Teşekkürler akçe ekibi akçeler gelmiş hesabıma. Alan satma derdine girmiş tutmakta fayda var. Boşuna dememişler Ak AKCHE kara gün içindir.
madem tutmakta fayda var. bizim elimizdeki akcheleride alsana. siz cidden bu projeye inanıyor musunuz ya ?
sen bu işlerin projeyle alakalı olduğunu mu sanıyorsun ?
dogecoin bilir misin ? dogecoin proje olayının 'hiç' olduğunu işarete yönelik bi örnek. akche bundan da bağımsız.
akchenin ortaya koyduğu bi yol haritası da var. daha siki fermuardan çıkarmadık mahmutunki daha büyüktü havasındasınız
adamlar söyledikleri şeyleri yapamasınlar. gelip ağızlarına sıçalım
da
yeni başladık daha bounty olayı yeni bitti. amına koyım ne sanıyonuz siz bu 'proje' işlerini bilmiyorum da
kafe açmak gibi şeyler değil bunlar. milyar dolarların döndüğü bi ortama giriyosun. bi ton rakip bi ton hukuki bıdı
bi yanlış adım atıp fark etmedin diyelim. sonraki 9 adım doğru olsa da tutar bi yerde sikerler adamı
bu işler bi anda olmuyor
bu kadar da büyütmeyin
''inanıyo musunuz yaa'' başaramazlar yaa''
bunu demeniz olayın kendisi değil. baya bi hissederek söylüyor olmanız olayın kendisi.
konuşurken yoğun duygular taşıyan insanların iki olayı vardır. ya bi bok bilmiyodurlar , arkaya duygu basmak dışında bişeyleri yoktur.
ya da biyerde sikmiştir biri bunları , o göt sızısıyla ekmek alırken bile tavırları normal dışıdır.
böyle hissederek sormanız tuhaf. senin özelinde konuşmuyorum genel bişey bu.
yani sikmişim aşkını 900 tane proje var ortalıkta. 900 tane olan bişeyin herhangi tanesiyle ilgili olumlu ya da olumsuz duygu taşımak hiç sağlıklı değil hacım dayı.
beceremezlerse onlar siki tutuyor. hepsinin adı sanı belli. hadi oldu paralar battı yandı yarra yedi hepsi. ömür boyu orospu çocuğu damgasıyla yaşamak zorunda kalacaklar.
finalde size bize bişey olmuyokin. herifler bounty de vermiş işte. kalsın kenarda amına koyım. kasmayın bu kadar.
yapın ufak da olsa yatırımınızı unutun gitsin. tutar fırlarsa sürpriz olsun. sürekli dönmeyin götünde yani.
en baştaki olaya döneyim. hadi diyelim proje harbiden bi sike yaramayacak.
olur bu iş medyaya girer. tvlerde falan bi bahsedilmeye başlar. milletin bir sikimden haberi yok.
alımı da kolay olursa. ''yerli bitcoin'' ayağına ülkenin tamamı köpek gibi asılır.
hepsi sikilir mi ?
belki
finalde tutanlar kazanacak mı böyle bi senaryoda ?
evet
ben kazandıktan sonra herkesin sikilmesi umrumda olur mu ?
hayır (ha siz sevgi kelebeği falansanız bilemem)
burdan da projeyi de umursamaman gerektiğini şeyapabilirsin. proje proje diye geziyonuz da bi
amına koyım sanki günlük hayatta çatır çatır kullanılan blockchain projeleri gırla gidiyor. her ay girdiğimiz 10 tane iconun ürünlerini falan çatır çatır kullanıyor da millet.
projeye inanç falan kaldı
siktirmeyin projesini. alın atın kenara. ufak da olsa yatırımınızı yapın.
ülke içinde bir hypelanırsa ki çok olası
kafayı vuracak yer ararsınız . 'proje' kafasından da çıkın. illa proje manyağı bi adamsanız etrafınıza bakın. kim blockchain üstüne bi ürün kullanıyor etrafınızda günlük hayatta ?
zaten hayal alıp hayal satıyoruz mk. ona göre düşünün. ayrıca demezler mi adama , be amcık ağızlı madem inanmıyodun , ne sikim yemeye elinde akche var diye ?
hadi tay tay
https://www.youtube.com/watch?v=ImAlx0amAIc