Pages:
Author

Topic: [ANN] UNIVERSA [ICO] | İş için Blockchain Protokolü - page 3. (Read 2126 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Uzun süredir gelişme paylaşılmamış. Borsaya girmediler mi daha. Sitede tokenler duruyor öyle.
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Son dönemde hem ico hem bounty için en olumlu proje universa diyebilirim.şahsen kampanyasına katılmadığım için çok pişman oldum ilerde, söylenenlerin hayata geçmesi durumunda market hacmi olarak iyi yerlerde olacağını düşünüyorum
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
Ekibi tebrik ediyorum ödül konusunda diğer projelere örnek olmalı bence, yeterince hızlı bi şekilde dağıttılar ödülleri ve yardım isteyen herkese çok hızlı bi şekilde geri dönüş yaptılar hem forum hem telegramdan.ödülü düşürdüler zannetmiştim telegrama bakmadan önce ama uzun vadeye yayarak dağıtacaklarmış sözlerinde duracaklarını düşünüyorum.uzun vade saklanması gerekn bi coin bence UTN
sr. member
Activity: 523
Merit: 285
Bounty konusunda ne yapmaları gerektiğini iyi biliyorlar.Worldcore kampanyasını takip edebildiğim kadarıyla Colorlessk ether adresleri bulunmayan üyelerin bir form doldurmasını istedi ama forumdaki bazı zeki arkadaşlar listeden ether adresleri olmayan kişileri tespit edip o arkadaşların yerine kendi adreslerini yolladılar.Universa'da ise bu durumda kalan arkadaşların yine bir form doldurması isteniyor lakin formu doldurduktan sonra forum üzerinden kampanya yöneticisiyle iletişime geçmeniz gerekiyor. Smiley
full member
Activity: 322
Merit: 112
bounty ödemeleri başlamış ama transfer falan yapılmıyor daha, bunun için bir süre daha beklemek gerekiyor
full member
Activity: 742
icosuna katıldım. universa konusu çok sessiz kaldı. en ufak gelişme yok mu?
biraz hareketlendirsek, telegramda belki işe yarar bilgiler paylaşılıyordur.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Ben bountysine girmiştim bountyler gelmişte acaba nasıl nerede satacağız?Ne zaman bir borsayla anlaşacaklar acaba hızlıca anlaşırlarsa süper olacak hem bizim hem ekip için
member
Activity: 140
Merit: 10
Umarım universa başlarda ico fiyatının altına düşerde biz de token satın alabiliriz.Proje gerçekten benim de hoşuma gitti.Ekip v.s sağlam zaten çok iyi bir yatırım aldıklarını düşünüyorum.
full member
Activity: 742
Universa official telegram grup 11 bini geçti. Katılım oldukça güzel. iyi de para topladılar. Gelecek vaat ediyor ve umarım önü açık olur. Bir anda 1 dolar olması hayal. Uzun vadede güzel işler yapacaktır. Önemli olan grafikte nereden destek buluyor, nerelerde direnç oluşturuyor, ne kadar o direnci geçmekte ısrarcı.
sr. member
Activity: 478
Merit: 250
Bazı arkadaşlar token miktarının azaltıldığını görünce konu içeriğini okumadan bol keseden sallamaya başlamış, zamana yayarak dağıtım yapmaları en iyisi umarım sonu Centra'nın yaptığı dağıtım gibi olmaz.. Universa ekibi bana fena gelmedi, başarılı olabilirler, kendi zincirlerini yapmayı hedeflemeleri son dönemin en önemli gelişmelerinden biri.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
bilip bilmeden konusmayin lutfen. biraz arastirin. adamlar guzellik yaptilar ve 45 milyon UTN nin hepsini dagitacaklar. hicbir ico bunu yapmaz. oran satilanin 0.45 iydi ama. ucte biri satilmasina ragmen bounty icin 45 milyon UTN nin hepsini dagitacaklarini duyurdular.

tek farkla.

15 milyonu gelecek hafta dagitilacak.

kalan 30 milyon ise mainnet yayinlandiktan sonra her ay 10 milyon olacak sekilde 3 ay icinde dagitilarak tamamlanacak. 

super bir guzellik yaptilar bence.

telegramdan gelismeleri takip edebilirsiniz.

Geç olsun güç olmasın, sözlerini tutmaları yeterli yoksa istedikleri dönemde dağıtım yapabilirler. Bu herkes için en iyisi olur.
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
bilip bilmeden konusmayin lutfen. biraz arastirin. adamlar guzellik yaptilar ve 45 milyon UTN nin hepsini dagitacaklar. hicbir ico bunu yapmaz. oran satilanin 0.45 iydi ama. ucte biri satilmasina ragmen bounty icin 45 milyon UTN nin hepsini dagitacaklarini duyurdular.

tek farkla.

kalan 30 milyon ise mainnet yayinlandiktan sonra her ay 10 milyon olacak sekilde 3 ay icinde dagitilarak tamamlanacak. 

Ben de katıldım ama ilk başta toplanana token miktarına bağlı olmadan bountyleri dağıtacaklarını söylemişlerdi yani bana göre ''süper bir güzellik yapmadılar'' ama tokenları tek bir seferde dağıtmamalarınıda anlayışla karşılıyorum.
full member
Activity: 364

tek farkla.

hero member
Activity: 784
ödüllerde düşü olmuş galiba daha önceki tabloda imzacılara 20 milyon token dağıtacaklardı şimdi 6 milyona düşürmüşler.heralde hardcap olmadığı için böyle bi karar aldılar.

Valla bunlarda yaptıklarından caydı çoğu kişiye ödül dağıtmayacakları gibi birde ödülü üçte bir miktarına düşürmüşler. Ben bu tarz hareketlerde bulunan bir projenin yatırımcısı falan olmam, borsadan satın almam, güven vermeyen hareketler yapıyorlar. Eğer bu piyasada güven duyulmak istiyorlarsa verdikleri sözleri tutmalılar.
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
ödüllerde düşü olmuş galiba daha önceki tabloda imzacılara 20 milyon token dağıtacaklardı şimdi 6 milyona düşürmüşler.heralde hardcap olmadığı için böyle bi karar aldılar.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
universa cok ses getirecek ilerleyen gunlerde. icoyu uzatiyorladi da son anda oylama yaparak vazgectiler. neyseki yine de muazzam yatirim aldi. herkes x50 x100 x1000 den bahsediyor. kimse ico fiyatina satmaz artik utn leri

bu adamlar dediklerini becersin yeter, buda zaman alabilir o yüzden dediğiniz rakamlar uzun vade hayal değil bence.sağlıklı gelişim olursa fiyatının 1-2 sene için içinde x100 görmesi çokta zor değil bence
full member
Activity: 350
Merit: 102
universa cok ses getirecek ilerleyen gunlerde. icoyu uzatiyorladi da son anda oylama yaparak vazgectiler. neyseki yine de muazzam yatirim aldi. herkes x50 x100 x1000 den bahsediyor. kimse ico fiyatina satmaz artik utn leri
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Ödül kampanyası sonra erdi arkadaşlar ve 15 aralıkta sayımlar bitecek, eğer ödüllerinizle ve adresinizle ilgili sıkıntı varsa https://t.me/universabounty kanalından iletişime geçerek düzeltme isteyebilirsiniz.Ödüller universa hesabınıza yatırılacak.yani maille siteye kaydolduğunuz zaman linkin sonunda kalan yazı

örnek verecek olursam link :
https://check.universa.io/-8VuKuS

Adres : -8VuKuS
full member
Activity: 252
The future is your Genome
Keşke ethereum ağında yaşanan sorundan sonra ico süreci yaşansaydı topladığı para çok daha fazla olabilirdi.Ama yeteri kadar yatırım topladıklarını düşünüyorum umarım ilerleyen zamanlarda adını sıkça duyacağımız bir proje olur.
member
Activity: 112
Merit: 11
Guzel bir proje universa kickcoin platformunda gordum kendılerını fenada yatırım toplanmamış, pekı ıco surecı bıttımı yoksa presale falanmı yapıldı sadece
Pages:
Jump to: