Pages:
Author

Topic: [ANN] WINGS - DAO mucizelerin gerçek olduğu yer - page 7. (Read 13447 times)

legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
normal yumurtaya bile yatırım yapan %100 kazandı Smiley
Boşu boşuna imzada tuttuk o kadar zaman, altı üstü 225 tane mi ne vermişti.
Şimdi siteye de girilmiyor
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Yumartalardan çıka çıka 10 tane tavuk yumurtası çıktı desene Cheesy.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Ben viceroy içiyorum o yüzden problem değil Cheesy .
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Beyinsi 75 yumurta ne kadar kazandircacak biliomusun

en iyi ihtimalle 75 x5 = 375Wings.. icosunda 3000btc ye ulaşırsa, 375x0.03$= 11$ alırsın.

en kötüsü 75 x 1.8 =  135Wings... aynı şekilde 3000btc toplanırsa, 135x0.03$= 4$ alırsın, ve böylece bir paket malbora'yı garantilemiş olursun....
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Beyinsi 75 yumurta ne kadar kazandircacak biliomusun
hero member
Yumurtaları nereye gönderiyoruz bende daha önce bununla uğraşıyordum sonrasında gönderdiklerimi kabul etmediler bıraktım az yumurta var bendede.?

fly.wings.ai sitesine kayıt ol ve giriş yap ortada yeşil bir buton olacak, "Wizard" gibi birşey ona tıkla çıkan popup'tan eggs i seç.. adımları uygula ve hesabına işlenecek .. 6 ocağa kadar "Pending" te duracak
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Yumurtaları nereye gönderiyoruz bende daha önce bununla uğraşıyordum sonrasında gönderdiklerimi kabul etmediler bıraktım az yumurta var bendede.?
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Yumurtaları gönderdik bekliyoruz biz de. Benim pek bir umudum yok nedense. Hissiyat tamamıyla tabi. İmza kampanyasındaki arkadaşların bekledikleri süreye değer umarım.
hero member
Şuana  kadar 800k eggs gönderilmiş, son tarihte 6 ocak mış göndermek için.
1 milyon olsa toplamda  1/1.5 oran olur fena değil gibi

https://blog.wings.ai/how-to-hatch-your-wings-dao-eggs-into-wings-8440a94d493b#.3gqiql5j6
fena değil derken Smiley 100m toplam arz şuanki aldığı ico yatırımıyla 1000 wings 0.02 falan yapıyor heralde yanlış mı hesapladım.

Evet, Böyle giderse yumurtalardan hiçbir şey kazanamayacağız..

1512btc değerinde yatırım yapılmış. Bu da 1 Wings = ~1,5 Cent yapacak.

Elinizdeki yumurtaları yaklaşık 1.5 ile çarpın ve elinize yaklaşık geçecek Wings i öğrenin.. Evet çok az...

Örnek olarak; 1000 yumurtanız var ise, bugün itibariyle 1000eggs * 1.5 kat = 1500Wings elinize geçecek... 1500W * 1,5Cent = 22.5$

Ico sonuna kadar 3000btc toplanmış olsa bile, ~ 3 cent cıvarı yapacak bir wings... O da (yukarıdaki örneğe göre) 1500W * 3Cent = 45$

Çok kötü çok...

_________
EKLEME:

Yumurtalar için, iyi bir haber gördüm ana konuda...

(...) Right now only about 200k eggs have been sent into fly.wings.ai (...)

Şuana kadar fly.wings.ai sitesine 200k yumurta bozdurma kaydı girilmiş.. 5-6 aydan beri devam eden imza veya diğer bounty kampanyalarında alınıp, unutulan hesaplardan yumurtalar sisteme girilmeyebilir. 800k dağıtmışlar ama siteye girilmeyen yumurtalar 1,5Milyon wings'ten pay alamayacak. Böyle kalırsa, fazla artmaz ise ve diyelim 300k ya kadar sisteme girilirse 1yumurta = 5 wings yapar.. bu biraz iyi olabilir...

legendary
Activity: 1596
Merit: 1013

https://blog.wings.ai/how-to-hatch-your-wings-dao-eggs-into-wings-8440a94d493b#.3gqiql5j6
fena değil derken Smiley 100m toplam arz şuanki aldığı ico yatırımıyla 1000 wings 0.02 falan yapıyor heralde yanlış mı hesapladım.
hero member
Activity: 518
75 yumurta ne iseyaricak bakalim bendede okadar var .
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Bende sadece 75 yumurta var . Hiç yoksan iyidir yinede.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
bence çok az ya  bu kadar bekledik , 1=1 gelse beş bara etmez elimdekiler
hero member
Activity: 896
Merit: 519
2000 yumurta mı, vay be iyi yüklenmişsiniz bende ilk zaman biraz yüklendim ama 500 yumurta bile çıkaramadım. Sigara parası çıkarsa sigara yerine bir pizza söylerim afiyetle yerim.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070

hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Bende 125 yumarta gönderdim hiç yoktan iyidir.
hero member
Her hangi bir süre sınırı var mı? Benim yumurtaları akşam ancak gönderebilirim.

Yumurtalari gondermek için daha zaman vardir,öyle tahmin ediyorum.. İco nun sonuna kadar bekleyebilirler,herhangi bir tarih goremedim ama..

Sisteme girilen toplam eggsi 1.5milyon a bolecekler, eggs basina dusen wings miktarini gorebilecez. Belki eggs lerini unutanlar,gonderemeyenler cikabilir bu hepimizin hayrina... Ne kadar az eggs sisteme işlenirse,okadar çok wings alacağiz.

Ana konuda, en kotumser tahmin 1e1 eggs|wings donusumu... Genel dusunce 1e3 wings..
hero member
Activity: 714
Her hangi bir süre sınırı var mı? Benim yumurtaları akşam ancak gönderebilirim.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Yumurtaları taşıdım

Evet, yumurtalarınızı wings dönüştürebilirsiniz.

- https://fly.wings.ai adresine giriş yapın (üyeliğiniz yoksa üye olun)
- Giriş yaptıktan sonra yeşil rekli butona basın "start wizard"
- Eggs i seçin
- gelen ekrandan yumurtalarınızı biriktirdiğiniz alanın giriş bilgileriyle giriş yapın.
- eposta yı onaylayın

bende yumurtaları gönderdim bakalım ne çıkacak içerisinden
hero member
Yumurtaları taşıdım

Evet, yumurtalarınızı wings dönüştürebilirsiniz.

- https://fly.wings.ai adresine giriş yapın (üyeliğiniz yoksa üye olun)
- Giriş yaptıktan sonra yeşil rekli butona basın "start wizard"
- Eggs i seçin
- gelen ekrandan yumurtalarınızı biriktirdiğiniz alanın giriş bilgileriyle giriş yapın.
- eposta yı onaylayın
Pages:
Jump to: