken niye öyle görünmüş anlamadım şimdi word dosyasına baktım doğru yazıyor  Huh

Bide güncelleme geçelim

Duyuru: Mcafee Coin Universa Protokolünü kullanacağını doğruladı! Kaynak : Universa'nın CEO'su ve Kurucusu Alexander Borodich ...

ilgili tweet : https://twitter.com/Universa_News/status/920955137467838464

ICO ülkemiz saatiyle gece 03:00 da başlayacak
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
Kulağa hoş geliyor fakat whitepaper açtım şöyle bir göz gezdirdim toplam token sayısını net olarak göremiyorum.
Ön satış için 10 milyon diyor token başına 0.01$ 100bin dolar gibi komik bir sonuç çıkıyor. Satış fiyatının 0.01$ olması ve fixed price gibi ibarelerin geçmesi bende anlamsızlık oluşturdu.
Bu tarz projeleri görünce ethereum ico dönemi gibi heyecan yaşıyorum ama teknik detaylara bakınca geçiyor..
sr. member
Activity: 266
Merit: 279
İncelemeye değer bir proje. Ekibi iyi araştırmak lazım.
member
Activity: 392
Merit: 19
Ekip çok iyi, bu gece ICO başlar.. 1 UTN - 0,01 USD
sr. member
ICO için kalan süre son 29 saat

sr. member
Activity: 1022
Merit: 306
bu çeviriyi bekliyordum işte.yeni bir cyrptocurrency ama fazla iddalı olmuş bu arkadaşlar takip edilmeye değer bi proje bence.smartcontract olayını daha basite indirgeyecekler galiba ve transfer hızlarıda dedikleri kadar iyi olursa yürür gider proje zaman içinde kaliteli 2-3 projede çıkarsa bu zinciri kullanan tadından yenmez.
walleti bekliyorum bakalım,dedikleri zamanda çıkarırda sözlerinde dururlarsa icoya girebilirim.belkide şu anın wavesidir ilerde o kadar değerlenebilir yani herkesin incelemesini tavsiye ederim

total suplly konusunda ne düşünüyorsunuz?
full member
Activity: 420
Merit: 100
Bu projeden umutluyum ve iş yapar diye düşünüyorum ama son zamanlardaki icolarda hep zarar ettiğimden dolayı girip girmemekte çok kararsızım.proje ve ekip güzel vaadettikleri zincir özellikleri de güzel.
bundada smartcontract olayı olacak ve ilerde belki altyapısını kullanan projeler türeyecek ethereum gibi. o yüzden geleceği çok parlak olabilir zengin edebilecek potansiyel var gibi. biraz daha inceleyeceğim, ICO lara katılmıcam diye söz verdim kendime ama ,belki buna girerim bi ihtimal
sr. member
Türkçe whitepaper'a linkten ulaşabilirsiniz : https://drive.google.com/open?id=0B7WLb7rIub8-Rm04Mmlsdk1yeGc
Pages:
Jump to: