Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 15. (Read 24263 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 262
nedense bana başarılı olacaklarmış gibi gelmiyor. tamam destekçilieri finansmanları vs var ama çokk acemi bu piyasadan ne koparırsak kar gibi düşünüyorlar gibi bi his uyandırdılar bende.

Bana da artık güven vermiyor. Halbuki ilk başta baya iddialı girmişlerdi. Güven tazelemeleri gerekiyor. Ama bu konuda bir aktiviteleri var mı doğrusu bilmiyorum. Herhalde yurt içi yatırımcılardan ziyade yurt dışından belki de fon toplamayı düşünüyorlardır. Bekleyip göreceğiz.
forumun güvendiği isimleri projeden ayrıldıktan sonra bende güvenimi yitirdim bu projeye karşı. ama umarım başarılı olurlar da yanılırım.

Bakalım hocam belli olmaz bazen kan değişikliği beklenilmeyecek şekilde iyi sonuçlar verebilir.Ama benim asıl merak ettiğim ekipte bu kadar köklü bir değişimin neden yaşandığı konusunda. Huh Şimdiye kadar bu konu hakkında çok doyurucu bir açıklama okuyamadım.
sr. member
Activity: 308
Merit: 250
nedense bana başarılı olacaklarmış gibi gelmiyor. tamam destekçilieri finansmanları vs var ama çokk acemi bu piyasadan ne koparırsak kar gibi düşünüyorlar gibi bi his uyandırdılar bende.

Bana da artık güven vermiyor. Halbuki ilk başta baya iddialı girmişlerdi. Güven tazelemeleri gerekiyor. Ama bu konuda bir aktiviteleri var mı doğrusu bilmiyorum. Herhalde yurt içi yatırımcılardan ziyade yurt dışından belki de fon toplamayı düşünüyorlardır. Bekleyip göreceğiz.
forumun güvendiği isimleri projeden ayrıldıktan sonra bende güvenimi yitirdim bu projeye karşı. ama umarım başarılı olurlar da yanılırım.
member
Activity: 365
Merit: 10

hero member
Activity: 756
Merit: 500
full member
Activity: 322
Merit: 100
Ne oldu bu proje acaba bekliyorduk ne olacak diye ama bir ses seda yok hala ekipten neler dönüyor acaba bir ayrışma falan mı oldu merak ettim almayı düşünüyordum
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Akche'ye karşı ön yargılı olmamak lazım.Ekip gözlemleyebildiğim kadarıyla elinden geldiği kadar çalışıyor.Ekibe biraz zaman verelim bence.Bakalım bu zaman içerisinde ne kadar yol almayı başarabilecekler.Ona göre tekrar bir değerlendirme yaparız.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
Ak AKCHE kara gun icindir!
Akche'nin en çok hoşuma giden yönü visa ile görüşmeler yapmasıydı ama sonuca bağlayamayacaklar gibi gözüküyor.Umarım bir an önce radikal adımlar atmayı başarırsınız.Çünkü bana göre forumda oluşan olumsuz havayı dağıtmanız gerekiyor.

Bu durum maalesef Visa nin yeni kurallar koymasiyla alakali. Yeni kurallar belirlendikten sonra gorusmeler devam edecek. Mevcut durumda herhangi bir olumsuzluk yok, sadece yeni kurallar getirilecek. Burada tek belirsiz olan konu: yeni kurallar ne zaman duyurulacak, ne zaman sonuclanacak bunu bilmiyoruz.

Ayrica Visa Avrupada aktif tum kriptopara kartlari iptal etti.

Akche ye karsi herhangi olumsuz bir hava yok, gunden gune artan bir ilgi var.

Ocak 2. haftasindan itibaren ozellikle Global borsalarla ilgili sonuclar almayi planliyoruz.  
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
Akche'nin en çok hoşuma giden yönü visa ile görüşmeler yapmasıydı ama sonuca bağlayamayacaklar gibi gözüküyor.Umarım bir an önce radikal adımlar atmayı başarırsınız.Çünkü bana göre forumda oluşan olumsuz havayı dağıtmanız gerekiyor.
jr. member
DUYURU:

Sosyal medya ve basindan da okudugunuz gibi Visa, Avrupa'da kullanilan tum kripto para kartlarini durdurdu.

Bitpay, Bitwala gibi belli basli kartlar Avrupa'da su anda kullanilamiyor. Amerika da ise kripto paraya bagli kartlar sorunsuz olarak calisiyor.

Visa yeni bir regulasyon hazirliyor ve sadece bu kriterleri saglayan firmalara / kripto paralara kart kullanim izni verecek. Diger firmalarin kartlari iptal edilmis durumda.

Akche olarak Visa gorusmelerinde belli asamalari gecmistik ancak mevcut durumda yeni regulasyonlari beklemek zorundayiz. Farkli cozumler ve alternatifler uzerinde de calisiyoruz.

En kisa surede gelismeleri Twitter ve forumdan duyuracagiz.
sr. member
Activity: 387
Merit: 252
Bırak bu işleri başqan, bu kaç oldu. Yerli milli dediler yediniz de yutması mı zor geldi, her neyse.
member
Activity: 154
Bu proje için olumlu olumsuz yorum yapmak için erken bence. Ekip değişti globale açılacağız deniyor visa muhabbetleri var vs. takip edip görelim.
jr. member
Forumda tanınan ve güven kazanmış arkadaşların projeden bu denli ayrılması üzücü. Proje yönetimi kime devrildi bu konu hakkında bir bilgi var mı

Akche Projesi yol haritasinda belirtildigi sekilde hatta yol haritasinin hayli onunde yoluna devam ediyor.

Akche hic kimseye devredilmedi, sadece fon yonetim sirketi ile guclu finansman destegi ve finansal denetim icin isbirligi yapildi.

Aramizdan ayrilan ekibin yerine Global piyasalarda deneyimli ekipler geliyor.

Ocak ve Subat ayinda Akche ile yepyeni gelismeler duyacaksiniz!
member
Activity: 933
Bounty devam edecek mi? zamanı belli mi?

Bounty duyuruda da yazildigi gibi, SIMDILIK donduruldu, bir kac haftaya kadar netlesecek. Gorusmelerin sonuclanmasi bekleniyor.

Bilgilendirme için teşekkürler.
member
Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
Forumda tanınan ve güven kazanmış arkadaşların projeden bu denli ayrılması üzücü. Proje yönetimi kime devrildi bu konu hakkında bir bilgi var mı
full member
Activity: 686
Merit: 101
Olumlu bir haber bekliyoruz artık. Baştan çok heyecanlı bir giriş olmuştu ancak arkadan ciddi şüphelere sevk etti. Bakalım 2-3 hafta diyolar bu ay sonu belli olacak o zaman durum.
full member
Activity: 196
Merit: 578
kedim çilek şeker çiçek !
 vay amına koyım neler olmuş lan öyle

baya türk tarafının sırf adları var diye güvenip yatırım yaptığı isimler gitmiş (bizim çaylar kahveler yalan oldu , oraya hiç girmek istemiyorum)

ha bi yandan iyi aslında. iki muhabbet oldu diye bi naifleştimdi ben , şimdi bizden kimse yok di mi akchede ? güzel

o projeyi yarramın başı tutturursunuz moruk siz   Cheesy

hadi ayrılan kadro ''sizin yapacağınız işi sikeyim'' diyemez , heriflerin kariyeri falanı filanı var , adamlar profesyonel.

de

o kadar adam çıkmışken hala ''bi sorun yok ya eheh'' takılmak da dümdüz taşak geçmek lan

(nasıl bi üslup kullanırsan kullan , sabaha kadar politik ol)

hadi herkesi anladım , saçlı sakallı tipler . göbekler gözlükler havada uçuyor. eyvallah ona

ama eylem altun'un ayrılmasına hangi mal göz yumdu lan ?   bak , en son ilk okulda o kesme işaretini kullandımdı ben

oturun o milyar dolardık myass kapitali falan alın hesaplayın ortadaki durumu

https://www.youtube.com/watch?v=wfLOt5P6nSk

ayrıca akche telegram grubunun menopozlu coğrafya hocası kafasında takılan adminine kafam girsin

biz şimdi çay içmeye amerikaya mı gidicez ta ya ?
jr. member

Bounty duyuruda da yazildigi gibi, SIMDILIK donduruldu, bir kac haftaya kadar netlesecek. Gorusmelerin sonuclanmasi bekleniyor.
member
Activity: 933
jr. member
Sürekli bir genelleme ve başka temellendirmeler ile projeye destek sağlama çabaları var.

Yazın yahu net yazın arkadaşlar para kazanmak istiyoruz! Başarırsak sizde kazanacaksınız deyin.

Ya da arkadaşlar hedefimiz bu, bizde bir şey kazanmayacağız, dünyada yer edinmek istiyoruz.  Yatırımlar şu noktada ve şurada kilitli buradan şu fona aktarılacak şu fonda böyle bir proje daha yürütülecek.....!

El oğlu değil kimse her şeyi Türkçe konuşuyoruz. Yabancıların scam işleri var evet zaten az çok belli oluyor. Sanmayın onları eleştirmiyoruz. Adamlarla bağlantımız zaten karşılıklı kazanç üzerine kimse duygusal bağ peşinde değil!

Yerli proje akche, milli proje akche, akche hepimizin... Bu temellendirmeler yatırımcı falan çekmez aksine antipatik hale getirir.

"Akche hepimizin" demekle milliyetcilik yapmiyoruz. Samimi, sicak bir slogan diye dusunun. Kripto dunyasinda din, milliyet, cinsiyet...sokmez. Bunun farkindayiz.

Yerli-milli dedigimiz buydu: whitepaper Turkce, sayfamiz Turkce, sorulari Turkce soruyorsunuz, bizler Turkce cevapliyoruz... Bunun disinda dunyayi degistirecek bir blockchain projesi degiliz, Bunun da gayet farkindayiz.

Bu projeye basindan beri scam dendi, ponzi dendi, ekibe onlarca laflar edildi. Sonuc ortada: Akche hala yerinde ve her gun yeni gelismelerle buyumeye devam ediyor. Scam denilen proje, buyuk bir isbirligine imza atti; Visa ile gorusuyor: Waves tarafindan onaylandi, bir kac Global borsayla gorusmelerde sona gelindi. Bir cok makaleye konu edindi, TV programlarinda ovguyle soz ediliyor.

Bunlar kisacik zamanda Akche nin basarilari. Basarisiz oldugumuz yerler de var, onlari da zaten sizler yaziyorsunuz. Tum elestiriler dikkatle not ediliyor ve geregi yapiliyor.

Akche projesi ICO yapmadi cunku oncelikli hedefi para toplamak degil: projeyi anlatabilmek. Proje zamanla, yol haritasina uygun gelismeler gosterdikce yatirimcilar gelecektir. Ustelik cok yakinda global piyasada gorucuye cikacak Akche...

Henuz daha yolun cok basindayiz ve eksiklerimizi tamamlamaya calisiyoruz.
full member
Activity: 721
Merit: 100
Sürekli bir genelleme ve başka temellendirmeler ile projeye destek sağlama çabaları var.

Yazın yahu net yazın arkadaşlar para kazanmak istiyoruz! Başarırsak sizde kazanacaksınız deyin.

Ya da arkadaşlar hedefimiz bu, bizde bir şey kazanmayacağız, dünyada yer edinmek istiyoruz.  Yatırımlar şu noktada ve şurada kilitli buradan şu fona aktarılacak şu fonda böyle bir proje daha yürütülecek.....!

El oğlu değil kimse her şeyi Türkçe konuşuyoruz. Yabancıların scam işleri var evet zaten az çok belli oluyor. Sanmayın onları eleştirmiyoruz. Adamlarla bağlantımız zaten karşılıklı kazanç üzerine kimse duygusal bağ peşinde değil!

Yerli proje akche, milli proje akche, akche hepimizin... Bu temellendirmeler yatırımcı falan çekmez aksine antipatik hale getirir.
Pages:
Jump to: