Pages:
Author

Topic: [ANN] WINGS - DAO mucizelerin gerçek olduğu yer - page 9. (Read 13447 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 250
adam gelip teşekkür etti lan Cheesy ii miş
hero member
Activity: 840
Merit: 523
Turn your financial ideas into reality
thanks for translation!
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Evet, Son ayın imza kampanyası ödemeleri yapılmış. İmzanızı değiştirebilirsiniz artık... bence ark'a geçin.

Wings ile ilgili son gelişme ise, ICO 30 Ekim'den > 18 Kasım tarihine ertelenmiş.

benim daha yatmamış pending de bekliyor, birde 5 aydır imzaya katılanlara  %100 bonus var, beklemedeyiz
foruma pek giremediğim yaz aylarını  wings de geçirdik. bakalım bahtımıza ne çıkacak
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Evet, Son ayın imza kampanyası ödemeleri yapılmış. İmzanızı değiştirebilirsiniz artık... bence ark'a geçin.

Wings ile ilgili son gelişme ise, ICO 30 Ekim'den > 18 Kasım tarihine ertelenmiş.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
ekim ayında imzayı taşıyanlar için eggsler bounty.wings.ai ye gelmiş Smiley gidin bakın.. ben değiştiriyorum imzayı...  Grin
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Dostum amaç ne, coin mi alcaz napcaz ben bir şey anlamadım.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
valla bende bi hareket görmüyorum bounty baktım bi üç beş yumurta gelir işe yararmı diye...
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Benim anlamadıgım bunlar 6 aydır duyuru yapıyor ICO su yapılmadı mı ben bunları geçti bitti sandım biz THE DAO yu konuşurkende Wings vardi da yüzüne bakan yoktu THE DAO dan dolayı
hero member
Çok buyuk hedefler koymuslar, 30bin btc az degil... Bakalim neler olacak haftaya..
member
Activity: 91
Merit: 10
Hade bakalım neler olucak  Grin
hero member
Activity: 518
bounty de gördünüzmü bilmiyorum yumurta oyunu var 1000 yapınca video açılıyo başka bi bokta olmadı Cheesy
söyleyeyim beklentiniz olmasın Sad
hero member
Activity: 784
Merit: 502
İconomi gibi fake hesapları banlarlarmı acaba wings ekibi? feykhesaplardan yumurta toplayan varmı?
hero member
Hazır olun: WINGS DAO detayları açıklanıyor

Kampanya özeti

Geçen haftaki WINGS’in destek kampanyası hakkındaki duyurumuzun ardından size ek detayları bildirmekten mutluluk duyuyoruz.
Daha önce duyurduğumuz gibi toplamda 49GÜN veya son kampanya hedefine ulaşıncaya dek sürecek şekilde, kampanya 30 EKİM Pazar günü başlayacak ve 18 Aralık Pazar günü sona erecektir.

WINGS Miktarı

75 milyon WINGS tokenlerini WINGS DAO destek kampanyası bağışçılarına tahsis edilecek şekilde WINGS akıllı-sözleşme tarafından toplamda 100 milyon WINGS tokeni üretilecektir.

Kampanya,danışmanlık ve Referans havuzları

Dağıtım şu şekilde olacak:

• 1.5M — WINGS DAO yumurtaları dönüşümü
  • 1M — Kampanya referans ödülleri
  • 3M — Şimdiki ve gelecekteki danışmanlığa
  • 19.5M — Ekip, sponsor ve vakıfa ayrılacak*

*teşvikler, sözleşmecilere, yüksek profilli geliştiricilere, katkıda bulunan kişilere telefiler, gelecekteki kampanyalar ve diğer durumlar için kullanılacaktır.

Erken katılımcı bonusu

İlk 10,000 Bitcoin bağışçısına %10 bonus verilecek.

Ayrıca:

İlk 24 saat erken katılımcılarına %20 bonus
Sonraki 10gün boyunca %15 bonus
Ondan sonraki 28 gün boyunca %10 bonus
Son 10gün içerisinde bonuslar kademeli olarak %9 dan %0'a doğru düşecek.

Aşağıda zaman temelli bonus grafiği verilmiştir:

Kabul edilen kripto-paralar

Bitcoin’e ek olarak, aşağıda listelenmiş diğer kriptoparalar yüzdeleriyle beraber destek kampanyası süresince kabul edilecektir:

• Ethereum — 15%
  • Ethereum Classic — 6%
  • Ripple— 5%
  • Litecoin— 4%

WINGS DAO’nun Hedefleri

WINGS hedef temelli bir projedir ve ekip toplanınan fonların miktarına göre teslimata önem vermektedir.

BTC ancak bir önceki hedefi gerçekleştirdikten sonra sıradaki hedefi başlatacak. Bunun için serbest bırakma esnasında toplanan kriptoparalar BTC değeri baz alınarak hesaplanacak.

Projeinin hedefleri aşağıda detaylı olarak verilmiştir:

Bundan sonra ne beklenebilir?

WINGS platformunu kullanmak için sıraya giren yeni katılımcıları ve onların yenilikçi projelerinin profillerini ortaya koyacağız.

Gelişmeler için, Wings.ai’deki bülten kaydını yapınız veya WINGS’i Twitter ’da takip ediniz.

*Yukarıdaki koşullar ve detaylar sadece bilgi amaçlıdır ve WINGS DAO destek kampanyasının başlangıcına doğru duyrulacak olan ayrı bir Hizmet koşullarıyla değiştirilecektir. Bu detaylar ve koşullar nihai değildir ve önceden haber vermeden değiştirilebilir.

Aşağıdaki linkteki metni beğeniverin Smiley
https://medium.com/@mamut/haz%C4%B1r-olun-wings-dao-detaylar%C4%B1-a%C3%A7%C4%B1klan%C4%B1yor-ce4702b4f6b#.6kl8lrk84
sr. member
Activity: 476
ben bu projeye katılmayı düşünüyorum Smiley 50gün sürecek ama çok uzuun. duruma göre katılcam
hero member
Activity: 518
bounty girdim ama hangisi daha karlı bilemedim
bu imzamı yoksa wings kimi
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
bu projenın devam etmesi ilginc dao yu kullanacaktı. dao ortadan kalktı. bunlar ortada kaldı. cok fazla bounty ve cok uzun sure tuttular. bence bu yumurta çürük
olabilir dediğin ama bu Wings'in hacker salddırısına uğrayan "The DAO"yla bir bağı yok veya yoktu. Anladığım kadarıyla Wings , şuan piyasadaki iconomi,singulardtv,digixdao vs gibi asset oluşturmaya yarayan bir platform. Kodlama bilmeden, Akıllı-sözleşme oluşturabileceğin bir ortam...

aynı zamanda bitcoin zinciri üzerinde "colored tokens" -renkli jettonlar- üretmeye yarayan bir platform.
bounty harici giren olmadı sanırım buna dolayısıyla kimse kaybetmez en fazla boşa ugrasmıs bosa imzasını tasımıs olurlar. bendede bi 200 yumurta falan olacaktı para edeceğini sanmam ama ederse allah bereket versin

icosu daha başlamadı. sanırım 30 ekimde başlayıp 49 gün sürecek. o yüzden belki yatırım yapan  olabilir. çok uzun bir süre reklam yaptılar. 3 aydan fazladır forumda ve sosyal medya platformlarında aktifler, iyi reklam yaptılar, dediğiniz gibi isimde dao olunca, The DAO patlayınca , bunada negatif yansıdı.aslında isim dışında birebir bağlantısı yok , ilk çıktığı zamanki heyecan kalmadı. ama, takip etmekte fayda var.
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
bu projenın devam etmesi ilginc dao yu kullanacaktı. dao ortadan kalktı. bunlar ortada kaldı. cok fazla bounty ve cok uzun sure tuttular. bence bu yumurta çürük
olabilir dediğin ama bu Wings'in hacker salddırısına uğrayan "The DAO"yla bir bağı yok veya yoktu. Anladığım kadarıyla Wings , şuan piyasadaki iconomi,singulardtv,digixdao vs gibi asset oluşturmaya yarayan bir platform. Kodlama bilmeden, Akıllı-sözleşme oluşturabileceğin bir ortam...

aynı zamanda bitcoin zinciri üzerinde "colored tokens" -renkli jettonlar- üretmeye yarayan bir platform.
bounty harici giren olmadı sanırım buna dolayısıyla kimse kaybetmez en fazla boşa ugrasmıs bosa imzasını tasımıs olurlar. bendede bi 200 yumurta falan olacaktı para edeceğini sanmam ama ederse allah bereket versin
hero member

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
Pages:
Jump to: