Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 39. (Read 24263 times)

newbie
Activity: 89
Merit: 0
şimdiden hayırlı olsun proje umarım yeterli desteği bulursunuz.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1003
Başarılar dilerim umarım hedeflediğiniz yerlerde olursunuz .
newbie
Activity: 1
Türkiyemizin AKCHE si hayırlı olsun. Emek veren tüm arkadaşların başarıya ulaşması ümidiyle. Esen kalın. Smiley
newbie
Activity: 56
Merhaba,

Waves cüzdanını 0.5.9a sürümüne güncelleyenler için bir uyarı yapmamız gerekiyor.

Yeni sürümle birlikte onaylanmamış varlıklar (asset) DeX aramalarında gözükmüyor. Akche'ye ulaşmak için lütfen aşağıdaki varlık kodunu (asset ID) aratın:

Dor84kmFtyHfTyEdmXoA3DRGGM7PEZEWBvKVfQU3ZqUH

Bu güncelleme sayesinde, bizimle ilişiği olmayan Akche hesaplarının yanlışlıkla seçilmesinin de önüne geçilmiş olacaktır...
sr. member
Activity: 658
Merit: 280
İlk günden takipteyim. Sayfalarca yazılanları okudum ve içim ısındı bu projeye. Şimdilik sadece Telegram kampanyasına katıldım. Şuan ki imzam bitince bende katılmayı düşünüyorum. Ayrıca bir miktarda satın alıp destek olmakta istiyorum. Umarım başarılı olursunuz.
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Merhaba imza, alçak ve mailing kampanyalarına katıldım wwww.akche.org adresinde mailing listiniz çalışmıyor yükleme yapıyor ama işlem sonuçlanmıyor bilginize kolay gelsin

Alçak kampanyamız yok ama Slack'e katıldıysanız kabul Smiley Web sitesiyle ilgili sorun da bugün halledilecek. Kayıt olamayanlara bilgi vereceğiz... Google Doküman'ına kayıt olanların hakları korunacak.
member
Activity: 933
Merit: 10
Merhaba imza, slack ve mailing kampanyalarına katıldım wwww.akche.org adresinde mailing listiniz çalışmıyor yükleme yapıyor ama işlem sonuçlanmıyor bilginize kolay gelsin
hero member
In #Bitcoin me trust
Keşke Waves tabanlı değilde eth tabanlı olsaydı. Waves ısındırmadı bir türlü..

Umarım proje hak ettiği seviyeye gelir, başarılar Smiley

Bu niye bizim aklımıza gelmedi ki? diye sorasım var aslında Smiley Ama Akche'nin de kendi blokzinciri olacak. Dolayısıyla Waves platformunda sıkışıp kalmayacak...
hero member
In #Bitcoin me trust
projenin başarılı olmasını umuyorum. ekip gayet güzel bir şekilde sorulara cevap veriyor umarım hak ettiğiniz yere gelirsiniz. bounty olayına hiç girmediniz heralde ya da özel bir kaç kişi haricinde başvuru kabul etmiyorsunuz dogru mu ?

Merhaba, burada sanırım bir yanlış anlaşılma oldu. Bounty duyurusu önce Akche hesabından yapıldı ama BitcoinTalk'un sınırları nedeniyle duyuru mesajı eksik kalınca, içerik ilk mesaja taşındı. https://bitcointalksearch.org/topic/annbounty-akche-projesi-akche-turkiyenin-dijital-paras-2332494 adresindeki ilk mesaja bakarsanız tüm detayları görebilirsiniz...
member
Activity: 429
Merit: 11
Keşke Waves tabanlı değilde eth tabanlı olsaydı. Waves ısındırmadı bir türlü..

Umarım proje hak ettiği seviyeye gelir, başarılar Smiley
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Site, whitepaper gayet ciddi geldi bana. Ciddi manada bişeyler yapılacak hissi uyandırıyor. Umarım gerçek adımlar atılan bir proje olarak güzel yerlere gelir. Elimizden geldiği desteği göstereceğiz. Daha çok çalışıp daha güzel işler yapacağımızı ümit ediyorum. Başarılar dilerim.
newbie
Activity: 42
umarim basarili bi proje olur..
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Umarım her şey umduğumuz gibi olur, başarılı projelere ihtiyacımız var.
newbie
Activity: 56
projenin başarılı olmasını umuyorum. ekip gayet güzel bir şekilde sorulara cevap veriyor umarım hak ettiğiniz yere gelirsiniz. bounty olayına hiç girmediniz heralde ya da özel bir kaç kişi haricinde başvuru kabul etmiyorsunuz dogru mu ?

Merhabalar, Akche bounty programı yaklaşık 24 saat önce başladı ve herkesin katılımına açık durumda. Yanlış anlamışsınız yani durumu. Siz de katılabilirsiniz. 

Akche bounty programına ait tüm detaylar ilk postta bulunuyor.

Yaklaşık 8 hafta sürecek olan Akche bounty kampanyası boyunca toplamda 100.000 adet Akche katılımcılara dağıtılacaktır.

• Akche İmza Kampanyası - Toplam bütçenin %45'i yani 45.000 adet Akche.
  • Akche Twitter Kampanyası - Toplam bütçenin %35'i yani 35.000 adet Akche.
  • Akche Blog, Makale ve Video Kampanyası - Toplam bütçenin %10'u yani 10.000 adet Akche.
  • Akche Telegram Kampanyası - Toplam bütçenin %6'sı yani 6.000 adet Akche.
  • Akche E-mail Bülteni Kampanyası - Toplam bütçenin %2'si yani 2.000 adet Akche.
  • Akche Slack Kampanyası - Toplam bütçenin %2'si yani 2.000 adet Akche.
full member
Activity: 448
Merit: 100
member
Activity: 406
Merit: 12
Akche ye hep destek tam destek, twitter kampanyası için ilk tweetimi attım. Bir projeyle ilgili Türkçe tweet atmak ne güzel birşeymiş.

https://twitter.com/adaminbiriiki/status/928705229079613441
sr. member
Activity: 910
Merit: 255
Geçicide olsa Waves platformunu kullanan bir proje olduğunda dayanamıyorum Cheesy. Bizim millet olarak ortamız yok maalesef. Bir şeye ya çok abartı bağlanıyoruz veyahutta çok sivri bir şekilde kötülüyoruz. Birçok proje başlığında benzer ortamlar oluyor. Umarım hedeflediğiniz yere gelirsiniz. Hayırlı olsun tekrardan. Takibe devam.
member
Activity: 98
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Kayıt oldum. İmzama  ekledim. İnşallah güzel yerlere gelirsiniz..
member
Activity: 933
Genelde bounty kampanyalarında jr. memberler dahil edilmiyor bir member olarak kampanya katılmak güzel oldu ilk bountye katılışım umarım herkes için güzel olur her şey  Smiley
member
Activity: 239
Merit: 12
hayırlı olsun hocam. imza kampanyanıza katıldım. yolunuz açık olsun.
Pages:
Jump to: