Pages:
Author

Topic: [ANN][BOUNTY] Akche Projesi - Akche, Türkiye'nin Dijital Parası - page 38. (Read 24263 times)

newbie
Activity: 2
Merit: 0
Hayırlı olsun. Güzel bir girişim inşallah güzel yerlere gelir.
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Öyle ya da böyle Türk'lerinde bir şeyler denemesi gerekiyor. Bunlar başlangıc, fikirler geliştirilebilir, ekipler değişir. Bu piyasada yer almalıyız.
newbie
Activity: 15
Üzerinde emek olan bir çalışmaya benziyor. Ülkemiz için bir ilk olması nedeniyle de oldukça önemi ve kıymetli. Bir çok dijital para işine ilgi duyan bir çok gruba ilham ve cesaret verebilecek bir girişim. Emeği geçen herkese teşekkürler...
newbie
Activity: 1
Tebrikler ve başarılar! Kesinlikle destek olunmalı
member
Activity: 933
Merit: 10
Merhaba imza, alçak ve mailing kampanyalarına katıldım wwww.akche.org adresinde mailing listiniz çalışmıyor yükleme yapıyor ama işlem sonuçlanmıyor bilginize kolay gelsin

Alçak kampanyamız yok ama Slack'e katıldıysanız kabul Smiley Web sitesiyle ilgili sorun da bugün halledilecek. Kayıt olamayanlara bilgi vereceğiz... Google Doküman'ına kayıt olanların hakları korunacak.

Telefon slack'ı alçak diye düzeltmiş  Grin teşekkürler sorun giderildi mi? Kayıt olmuştum slack için iyi çalışmalar.
member
Activity: 195
Ekibe güvenimiz sonsuz:) inşallah bu yolda başarıya ulaşacak
newbie
Hayırlı olsun, başarılar.
newbie
Türkiye'den de bir proje görmek çok güzel. Hayırlı olur inşallah.
member
Activity: 406
Merit: 12
Twitter kampanyası raporum vardı çevre kirliliğine sebebiyet vermemek için mesajı sildim.

Ekibe başarılar dilerim. Her şey yolunda gitmesi dileği ile.
newbie
Activity: 11
tebrikler, takipteyiz.....
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
Biz bugün Akche projesi için epey çalıştık... Haberler yakında magazin sayfalarında değil, buralarda olur  Grin

hero member
Activity: 1288
Merit: 645
twıtter kampanyası bırz agır olmus sankı. her tweetı rt lıke her hata en az 1 kez twıt atmak fılan. ılk kez goruyorum bu tarz zorlama bır kampanya. degıstırmenızı onerırım. btctalk forumu bıle duyuru konusuna yazmayı kurallara koyan duyuruların konuları kapadı. ve twıt atmaya zorlamanız ınsanları hoş ta değil ayrıca. kaldı kı her twıt rt yapılacak demenız de gözden kacırırsak 1 twıt ne olacak alamayacak mı bounty.
hero member
Activity: 1319
Merit: 593
In #Bitcoin me trust
merhaba, ben imza kampanyanıza bugün katıldım.bu da ilk mesajım

imza kampanyasına vermiş olduğum waves adresim ile aynı zamanda telegram ve twitter kampanyalarınıza katılmam mümkün mü ?

Merhaba, hoşgeldiniz. Waves adresinizle birden fazla kanaldan kampanyaya katılabilirsiniz...
member
Activity: 148
merhaba, ben imza kampanyanıza bugün katıldım.bu da ilk mesajım

imza kampanyasına vermiş olduğum waves adresim ile aynı zamanda telegram ve twitter kampanyalarınıza katılmam mümkün mü ?
newbie
bu işte bende varım demeniz çok güzel. çıkış tarihi orjinal, coin sayısı güzel düşünülmüş, isim başarılı, slogan esprili...

buraya kadar herşey çok güzel. çok beğendim ve gurur duydum. fakat benim de nacizane 1-2 sorum olacak. saçma sapan gelirse eğer cahilliğime verin lütfen Smiley

ilki neden bir cüzdan yok. yani ben linux mint kullanıyorum indirip açabileceğim bir cüzdan göremedim. chrome eklentisi falan demişsiniz chrome' u olmayanın cüzdanı olamıyor mu? ios falan gördüm fakat nokia 3210 var bende Smiley 3210 tabi ki şaka ama gerçekten windows kullanan nokia telefonlar var onlar n'apacaklar?

ikincisi ben kazmak istiyorum. nasıl kazıcam? pool var mı? hangi minerı kullanıcaz. CPU ile mi GPU ile mi kazıcaz. aklımda deli sorular.

ayrıca bu waves nedir. hiç bir şey anlamadım. anlamak zorunda da hissetmiyorum. ben akche kullanmak istiyorsam niye gidip elalemin sitesinden account açmak zorundayım.

yukarıda 8 sayfa falan okudum çok sıkıldım sonrasını okuyamadım. (durumumuz yoktu okuyamadık esprisi yapmak istemiyorum Smiley) eğer bunları soran ve cevaplayan olduysa kusuruma bakmayın.

ayrıca başarılar dilerim. gazanız mubarek ola!...
full member
Activity: 756
Merit: 104
Hayırlısı olsun bende katıldım imzasına önce biraz soğuk bakmıştım ancak şimdi detaylı okudum ciddi bir çalışma yapılmışa benziyor. Güzel bir sonuç çıkacağına inanıyorum.
member
Activity: 70
"Akche, Türkiye'nin Dijital Parası"
Katıldığım ilk imza kampanyası kafama takılan sorulara çok tutarlı ve tatmin edici cevaplanmasından dolayı katılmaya değeceğini düşündüğüm bir proje
Allah utandırmasın.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Projenin waves altyapısını kullanması biraz kumar gibi olmuş bu dönemde. Eğer NG bahsettikleri tarihte uygulamaya girerse sizin için çok olumlu olur ama olur da girmezse her waves tokeni gibi hacim yaratmakta zorlanırsınız.
newbie
Activity: 56
Merhaba,şimdi keyfim yerine geldi.Az önce jr.member olduğumu öğrendiğim gibi ,ilk imza kampanyasına katılma hakkımla aranıza katıldım.Umarım benim ilk imza kampanyam,sizinde global borsadaki ilk türk coini olma şansınıza bir küçük artı katar.Yolun açık olsun Akche
Pages:
Jump to: