Pages:
Author

Topic: [ANN] WINGS - DAO mucizelerin gerçek olduğu yer - page 2. (Read 13447 times)

sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Aranızda bunu bir ben takip ettim galiba Smiley İmza ve diğer bountyden gelenlerden bir cacık çıkmadı. Fakat potansiyeli bildiğim için yatırım yaptım 8k dan satın aldım. 18k dan sattım bu kadar yükseleceğini en azından bu kısa süre içerisinde hiç tahmin edemedim. Gitti güzelim ucuz wings ler uçtu uçtu kuş uçtu.

Yok, ben de takipteyim  Cheesy
Ben 12k dan satmıştım  Grin
Önce Coindash duyurusu yapıldı artış oldu. Sonra yakında beta versiyonunu yakında dedikodusu çıktı. Ardından Bancor'un kullanacağı haberi geldi. Yavaş ve sağlam ilerliyorlar izlenimi var son günlerde, başlarda yaşanan bazı aksaklıklara rağmen. Özellikle seed ler konusunda ciddi tepki çekmişlerdi.

Hayırlı forumlar!
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Aranızda bunu bir ben takip ettim galiba Smiley İmza ve diğer bountyden gelenlerden bir cacık çıkmadı. Fakat potansiyeli bildiğim için yatırım yaptım 8k dan satın aldım. 18k dan sattım bu kadar yükseleceğini en azından bu kısa süre içerisinde hiç tahmin edemedim. Gitti güzelim ucuz wings ler uçtu uçtu kuş uçtu.
member
Activity: 91
Merit: 10
uzun zamandır bunu taip etmiyorum. 147 gibi gereksiz bir tutar adamların fly.wings.ai'de bekliyor. Ne transfer ediliyor ne de birşey !!
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Wings platformu şuan test yapıyor ve şu yapıştırdığın alıntı onunla alakalı.

eposta adresime bilet gelmiş, girip test etmem için, wings platformunda geçerli 10 token.

22 hours left to forecast on Qtum's last 24 hours! 👏👏

Bu konulu bir mail içinde sana özel ticket kodu var, altındaki linke tıklayarak site ye üye olmanız gerekiyor. sistemi nasıl test edeceğinizi şu videoda anlatmışlar:

https://www.youtube.com/watch?v=hSFb6hUilI8

girdim,üye oldum. 10token gelmiş. Qtum projesine scam deyip yorum yazdım. ve başarılı olamayacağına dair olumsuz puan verdim. bir kaç tane daha yaparım.

Bu davetiyeler sanırım sadece yumurta avcılarına geldi, girip sistemi sizde deneyin.

2500$ dağıtacaklarmış, tester'lara...  Grin

beyinsi burdaki ödülden bir haber var mı
evet ya biara katılmıştık bu testlere, ödülü vardı noldu bende bilmiyorum.. fırsat bulursam bi araştırayım..
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Wings platformu şuan test yapıyor ve şu yapıştırdığın alıntı onunla alakalı.

eposta adresime bilet gelmiş, girip test etmem için, wings platformunda geçerli 10 token.

22 hours left to forecast on Qtum's last 24 hours! 👏👏

Bu konulu bir mail içinde sana özel ticket kodu var, altındaki linke tıklayarak site ye üye olmanız gerekiyor. sistemi nasıl test edeceğinizi şu videoda anlatmışlar:

https://www.youtube.com/watch?v=hSFb6hUilI8

girdim,üye oldum. 10token gelmiş. Qtum projesine scam deyip yorum yazdım. ve başarılı olamayacağına dair olumsuz puan verdim. bir kaç tane daha yaparım.

Bu davetiyeler sanırım sadece yumurta avcılarına geldi, girip sistemi sizde deneyin.

2500$ dağıtacaklarmış, tester'lara...  Grin

beyinsi burdaki ödülden bir haber var mı
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
https://news.bitcoin.com/bancor-launches-first-crowdfunding-valuation-and-promotion-by-a-dao-on-the-wings-platform/?utm_source=OneSignal%20Push&utm_medium=notification&utm_campaign=Push%20Notifications

"Members of the WINGS DAO will be able to forecast on the result of the upcoming Bancor token sale this June, and share their forecasts with their social networks. Accurate forecasts will receive higher payments rewards which could be as high as $250,000."

Arkadaslar wings sağlam sekilde ilerlemeye devam ediyor...
full member
Activity: 210
Merit: 100
vings ingilizcede kanatlar demek.

uçarmı uçmazmı bakalım. koindaş bi kullansın bi beta çıksın. rengini belli eder.

çok adam koinini alamadı urdan o kötü oldu.
hero member
Arkadaslar wings hakkında ne düsünüyorsunuz suan ?? 3-4 dolara çıkma potansiyeli varmı sizce?
Uzun süre sonra belki, fakat wings teki balinalar diğer coinlere göre daha fazla. Coin sayısı göründüğünden az olabilir. Çünkü çok fazla kişi alamadı coini. Ama satın almak için acele etme. Bekle biraz daha şu an pump yemiş hali bu. Ben 8k dan almıştım 18k dan sattım.
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Arkadaslar wings hakkında ne düsünüyorsunuz suan ?? 3-4 dolara çıkma potansiyeli varmı sizce?
hero member
Buraya kadar gelmiş yazık etmiş, bundan sonra sizin duyurduğunuz ico'ya giren mi olur Smiley Ömrümüzden çaldınız resmen. Neyseki bir aptallık yaptınız ve bir sürü kişi coinini alamadı. Bu sayede fiyat iyi seviyelerde. Şimdi  kanatlanıp uç burdan lütfen  Grin

%100 katılıyorum birisi gelse 10 dolar olacak "AL" dese yinede almam. Rezil bir proje yönettiler.
Adamlar mal zaten de, işin içine para kazanmak girince şahsen ben bu kadar duygusal davranmadım, 8k dan aldım. Daha da yükseleceğini düşünüyorum. Smiley

edit: Konuyu öldürdük resmen 3. sayfada buldum Smiley Arkadaşlar bunun transaction için belirli bir gas ayarı varmıydı. Birkaç defa denedim, onay vermesine rağmen tx id yi izlerken ilk blok onayında şu hatayı veriyor: Warning! Error encountered during contract execution [Out of gas]
farklı farklı gas miktarı denedim olmadı.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Buraya kadar gelmiş yazık etmiş, bundan sonra sizin duyurduğunuz ico'ya giren mi olur Smiley Ömrümüzden çaldınız resmen. Neyseki bir aptallık yaptınız ve bir sürü kişi coinini alamadı. Bu sayede fiyat iyi seviyelerde. Şimdi  kanatlanıp uç burdan lütfen  Grin

%100 katılıyorum birisi gelse 10 dolar olacak "AL" dese niyede almam. Rezil bir proje yönettiler.
hero member
Buraya kadar gelmiş yazık etmiş, bundan sonra sizin duyurduğunuz ico'ya giren mi olur Smiley Ömrümüzden çaldınız resmen. Neyseki bir aptallık yaptınız ve bir sürü kişi coinini alamadı. Bu sayede fiyat iyi seviyelerde. Şimdi  kanatlanıp uç burdan lütfen  Grin
hero member
Activity: 840
Merit: 523
Turn your financial ideas into reality
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
yumurtalar beş para etmiyor anca yemek yenir  Grin unuttum gitti belki ilerde bi halta yarar.
ico fiyatı ortalama 2.7k sat bi 5x yapacak gibi his bıraktı ilgi gören düşük fiyatlı coinler hep pump görüyor ilerde.
Bingo!

Yatırımcıları 6-7 ay süründürdüler her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir caçık olmaz bunlardan.
aksine ben pump bekliyorum bundan, bunca zamanın acısını çıkaracaklar gibime geliyor.
Katılıyorum her iki ihtimal pump yolunu gösteriyor yeter artık diyenler direk çıkış yaparsa akümülasyon
yada o kadar bekledim ümidi kestim diyenler varsa bu fiyatlardan borsanın yüzüne bile bakmazlar. En azından telegram vb gördüğüm topluluk bu kafayı yaşıyor o yüzden ciddi bir pump bekliyorum an itibariyle btc yükselişine rağmen 11k olmuş zaten  Smiley
hero member
Yatırımcıları 6-7 ay süründürdüler her şeyi ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bir caçık olmaz bunlardan.
aksine ben pump bekliyorum bundan, bunca zamanın acısını çıkaracaklar gibime geliyor.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Eposta yoluyla konuştuk, tek dedikleri şey HATIRLAMAYA ÇALIŞ. Seed kaydetmedim diyorum ısrarla oraya bak şuraya bak belgelerime bak epostana bak diyorlar. İyiki yatırım yapmadık giden bounty olsun zaten üç kuruş bişey gelecekti koygöte..
aynen vermiyorlar seedleri bizde yok falan diyorlar. giden toplam 0.03 btc falanlık coin allahtan. Bu şekilde cok kaybeden var. elimde 2 tane passphrase var ama ikiside olmadı. adamlara ether adresi gondermişim mailden onaylamıslar ama o adrese değil kendi belirledikleri adrese atmışlar. hayır sen niye bana ether adresi olusturuyorsunki.
copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Eposta yoluyla konuştuk, tek dedikleri şey HATIRLAMAYA ÇALIŞ. Seed kaydetmedim diyorum ısrarla oraya bak şuraya bak belgelerime bak epostana bak diyorlar. İyiki yatırım yapmadık giden bounty olsun zaten üç kuruş bişey gelecekti koygöte..
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
sitelerine ulaşamıyorum ben bunların ne fly.wings.ai açılıyor ne de alpha wings.ai , nereye gelmişti bu coinler unuttum. Yaşlandırdı resmen bizi.
edit: firefox'ta açılmadı , chrome açtı. Bunada gerek yokmuş aslında herşey myetherwallet'ten seed ile çözülüyor. Bence milyonlarca token kayboldu. Smiley
Eger cozum bulmazlarsa en az %25i kayıp olur cunku ether adresi verdik biz bunlara bunlar bize baska adres vermişler passphrase verilmiş ama hatırlayan yok. ben bi passphrase kaydetmisim wingsle ilgili ama bu verdiği adresinki değil. Hayatımda gordugum en beceriksiz ico takımı birşey bu kadar user unfriendly yapılamaz.
katılıyorum fakat bu kadar süre sonra ether adresini bile kaybeden sayısı az olmazdı. Etherscan'de token holders gözükmüyor zaten Smiley coinmarketcap'te sirkülasyondaki wings miktarı 79 milyon gösteriyor. Projede ne kadarı dağıtıldı ne kadarı dev de kaldı bunları bizimle paylaşmaları gerekiyor.
Bence bu sorun çok rahat çözülebilir kayıt olmuş olduğunuz mail adresinize bir daha form göndersinler yeniden girin ether adresini ya da seedlerinizi yeniden oluştursunlar. Ne diye bu kadar kasıyorlar anlamadım.

wingsler ether adreslerine dağıtılmış şuanda, seed yoksa adrese erişim yok, erişim yoksa o adreslerdeki coinler dolaşıma hiç katılamyacak, yeni den seed oluşturmak bu sorunu çözmez. ben mail adresinde taslaklara kaydetmişim seedleri. coinlerime ulaştım. aktif kullandığım adrese çektim. adamlar ufakta eth atmışlar adrese trasfer sorun olmasın diye  Smiley
Bu adresleri biz değil onlar oluşturdu dolayısıyla aslında seedler bunların elinde de vardır. Eğer yoksa tahminim milyonlarca wingse kimse ulaşamıcak belkide amacları buydu.
Bu arada wings supportla maillerime ulaştım.Ether adresimi deiştirmek istemişim onlarda değiştirmiş ama bu wingslerin yattıgı adreste değil elimde bi passphrase var oda bunların oluşturduguyla eşleşmiyor. 0.001 ether atmıslar adreslere gas price icin onu dusunmusler ama adrese ulasabılecek kımse yok..
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
sitelerine ulaşamıyorum ben bunların ne fly.wings.ai açılıyor ne de alpha wings.ai , nereye gelmişti bu coinler unuttum. Yaşlandırdı resmen bizi.
edit: firefox'ta açılmadı , chrome açtı. Bunada gerek yokmuş aslında herşey myetherwallet'ten seed ile çözülüyor. Bence milyonlarca token kayboldu. Smiley
Eger cozum bulmazlarsa en az %25i kayıp olur cunku ether adresi verdik biz bunlara bunlar bize baska adres vermişler passphrase verilmiş ama hatırlayan yok. ben bi passphrase kaydetmisim wingsle ilgili ama bu verdiği adresinki değil. Hayatımda gordugum en beceriksiz ico takımı birşey bu kadar user unfriendly yapılamaz.
katılıyorum fakat bu kadar süre sonra ether adresini bile kaybeden sayısı az olmazdı. Etherscan'de token holders gözükmüyor zaten Smiley coinmarketcap'te sirkülasyondaki wings miktarı 79 milyon gösteriyor. Projede ne kadarı dağıtıldı ne kadarı dev de kaldı bunları bizimle paylaşmaları gerekiyor.
Bence bu sorun çok rahat çözülebilir kayıt olmuş olduğunuz mail adresinize bir daha form göndersinler yeniden girin ether adresini ya da seedlerinizi yeniden oluştursunlar. Ne diye bu kadar kasıyorlar anlamadım.

wingsler ether adreslerine dağıtılmış şuanda, seed yoksa adrese erişim yok, erişim yoksa o adreslerdeki coinler dolaşıma hiç katılamyacak, yeni den seed oluşturmak bu sorunu çözmez. ben mail adresinde taslaklara kaydetmişim seedleri. coinlerime ulaştım. aktif kullandığım adrese çektim. adamlar ufakta eth atmışlar adrese trasfer sorun olmasın diye  Smiley
Pages:
Jump to: