Pages:
Author

Topic: [ANN] UNIVERSA [ICO] | İş için Blockchain Protokolü - page 4. (Read 2126 times)

hero member
Activity: 1655
Merit: 600
topladıkları para bir akıllı sözleşme platformuna göre fazla değildi. o yüzden uzun vadede ico katılımcılarına kazandıracaktır.

Hocam nedir bu akıllı sözleşme platformu? Hem Ethereum tabanlı olup hemde zaten bir tokenken nasıl oluyorda akıllı sözleşme platformu olabiliyor? Universa'nın bende değerleneceğini düşünüyorum fakat sadece iyi reklam çalışması yaptıkları içindir bu düşüncem..

güzel soru. Universa aslında Ethereum gibi bir platform, kendi blokzinciri, kendi cüzdanı vs olacak.

Bu platform henüz hazır olmadığı için, insanlar alım satım yapabilsinler diye ico katılımcılarına UTN-P adlı Ethereum ERC20 tokenlerine sahip olma hakkı verildi.

Universa Blokzinciri platformu hazır olduğunda, UTN-P tokenleri Universa'nın kendi zincirindeki gerçek Universa tokenleri (UTN) ile takas edilebilecek.
hero member
Activity: 840
Merit: 532
topladıkları para bir akıllı sözleşme platformuna göre fazla değildi. o yüzden uzun vadede ico katılımcılarına kazandıracaktır.

Hocam nedir bu akıllı sözleşme platformu? Hem Ethereum tabanlı olup hemde zaten bir tokenken nasıl oluyorda akıllı sözleşme platformu olabiliyor? Universa'nın bende değerleneceğini düşünüyorum fakat sadece iyi reklam çalışması yaptıkları içindir bu düşüncem..
hero member
Activity: 1655
Merit: 600
sr. member
Activity: 434
Merit: 253
Hem yatırımcılarına, hemde imzasındakilere çok iyi kazandıracak gibi gözüküyor. Ben projenin orta vadede iyi işler başaracağını düşünüyorum.
hero member
Activity: 736
Merit: 504
Universa gerçekten iyi para topladi, ben borsada daha hızlı bir şekilde ivmelenebileceğini ve market capini üç, dört kat yükseltebileceğini düşünüyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Çok iyi yatırım toplantılar ekip çalışırsa iyi yerlere gelebilir hatta belki piyasada söz sahibi olabilir bence ethereuma rakip olabilir

bence eth e rakip olması için en az 2 sene zamana ve piyasada biraz oturmaya ihtiyacı var.yani alan adam uzun vadeli düşünerek yatırım yapmalı universaya
full member
Activity: 588
Merit: 125
Çok iyi yatırım toplantılar ekip çalışırsa iyi yerlere gelebilir hatta belki piyasada söz sahibi olabilir bence ethereuma rakip olabilir
legendary
Activity: 1092
Merit: 1000
Bende umutluyum bu projeden, talep çokta kötü sayılmaz ama vaaedilenlerin yerine getirlmesi lazım çünkü çok iddaalı bi şekilde sundular kendilerini, en ufak tökezleme fiyata ciddi etki edecektir.fakat herşey yolunda giderse marketcapte güzel yerlerde göreceğimizi düşünüyorum universayı
sr. member
Activity: 798
Merit: 260
Proje iyi para toplamış eğer iyi hamleler yaparlarsa çok çok iyi yerkere gelebilirler ama birkaç hata her şeyi kötüye çevirebilir
full member
Activity: 364
Merit: 100
inanilmaz bir proje. blockchain yayinlanip yaygin sekilde kullanilirsa utn ler. inanin top5 ten asagida olmaz universa. milleti zengin edebilir bu proje. ben sahsen cok guveniyorum.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
ICO bitmiş 28,5 milyon dolar toplanmış, projede vaadettiklerini gerçekleştirirlerse buda çok iyi yerlere gelebilecek coinlerden olur diye düşünüyorum.borsaya çıkmasını bekliyorum
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
saçmalamayın arkadaşlar universa asla ethereumu yakalayamayacak.. ethereum bu piyasanın ilklerinden olduğu için güven her zaman onda.

Hocam ben ethereum'u yakalayacak geçecek anlamında bir ifadede bulunmadım.Lakin ciddi bir alternatif oluşturabilir.Ethereum Classicte bile bu sorunlardan sonra fork olacakmış bir alternatif arayışı olabilir.
hero member
Activity: 678
Merit: 1000
saçmalamayın arkadaşlar universa asla ethereumu yakalayamayacak.. ethereum bu piyasanın ilklerinden olduğu için güven her zaman onda.
sr. member
Merit: 280
ICO nun bitmesine son 2 saat kaldı

Tolanan Tutar : $24 444 606
sr. member
Merit: 262
projeyi inceledim çok güzel sağlam dduruyor ama türkiyede neden ilgi görmemiş anlamadım.ethereumun tökezlemesinden faydalanabilirler.

Katılıyorum hocam Universa icoyu ethereum ağında şu sıralar yaşanan sorunlardan sonra yapsaydı şuan topladığı paranın en az iki katını toplardı diye düşünüyorum.(Gerçi yine de güzel bir para toplamışlar)
full member
Activity: 210
projeyi inceledim çok güzel sağlam dduruyor ama türkiyede neden ilgi görmemiş anlamadım.ethereumun tökezlemesinden faydalanabilirler.
full member
Activity: 742
Merit: 112
ico süresi bitmek üzere. universa hakkında yeni gelişmeler var mı?

ico da küçük bir yatırımım oldu.
erc20 tokeni dağıtıldıktan sonra birebir takas nasıl oluyor?
her ihtimale karşın pump olursa duruma göre satışa hazır halde tutmayı düşünüyorum.
biraz süreci anlatabilir misiniz?
sr. member
Merit: 280
ICO bitimine son 3 gün kaldı

https://universa.io/#sale

Toplanan yatırım tutarı : $20 892 463
full member
Activity: 420
Topladıkları rakam çok iyi gerçekten bu projenin ve ekibin iş yapacağını düşünüyorum
full member
Activity: 364
arkadaslar kafayimi yediniz. softcap gecilmedi diye bir sey yok. 10m dolarin ustunde toplandi zaten. softcap derdi falan yok. icodan sonra wallet yayinlanacak. once erc20 tokeni dagitilacak daha sonra bunlar platformda utn ile birebir takas edilecek. bir gecis sureci soz konusu.
Pages:
Jump to: