Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] 💠 FORTY SEVEN BANK 💠 – Finans Dünyalarını Birbirine Bağlar - page 2. (Read 3480 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242

Görüşlerinizi bizimle paylaşın lütfen
https://www.fortyseven.io/

Yeni site tasarımı çok güzel olmuş arkadaşlar
member
Activity: 210
Merit: 11
426.291 adete çıkmış satılan token adeti, forty seven diger banka projelerine göre çok daha geniş çaplı bir proje olmasına ragmen nedense bir türlü istenilen patlamayı gerçekleştiremiyor.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Ethereum'un değerinin dolar bazında artmış olması belki ekibi rahatlatabilir.Rega diye bir sigortacılık projesi vardı softcap miktarının yarısı kadar para topladı adamlar ama adamların ether topladıkları zaman 1 ether 300 dolar filan ediyordu şimdi neredeyse 1000 dolar oldu bu yüzden projeyi yapma kararı aldılar.Benzer durum burada da yaşanabilir.
full member

Artık hem ethereum hemde btc ile yatırım yapılabiliyor, yatırımlar biraz hızlanmış görünüyor
full member
Ekip benim gözlemlediğim kadarıyla sizin de söylediğiniz gibi gerçekten dürüst insanlardan oluşuyor iyi bir yatırım toplayamadıkları için üzüldüm.Bounty dağıtabilecek kadar para toplamadılar ve pre icoda topladıkları rakamdan belliydi bu imzada kaldıysanız zaten sizin biraz acemiliğiniz olmuş. Grin

Hocam bu nasıl bir yorumdur Allah aşkına, sizin acemiliğiniz ne demek insanlar güvenmiş inanmış imzasına girmiş sizde sanki dalğa geçer gibi cevap vermişsiniz. ICO suna giren insanlar oluyor veya monetha icosuna giren bir ton adam oldu, tezosa 0.5 btc attım ben bunlar şimdi acemilikmi. Bu işler bırazda kısmet işi yani böyle yorumlar lütfen kırıcı oluyor.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Bounty manager maalesef ekipten adamların derdi zaten kendilerine yetiyor bounty vermek için önce adam gibi yatırım almaları gerekiyor maalesef bir türlü hype yakalanamıyor, sosyal medyada baştan beri çok etkisizler. Ekip çok dürüst ve efendi insanlar 2-3 tanesiyle konuştum çok güzel yaklaşıyorlar ama dedigim gibi yatırımcı sıkıntısı çeken bir proje

Ekip benim gözlemlediğim kadarıyla sizin de söylediğiniz gibi gerçekten dürüst insanlardan oluşuyor iyi bir yatırım toplayamadıkları için üzüldüm.Bounty dağıtabilecek kadar para toplamadılar ve pre icoda topladıkları rakamdan belliydi bu imzada kaldıysanız zaten sizin biraz acemiliğiniz olmuş. Grin
full member
Bounty manager maalesef ekipten adamların derdi zaten kendilerine yetiyor bounty vermek için önce adam gibi yatırım almaları gerekiyor maalesef bir türlü hype yakalanamıyor, sosyal medyada baştan beri çok etkisizler. Ekip çok dürüst ve efendi insanlar 2-3 tanesiyle konuştum çok güzel yaklaşıyorlar ama dedigim gibi yatırımcı sıkıntısı çeken bir proje
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
İmzasında 3 aya yakın süre kaldım.sattıkları token 260k civarıydı.
Bounty menejeri hiçbir haltı takip etmiyordu.
2 kişi beni kopyalamıştı stake almaya devam ediyorlardı.
Adam 1 ay önce imzadan çıkıp başka imzaya girdiği halde stake toplamaya devam ediyordu.
Artık zerre  umrumda değil.
Hak yiyen bir grup asla iflah olmaz,para kazansalar bile hayırla sonuçlanmaz.
HİÇBİR İŞİ İYİ YAPMIYORLAR.hakkını vererek yapsalardı çoktan soft cap geçilirdi .resmen sürünüyorlar.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
ah forty ah tv yede çıktınız ama bir tuülü yol alamıyorsunuz, bu parayı en dandik scam projeler bile topluyor ama bu şekilde olmuyor demekki. Sizlerin stratejik ortaklıklar kurması ve çok iyi reklam yapması gerekıyor ama sosyal medyada ölü gibisiniz resmen
member
Activity: 378
Merit: 11
Bu forsty seven bank projesi güzel ama yatırımıda geride kalmışlar diğer bankalara göre bunda ethereum fıyatıda buyuk etkı edıyor tabıkı ama toplanan yatırım fena degil baktımda bırden fazla ico olacakmış
full member

biraz daha yatırım almış soft cap e bıraz daha yaklaşılmış
sr. member
Evet para karşılığı makale yayınlatıyorlar ama çok ama çok daha ıyı şeyler yapmaları gerekıyor çok gerıde kaldılar reklam konusunda ben hala 1400 etherın nereden geldıgını merak edıyorum ama adamlara guvenıyorum da
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
coin-turk sponsorlu makale yayınlıyor, çok da ciddiye alınacak bir durum değil, bizim blog bounty için yazdığımız bloglardan pekte farkı yok yani
member
Activity: 126
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
Umarım bir balina ile anlaşmayı başarırlar çünkü proje benim çok hoşuma gitti.Ico fiyatının altından işlem görmeye başladığı an almayı planlıyordum lakin bu kadar az yatırım alan projeye ilk başlarda yatırım yapmayıda biraz riskli bulmaya başladım.
member
Activity: 140
Merit: 10
Ben projeye hala güveniyorum az yatırım aldı diye,bir projenin başarısız olacağını düşünmenin saçma olacağını düşünüyorum. Smiley Biz çok fazla yatırım alıp daha sonra hiçbir şey yapamayan çok proje gördük.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Muhtemelen ve çok kuvvetli tokenler ico sonunda dagıtılır şimdiye kadar hep boyle olmuştur, saten baslacak token adetı satılana gore duzenlenmeyecekmı bır ara bır rakam belırlemıslerdı ama hala sabıtmı bılmıyorum
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030

son durum resımdekı gıbı 1408 ethereum ile stage 1 tamamlanmış ımzasına gırmek ısteyen varsa bır daha dusunsun, telegramda her stage sonunda tokenlerın hesaplanacagı çıkmak ısteyenlerın stage sonlarında tokenlerını alacaklarını belırtmışler.

tokenler direk dağıtılacak mı yoksa ico bitince mi ?
ben stage1 bittiğine göre artık imzadan çıkıcam onun için soruyorum.
sr. member

son durum resımdekı gıbı 1408 ethereum ile stage 1 tamamlanmış ımzasına gırmek ısteyen varsa bır daha dusunsun, telegramda her stage sonunda tokenlerın hesaplanacagı çıkmak ısteyenlerın stage sonlarında tokenlerını alacaklarını belırtmışler.
full member
Activity: 182
Merit: 100
The future is your Genome
Hocam zaten insanlar 1-2 doların peşine düşmeye başladı forumda.Bundan dolayı artık imza kampanyalarından kimse gelir beklemesin diye söylemeye başladım.Eskisi gibi para kazanmak imkansız bu arada linkini attığınız formu siz doldurdunuz mu doldurmadınız mı onu merak ettim  Huh
Pages:
Jump to: