Pages:
Author

Topic: ANN - Yeni Algo / X22i , Nvidia için inanılmaz başarılı - page 8. (Read 2539 times)

member
Activity: 602
Merit: 32
Coinin ismi hosuma gitti. Suqa deyince aklıma nedense rusların Cyka blyat geldi. Adamlar küfür gibi coin yapmışlar altınada döşemişler piyasada ne kadar mine edilebilir coin özelliği varsa hızlı iletim düşük fee hersey iyi güzelde daha web sitesi bile açmamışlar sadece discord kanalları var. 1 tanede dandik mi dandik wallet yayınlamışlar. İş yaparmı yapmazmı bilmemde sizinkide iyi cesaretmiş hemen coini begenip mine etmeye başlamışsınız şahsen elektriğin pahalandığı şu zamanlarda ben casaret edipde böyle ya tutarmı deyip kumar oynayarak paramı sokağa atamazdım.

İyi kazançlar.

Tabii bu yaklaşımda had safhada mantıklı. Ben 1 gün kazdım. Tam bir günde değil. 4 nvidia rigi yönlendirdim 6k falan geldi. Discordada baktım ama pek alıcısıda yok gibi. Olanlarda zaten 15k larda alıyor. Yani epey karsız bir coin.

Ayrıca konu sahibi arkadaşa;
Ben cüzdanda timelock göremedim(win) farklı cüzdanlarda değil.

Rhegonun dediği gibi normal bildiğimiz qt cüzdan. Hiç bir artısıda yok cüzdanın. Tamam bişeyde beklemiyoruz ama timelocku merak ettim şahsen.
sr. member
Activity: 434
Merit: 278
Coinin ismi hosuma gitti. Suqa deyince aklıma nedense rusların Cyka blyat geldi. Adamlar küfür gibi coin yapmışlar altınada döşemişler piyasada ne kadar mine edilebilir coin özelliği varsa hızlı iletim düşük fee hersey iyi güzelde daha web sitesi bile açmamışlar sadece discord kanalları var. 1 tanede dandik mi dandik wallet yayınlamışlar. İş yaparmı yapmazmı bilmemde sizinkide iyi cesaretmiş hemen coini begenip mine etmeye başlamışsınız şahsen elektriğin pahalandığı şu zamanlarda ben casaret edipde böyle ya tutarmı deyip kumar oynayarak paramı sokağa atamazdım.

İyi kazançlar.
member
Activity: 633
Merit: 15
Bilgilendrime için teşekkürler, bir miktar kazıp hold etmeli.
jr. member
Activity: 42
Merit: 1

Şu başlıktaki yeni Algo ve Coin dikkatinizi çekti mi?

https://bitcointalksearch.org/topic/ann-suqa-new-x22i-algo-swifftx-no-ico-no-pre-mine-5-apr-interest-5038269

Ben 4 gündür mine ediyorum, öncelikle çok az yakıyor, kartlar 60 dereceyi geçmedi.

Discord kanalında 15 ile 50 sat arası satış yapan var, Nvidia için miner'ları yazılmış durumda.

Wallet'in de timelock diye bir olay var, mesela 1 ay boyunca vadeli yatırırsanız, faiz veriyor Smiley , mesela 300.000 yatırırsan , ay sonu 307.000 oluyor.

İlginç bir proje, şu anda 30-40 sat fiyatlarından hesaplarsanız, 1080Ti başına 6 dolar kazanç görünüyor.

Aşağıda da calculator'u mevcut :

https://www.coincalculators.io/coin.aspx?crypto=suqa-mining-calculator

Gördüğüm kadarı ile haziran ayından beri ortaya çıkan ve kazılabilecek mantıklı bir coin.

Bu arada hiveos için ben dokuman hazırladım, hiveos kullananlar aşağıdaki yöntemle hiveos'a kurabilirler x22i minerini.

Bu arada method ingilizce , ama anlaşılır

First you need to update the nvidia driver manually

ssh your rig

username : user
pass : 1

than stop the miner with miner stop

after that update your nvidia driver with nvidia-driver-update.

wait for it, after upgrade finishes , reboot with reboot -f

go to wallets and add your suqa wallet address

then go to flight sheets and create a new one.

use this information : https://pasteboard.co/HGfSuqp.jpg

and you are good to go

add your nvidia rigs to your flight sheet, and voila!       
Pages:
Jump to: