Bakalim daha fazla kullaniciya dagilan, sadece GPU ile kazilabilen algoyu destekleyebilen coin mi uzun vadede daha saglam yerlere gelecek, yoksa balinalar tarafindan kazilan ve birkac yuz kisinin iki parmaginin arasinda satis emri verilebilecek potansiyeli olan coinler mi is yapacak hep beraber gorecegiz.
Kisa zamanda cok camurlar atildi cok laflar soylendi aslinda herkeside cok iyi anliyorum hem ulkemizde olan guvensizlik hem cryptoda olan guvensizlikler onyargiya yol acti.
Fakat biz bu zamana kadar ne soylediysek yaptik, arkasinda durduk halving oncesi 10K+ minera ulastik. 34 gunde 6 tane exchange ve Coinmarketcap'e listelendik. Whitepaperimizi cikardik, takimimizi kimligimizi gizlemedik cunku projenin sonuna kadar arkasindayiz. Escodexte basimiza gelen olay crypto tarihinde kimsenin basina gelmemis bir olaydi. Max coin adedini 10 milyon yapmislar bir anda gelince coinler 10 milyon depositi durdurdular ve 6 saat deposti kapandi. Biz sistem uzerine upggrade yapip 100 milyona cikaracaklarini zannederken bir anda ikinci bit trade acildi adida SUQA coin diye ve eski coinlerini yenisiyle degistirmeleri istendi. Gelin siz dusunun kaosu. Eminim baska bir coinin basina ilk girdigi exchangede boyle birsey gelmis olsaydi simdi yere cakilmisti ama herseye ragmen hicbirzaman uyelerimiz bize guvenmekten vazgecmedi ve satis emirleri cok az oldu. Hala su an 250 milyon+gezinen coinden 7-8 milyonu satilik ve fiyatlar yukselmeye basladi.
Hickimseden bizi ovmelerini istemiyoruz tam tersi hatamizi soylesinler duzeltelim eger biz duzeltmiyoruz dersek o zaman tepkilerini gostersinler lutfen. Eminim bu zamana kadar yardim isteyen kimsenin yardimi geri cevrilmemistir ama yinede sorulariniza aninda cevap almak isityorsaniz hem discord turkce kanalindan hemde ozelden istediginiz herhangi bir arkadasimiza ozellikle de bana yazarsaniz hem sorulariniz cevapsiz kalmaz hemde cok memnun oluruz.
Tesekkurler