Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] 💠 FORTY SEVEN BANK 💠 – Finans Dünyalarını Birbirine Bağlar - page 10. (Read 3480 times)

sr. member
Activity: 658
Merit: 288
Bu siralar bu tarz projeleri siklikla gorur olduk. ICO katilimcilarina basarilar diliyorum.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Ağbi bence tutmıcak bu proje, emeğine yazık olacak diye üzülüyorum çeviride çok uzunmuş
bu adamlar reklam bile yapmıyor sosyal medyaya gireceğim twitterda paylaşım bile yok
worldcore gibi değiller
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Ekip kalabalık bu sayede işlemleri iyi ve hızlı bir şekilde yapabilirler Bounty için ayrılan oran çok iyi yalnız ne zaman bu kadar yüksek bounty ayrılsa sıkıntı oluyor. Eğer minumum tutarı ayarlarlarsa daha sonrasında kampanya ortasında değişiklik yapabilirler gibi duruyor. Eğer amaçları büyük bir banka kurmaksa o zaman yatırımcılarda o güveni verir bakalım.
Ben bu adamlarda oyle bir doneklik hissetmedim, sana saglam bir ekip geliyor.Sonradan odullerin uzerine yatacaklarini dusunmuyorum cok profesyonel yaklasiyorlar herseye.Umuyorum guzel bir proje olacak, on satista 4.7 ether altlimit fena degil katilim cok olabilir.
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Ekip kalabalık bu sayede işlemleri iyi ve hızlı bir şekilde yapabilirler Bounty için ayrılan oran çok iyi yalnız ne zaman bu kadar yüksek bounty ayrılsa sıkıntı oluyor. Eğer minumum tutarı ayarlarlarsa daha sonrasında kampanya ortasında değişiklik yapabilirler gibi duruyor. Eğer amaçları büyük bir banka kurmaksa o zaman yatırımcılarda o güveni verir bakalım.
sr. member
Bu projenin çokta tutacağını sanmıyorum ekip ne kadar kalabalık olsada artık birbirinin benzeri projeleri görmekten çok sıkıldık, pekte ilgi görmüş bir projeye benzemiyor açıkçası..
Belkide haklisiniz ama bu projenin bir benzerini ben gormedim bu tenx veya monaco veya centra gibi degil.Bildiginiz banka kuracak adamlar, proje daha yeni basladi 1 haftalik.Zamanla bence taninanacaktir yavas yavas imzaya katilimlar artiyor.Aralik ayinda ico olacak daha zaman var buyuk yatirimci cekeceklerdir diye dusunuyorum
sr. member
Activity: 313
Bu projenin çokta tutacağını sanmıyorum ekip ne kadar kalabalık olsada artık birbirinin benzeri projeleri görmekten çok sıkıldık, pekte ilgi görmüş bir projeye benzemiyor açıkçası..
sr. member
Büyük bir banka sistemi kurmaya çalışıyorlar ve ingiltereden lisans almayı amaçlıyorlar
başlarda bana biraz zor geliyordu ama ekipte çok iyi danışmanlar mevcut, bankalarda çalışanlar ve lisans işlemleri konusunda tecrübeli abiler var
ben bu projeye gün geçtikce inanıyorum
sr. member
Bu adamların bankacılık lisansı varmı ve bunlar gerçekten banka mı kurmaya çalışıyor
yoksa diğer kart projeleri gibi uyduruktan bankacıkmı, çunku bu sanırım büyük çaplı bir proje
lisanssız nasıl banka kuruyorlar bu işler çok prosedür istemiyormu üstad
full member
Activity: 266
Merit: 242
Ben bunu sordum kuzen aşagıdakı cevabı verdi sorumlu

Daha önce de belirttiğimiz gibi, projeyi her iki şekilde de başlatacağız, çünkü ilgilenen kurumsal ve özel yatırımcılar var. Projemize katkıda bulunan herkes, FSBT tokenleri ve belirttiğimiz faydalarını alacaktır. ICO sırasında yeterli ETH alamazsak, kısmen yatırımcılarımızdan, kısmen de kendi kaynaklarımızdan gerekli fonları alacağız.

Minimum tutar, projeye başlamak için ne kadar fon gerektiğini tahmin üzerine belirtiliyor ve Milestone 1 için tanımlanan ürün ve hizmet yelpazesini sunuyoruz.
Bununla birlikte, ICO prosedürümüzün 18k ETH'den çok daha fazla kaynak toplamamıza yardımcı olacağına inanıyoruz.
Biz daha büyük sermaye ile projeyi başlatacak ve daha başarılı olacağız.

Ooo bu iyi haber bende diyorum buna gir imzasını taşı bir ton reklam yap git birde 5 ether önsatışa katıl sonra 18k ether toplanmadı diye bütün emeğin çöpe gitsin
şimdi bu proje hoşuma gitmeye başladı.
sr. member
Proje güzel şeyler vaad ediyor ama minimum cap yüksek geldi bana adamlar 18bin ether toplamazsa proje boşa gidecek ve insanların parasını gerimi yatıracaklar
ortalıkta henüz bir proje yok, bir anlaşma yok.Kağıt üzerinde çok güzel hazırlamışlar anladım ama sönük bir tanıtım geçiriyorlar
biraz medya sitelerine reklam vermeleri gerekiyor

Ben bunu sordum kuzen aşagıdakı cevabı verdi sorumlu

Daha önce de belirttiğimiz gibi, projeyi her iki şekilde de başlatacağız, çünkü ilgilenen kurumsal ve özel yatırımcılar var. Projemize katkıda bulunan herkes, FSBT tokenleri ve belirttiğimiz faydalarını alacaktır. ICO sırasında yeterli ETH alamazsak, kısmen yatırımcılarımızdan, kısmen de kendi kaynaklarımızdan gerekli fonları alacağız.

Minimum tutar, projeye başlamak için ne kadar fon gerektiğini tahmin üzerine belirtiliyor ve Milestone 1 için tanımlanan ürün ve hizmet yelpazesini sunuyoruz.
Bununla birlikte, ICO prosedürümüzün 18k ETH'den çok daha fazla kaynak toplamamıza yardımcı olacağına inanıyoruz.
Biz daha büyük sermaye ile projeyi başlatacak ve daha başarılı olacağız.
sr. member

9 Ekim 2017
Güncellemeler:
  • Bir seferde yalnızca bir çeviri revervasyon durumu iptal edildi, artık her tercüman istediği kadar tercümeyi ayırtabilir;
  • Presale tarihi 16 Ekim'den 30 Ekim olarak değiştirildi, ancak ICO tarihi değişmedi, bu nedenle ödül katılımcıları için herhangi bir değişiklik yapılmadı. Sağlanan geri bildirime dayanarak bu kararı verdil, insanlara projemiz hakkında ayrıntılı bilgi vermek için daha fazla zamana ihtiyacımız olduğunu anladık;
  • Avatar ve İmza kampanyamıza katılanlar, imzalarınızı güncellemeli, yeni presale tarihini göstermeliler;
  • Duyuru konusunun açıklamasına maximum FSBT token sayısı eklendi;
  • PreIco'dan önce kapalı crowdfunding turuna katılmak isteyen insanlardan teklif aldık. Aynı şeyi yapmak isteyen daha fazla kişi varsa lütfen iletişime geçin. Telegram kanalından daha fazla bilği alabilirsiniz;
  • Yerel telegram kanallarından konuşmak isterseniz Turkish, French, Italian, Spanish veRussian hoşgeldiniz.
sr. member
Çok sönük başladılar twittira gireyim dedim ama hiç twit falanda atmıyor adamlar bence bunların 18k ether toplamaları imkansız tabi büyük yatırımcılarla anlaşırlarsa o ayrı konu
yol haritasına bakınca bu coine yapılan yatırım anca 2019 da kazandırmaya başlayacak gibi görünüyor bu yol haritasını kısaltmaları gerekiyor
full member
Proje güzel şeyler vaad ediyor ama minimum cap yüksek geldi bana adamlar 18bin ether toplamazsa proje boşa gidecek ve insanların parasını gerimi yatıracaklar
ortalıkta henüz bir proje yok, bir anlaşma yok.Kağıt üzerinde çok güzel hazırlamışlar anladım ama sönük bir tanıtım geçiriyorlar
biraz medya sitelerine reklam vermeleri gerekiyor
sr. member
Olması gereken birşey değil sırf bu sistem için projeler üretiliyor, ayrıca ayırt edici özellik olarak bu vurğulanmıyor bir çok özellik var mesela ico çıkartılabilecek bu projede ve bu icoya gonderılen paralar forty seven bankın escrow guvencesı altında olacak, ayrıca bu yeni çıkacak icolara kendileri borsa hizmeti verecek hacim yönünde destekleyecekler
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
escrow hizmeti büyük bir projenin ilk maddesi olamaz bence, bunun üzerine reklam yapılamaz
bunu rahat rahat yapan sistemler var zaten, daha başka farklar yaratması lazım
diğer kart prolerinden ne gibi farkları var detaya girmek lazım

Hidrocop kardesimize katiliyorum zaten olmasi gereken bir sey lütuf gibi sunulamaz.
sr. member
escrow hizmeti büyük bir projenin ilk maddesi olamaz bence, bunun üzerine reklam yapılamaz
bunu rahat rahat yapan sistemler var zaten, daha başka farklar yaratması lazım
diğer kart prolerinden ne gibi farkları var detaya girmek lazım
sr. member
Forty Seven Bankası escrow hizmeti sunacak ve bunu akıllı bir sözleşme olarak uyğulayacaklar.

Müşteriler arasında satış anlaşması yapılması halinde, bu sözleşme hem satıcıyı hem de alıcıyı koruyacaktır. Her iki müşteri de bu sözleşmeyle banka kullanıcı menüsü aracılığıyla yada BT sistemlerine api olaral akıllı sözleşmeyi entegre edebilir. Akıllı sözleşme karşı taraflar arasındaki aşağıdaki anlaşmaları tanımlar:
● Alıcı akıllı sözleşme yoluyla satın almayı başlatır;
● Forty Seven Bank, alıcının hesabında gerekli fonları kilitler;
● Satıcı, ürünü teslim eder;
● Alıcı, sınırlı süre içinde ürünü inceler ve anlaşmayı kabul eder veya reddeder;
● Eğer anlaşma kabul edilirse, fonlar satıcının hesabına aktarılır, aksi halde alıcıların hesabı açılır.

Ayrıca ICO ve entegre olabilecek diğer projelere escrow hizmeti sunacaklarından dolayı ICO projelerinin bavul toplayıp kaçma durumu da ortadan kalkacaktır
full member
Akıllı sözleşmeleri kullanacaklarını yazıyor bu ilk akıllı sözleşme kullanan banka projesimi oluyor bunu kodlamışlar sanırım ve hata kampanyası bile düzenlemişler.
sr. member
Evet proje sifirdan basliyor ama bankacilik konusunda deneyimliler. Lisans isini zaten yol haritasinda belirtmisler kisa vadeli yatirim yapilacak bir proje degil. Ben asil presale icin 4.7 eth cok dusuk diyorum ama ekip bunun farkindayiz katilim cok olsun diye bunu yaptik diyor
Toplanacak paraya gore tokenler basilacak, ben bir sekilde basarili olacagina icten inaniyorum umarim 18bin ether limiti gecilecektir.
full member
Teşekkürler, arkadaşlar projenin başlatılması için 5.000.000 milyon eur yani 18bin ether minimum toplanması gerekiyor.Çok büyük çaplı bir proje planlandığından rakam yükseliyor.Gerçi bu rakam günümüzde banka projeleri için çok büyük bir meblag olmaktan çıktı

Kuzen eline emeğine sağlık sen az çok bilirsin bu proje bu parayı toplayabilirmi, sitelerini ben pek beğenmedim sanırım bunlar sıfırdan yeni bir kurulum içine giriyorlar değilmi.Bu tarz projelerde uluslararası banka anlaşmaları ve lisansların alınması lazım ve bu süreç çok uzun sürüyor diye biliyorum şimdi bu proje lisansa sahip değile çok uzun soluklu bir yatırım olacaktır.Şahsen ben bu piyasada uzun soluklu yatırım yapmak istemem
Pages:
Jump to: