Pages:
Author

Topic: [ANN] WINGS - DAO mucizelerin gerçek olduğu yer - page 4. (Read 13447 times)

copper member
Activity: 1274
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
ne zaman bounty alcagımız hakkında tarih var mı?
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Bu coinden ne cikcak merak ediyorum. Acayip bir piyasasi var girince ark gibo yapabilir diye dusunuyorum ama pekte rastirmadim bu coini
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
Ne zaman borsalarda işlem görecek ( liqui hariç ) .
liqui'de wings için wallet var mı ? yani wings gönderip, btc'ye dönüştürebiliyor muyuz ? yoksa sadece btc yatırıp, wings mi alıyoruz ?

2 yönlüde yapabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum fiyatı çok değişken ve gerçek fiyatını göstermiyor.

yanlış anlaşılma olmasın, wings şuanda aktif değil, liquide işlem görenlerler borsanın icodan kendi aldığı coinler, iou olarak geçiyor, coinin yanında yazar. bende bu kadar var, icodan alamadıysan benden alabilirsin diyor. ama borsadan çekemezsin,kendi wingslerini borsaya gönderemezsin, deposit, ve wintrdraw adresleri yoktur zaten, sadece aldığın coinler  hesabında gözükür
bir nevi icou kaçıran, yatırım yapmak isteyenlere fırsat, ama arzı liqui belirlediği için gerçek fiyatı yansıtması pek muhtemel değil .
member
Activity: 91
Merit: 10
liqui'de wings için wallet var mı ? yani wings gönderip, btc'ye dönüştürebiliyor muyuz ? yoksa sadece btc yatırıp, wings mi alıyoruz ?
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Yok yapamıyorum hocam. telegram chat kanalından sordum biri yok ceviremezsin dedi. Ana konuyada yazdım insallah kabul ederler Smiley
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
Bilgi olan varmı ne zaman borsaya girecek' de çalışır bir vaziyete gelecek.
legendary
Bi süredir internet ortamından uzak kalmıs girememistim. 267 eggs im var bozdurmam mümkünmü acaba  ? Soguk sumu icelim Smiley

soğuk su içeceksin maalesef, eggs leri wings lere dönüştürme süreci vardı. o süre içerisinde dönüştürlmeyen eggs ler yandı. toplam dönüşen eggs adedine göre wings leri pay ettiler.
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Bi süredir internet ortamından uzak kalmıs girememistim. 267 eggs im var bozdurmam mümkünmü acaba  ? Soguk sumu icelim Smiley

bu sitede bir işlem yapamıyorsanız, anakonuda yazın yada su için

https://fly.wings.ai/#/dashboard
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bi süredir internet ortamından uzak kalmıs girememistim. 267 eggs im var bozdurmam mümkünmü acaba  ? Soguk sumu icelim Smiley
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
hero member
Activity: 546
Merit: 501
gelen mailden üye oldum, oylama flnda yaptım, üye olduğumuz hesapta etherium adresi veriyor, acaba orya mı gelecek bizim mangırlar
Onuda seneye verirler artık, alıştırmışken şaşırtmak olmaz Wink
hero member
Activity: 742
ana konuda sordum, bi ara mainnet sonrası testterlara vereceklermiş paraları, wings olarak...

pek ümidim yok ya, belki gelir ileride..
legendary
gelen mailden üye oldum, oylama flnda yaptım, üye olduğumuz hesapta etherium adresi veriyor, acaba orya mı gelecek bizim mangırlar
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Full sürüm çıkana kadar bekleyelim bakalım ama bu kadar süredir deneme olarak bunu sürmeleri çok amatörce bu ne şimdi.Yıllar sürdü proje ve böyle mi teşekkür ediyor bunlar. Hadi çocuklar alın şu 10 coini ve oylama oyunu oynayın  Lips sealed
hero member
Activity: 1330
Merit: 533
Wings platformu şuan test yapıyor ve şu yapıştırdığın alıntı onunla alakalı.

eposta adresime bilet gelmiş, girip test etmem için, wings platformunda geçerli 10 token.

22 hours left to forecast on Qtum's last 24 hours! 👏👏

Bu konulu bir mail içinde sana özel ticket kodu var, altındaki linke tıklayarak site ye üye olmanız gerekiyor. sistemi nasıl test edeceğinizi şu videoda anlatmışlar:

https://www.youtube.com/watch?v=hSFb6hUilI8

girdim,üye oldum. 10token gelmiş. Qtum projesine scam deyip yorum yazdım. ve başarılı olamayacağına dair olumsuz puan verdim. bir kaç tane daha yaparım.

Bu davetiyeler sanırım sadece yumurta avcılarına geldi, girip sistemi sizde deneyin.

2500$ dağıtacaklarmış, tester'lara...  Grin
Bizde üye olup bounty den nasiplenebilir miyiz? Smiley

ticket kodu bulursan olur sanırım ama nereden alınıyor bende bilmiyorum. yumurta avlarken,eposta adreslerimizi vermiştik, onlara davetiye gelmiş işte...

kişi başı 25$ zaten 100 kişiye...

tam olarak ne yapacagız
hero member
Activity: 742

eposta adresime bilet gelmiş, girip test etmem için, wings platformunda geçerli 10 token.

Bu konulu bir mail içinde sana özel ticket kodu var, altındaki linke tıklayarak site ye üye olmanız gerekiyor. sistemi nasıl test edeceğinizi şu videoda anlatmışlar:

girdim,üye oldum. 10token gelmiş. Qtum projesine scam deyip yorum yazdım. ve başarılı olamayacağına dair olumsuz puan verdim. bir kaç tane daha yaparım.

Bu davetiyeler sanırım sadece yumurta avcılarına geldi, girip sistemi sizde deneyin.

ticket kodu bulursan olur sanırım ama nereden alınıyor bende bilmiyorum. yumurta avlarken,eposta adreslerimizi vermiştik, onlara davetiye gelmiş işte...

kişi başı 25$ zaten 100 kişiye...
hero member
Activity: 546

sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
liqui den alsak wings kazançlı olurmu ico fiyatı kaç bilen paylaşabilirmi?

Şu anda ico fiyatının 2 katı dan biraz fazla ya satılıyor. Bu coin işe yararmaz kaç kişiyi aylarca süründürdüler. Başka birşeye yatırım yapmış olsalardı . Köşe olurlardı.
sr. member
Activity: 434
liqui den alsak wings kazançlı olurmu ico fiyatı kaç bilen paylaşabilirmi?
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
Deneyelim bakalım WINGS nasıl birşeymiş.
Pages:
Jump to: