Pages:
Author

Topic: [ANN] WINGS - DAO mucizelerin gerçek olduğu yer - page 5. (Read 13447 times)

hero member
Activity: 742
Merit: 501
Wings platformu şuan test yapıyor ve şu yapıştırdığın alıntı onunla alakalı.

eposta adresime bilet gelmiş, girip test etmem için, wings platformunda geçerli 10 token.

22 hours left to forecast on Qtum's last 24 hours! 👏👏

Bu konulu bir mail içinde sana özel ticket kodu var, altındaki linke tıklayarak site ye üye olmanız gerekiyor. sistemi nasıl test edeceğinizi şu videoda anlatmışlar:

https://www.youtube.com/watch?v=hSFb6hUilI8

girdim,üye oldum. 10token gelmiş. Qtum projesine scam deyip yorum yazdım. ve başarılı olamayacağına dair olumsuz puan verdim. bir kaç tane daha yaparım.

Bu davetiyeler sanırım sadece yumurta avcılarına geldi, girip sistemi sizde deneyin.

2500$ dağıtacaklarmış, tester'lara...  Grin
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
if you turned in your eggs during the backing campaign go ahead and check your email now, there is a special URL to forecast the first or last 24 hours of some real work ICOs going on now.  there's also $2500 in wings set aside to be earned by having more accurate forecasts to the actual results.

https://owl.wings.ai/#!/home/discover

burda ne diyor gençler
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Bendede 19k var bakalım ne kazandırıp ne kaybettirecek bekliyorum. Ayriyetten video süper olmuş ulan çocukluğum aklıma geldi ama adam aşmış kendini star wars müziği yapmış bee  Cheesy .
hero member
Activity: 896
Merit: 519
Bende bu konuyu arıyordum ilk sayfada bulunuyormuş meğerse, pekte bir gelişme yaşanmamış. Bende de bir miktar var unutayım gitsin.

Şu projeye gözüm ilişti gülmekten yarıldım.
https://alpha.wings.ai/#!/home/project/0x9aa9da93658ab6f16b4ca6cdedf2ab6911edaf0e2209577cafb792012b4d581f/info
hero member
Wings ekibi alpha.wings.ai 'deki kimi kodlamaların ve  matematik hesaplarının denemelerini yapmak için yakında bir bounty başlatacaklarmış,başvurular şimdiden başlamış. Upwork üzerinden iş ilanı açmışlar.

https://www.upwork.com/job/WINGS-DAO-Forecasting-Testers_~01d58543fbeb0aa926/

99 katılımcı arıyorlarmış, her katılımcıya 25$ para vereceklermiş,1saatlik bir çalışma yapılacakmış. ilgilenmek isterseniz başvurun(ben ilgilenmiyoeum,nasıl yapılacağını,nereye başvurulacağını bilmiyorum.. araştırıp bakabilirsiniz)
hero member

Yol haritası.

Mart 2017'de wings başlayacak.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Yumurtalardan sanırım bir cacık çıkmayacak gibi herhalde unutup zamana bırakmalıyız bu iconun ne zaman biteceği bellimi acaba.?

ico bitti sanırım
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Yumurtalardan sanırım bir cacık çıkmayacak gibi herhalde unutup zamana bırakmalıyız bu iconun ne zaman biteceği bellimi acaba.?
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Mart ayına kadar bekletecek wings.. Farketmez ico bitişiyle borsaya girerse zaten fiyatı sürünebilir, biraz unutalım.. dursun wingsler

öncelikle ico fiyatı neydi?
bir de https://fly.wings.ai/ sayfasında bulunan wingsleri nasıl aktarıyoruz?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
hero member
Mart ayına kadar bekletecek wings.. Farketmez ico bitişiyle borsaya girerse zaten fiyatı sürünebilir, biraz unutalım.. dursun wingsler
legendary
https://alpha.wings.ai/
alphayı  yayınlamışlar,  ben pek bir espirisini göremedim
hero member
257 eggs karşılığı 506 yazıyor bende de şimdi baktım. nereden nereye çekeceğiz anlamadım açıkçası panelinde öyle bir seçenek göremedim.
Daha doğrusu hiç bir seçenek yok aslında

akıllı sözleşmeyi eth blokzincirine soktularmı? sözleşme hazır ama blokzincire daha işlenmedi sanırım, coinlerin dağılabilmesi için erc20 token yaratılması lazım.

Liqui de işlem görüyor , fiyat 2700 sat larda . Poloya eklenmezse unutun siz o hayalleri. Wawes te olduğu gibi.Gerçek şu ki bir coinin hacimli bir şekilde değerlenmesi için polo da işlem görmesi lazım. Bende 244 tanesini unutuyorum ilerde birşey olur Belki

liqui borsasında işlem gören wingsler, yaratılmamış tokenlerin sözde alışverişleridir. benim bildiğim şuan wings'ler yaratılmadı. ve bu borsa önemsiz bir borsadır. icn'ler oluşturulmadan önce liqui'de fiyatı 55centlerde dolaşıyordu. icn'ler resmi olarak üretildikten ve krakende işlemlere başladıktan sonra normal ico fiyatı olan 11-14centlerde işlem görmeye başladı.

liqui'yi ciddiye almayın  yani..
legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
257 eggs karşılığı 506 yazıyor bende de şimdi baktım. nereden nereye çekeceğiz anlamadım açıkçası panelinde öyle bir seçenek göremedim.
Daha doğrusu hiç bir seçenek yok aslında
sr. member
Activity: 476
Merit: 250
 Liqui de işlem görüyor , fiyat 2700 sat larda . Poloya eklenmezse unutun siz o hayalleri. Wawes te olduğu gibi.Gerçek şu ki bir coinin hacimli bir şekilde değerlenmesi için polo da işlem görmesi lazım. Bende 244 tanesini unutuyorum ilerde birşey olur Belki
hero member
Activity: 644
Merit: 502
Son gün 200 Btc den fazla birikmesinden dolayı oldu. Umarım güzel bir borsaya girerde kimse zarar etmez.
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
yumurtalar beş para etmiyor anca yemek yenir  Grin unuttum gitti belki ilerde bi halta yarar.
ico fiyatı ortalama 2.7k sat bi 5x yapacak gibi his bıraktı ilgi gören düşük fiyatlı coinler hep pump görüyor ilerde.

3X vermezse zaten zarar yazacak gibi usta. En kötü 3x olsunda pişman olmayalım.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
yumurtalar beş para etmiyor anca yemek yenir  Grin unuttum gitti belki ilerde bi halta yarar.
ico fiyatı ortalama 2.7k sat bi 5x yapacak gibi his bıraktı ilgi gören düşük fiyatlı coinler hep pump görüyor ilerde.
sr. member
Activity: 588
Merit: 253

My calculation is based on an exchange rate for btc to eth/etc/xrp/ltc on the sixth of januari 2017

btc per wing
btc donators   0.00002762
eth donators   0.00002345
etc donators   0.00002576
xrp donators   0.00002529
ltc donators    0.00003229

son gün gelen yatırımlarla altcoinlerle btc arasındaki uçurum kapanmış

En güzel Ripple kazandırdı. En azda LTC kazandırmış olması lazım. Ben 2 sindende atmıştım ltc bayaa düşük geldi.
hero member
Activity: 518
Merit: 500
şimdi satış yapcak yer gerek nerede işlem görcekmiş bu coin gerçi nerde isterse işlem görür gibi zaten beklenen bir coindi bakalım bi latte parası çıksın Cheesy Grin Grin Grin Grin
legendary

My calculation is based on an exchange rate for btc to eth/etc/xrp/ltc on the sixth of januari 2017

btc per wing
btc donators   0.00002762
eth donators   0.00002345
etc donators   0.00002576
xrp donators   0.00002529
ltc donators    0.00003229

son gün gelen yatırımlarla altcoinlerle btc arasındaki uçurum kapanmış

Pages:
Jump to: