Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] 💠 FORTY SEVEN BANK 💠 – Finans Dünyalarını Birbirine Bağlar - page 5. (Read 3480 times)

member
Activity: 79
Merit: 10
Projeye yatırım baya düşük kalmış ama yatırımcılar napsın. Günde 30-40 ico oluyor insanlar hangi birine para yetiştirsin insanlar da haklı yani Cheesy
full member
Activity: 266
Merit: 242
Gizli saklı dolap çevirmiyorlar en azından adamlar her açıdan çok şeffaflar seviyorum bu ekibi, büyük yatırımcı arıyoruz dediler. Şimdi 1307 ether toplanmış ama yatırım yinede bu proje için çok az ICO sürecini randımanlı yürütemediler çok daha fazla reklam olması gerekiyordu
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Düşük yatirim alacaği belliydi artik farkli projeler, farkli yüzler, yeni zincirler, düşük transfer ücretleri, hizli işlemler, günlük hayata entegrasyonlar gerekiyor.
full member
Ben yaptim kart gondersinler diye 2 ether yolladim, sirf meraktan yani ama yatirim yapilabir bir proje. Soft cap gecilirmi diye merak ediyorum yatiracagin para atil ise yatir, bu proje cunku 2019 da zirveye oynar bankacilik lisanslari falan anca o zamana denk gelir cunku
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Abiler 1 ETH LİK falan alsakmı ?
Ne diyorsunuz?
Yatırım yapan var mı aramız da?
full member
Bekletirler bence yanı yatırım çok olursa bekletmezleri ama birde söyle bakmak lazım %5 dagıtım yapacaklar bugun bir çok proje %1-2 arasında dağıtım yapıyorlar birde bazı şeyleri degiştirecekler mesela gereksız bazı ödül dilimlerini imzaya falan kaydıracaklar
legendary
bounty ödülleri ilk icodan sonra yapılır mı yoksa ico süreci bitene kadar bir ödeme yapılmasını beklemek saçma mı olur ?
3 ico olacak martta falan bitiyor .Bekletirler mi o kadar ?
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Toplam 1307 ye çıkmış ether sayısı, dunden beri 100 etherden fazla yatırım almış. Böyle böyle ilerlemeye devam ederse ICO süreci zaten çok uzun, bir kaç büyük yatırımcının dikkatini çekebilir. Bekliyoruz bakalım nasıl bir seviyeye çıkacak
full member
Iyi iyi guzel gidiyor gitsin zaten boyle bir projenin cok daha fazla yatirim almasi gerekiyordu, benim beklentim buyuk fortyden umarim cok daha fazla para toplanir
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
195 e çıkmış satılan rakamlar iyi gitmeye başladılar sanırım farklı platformlardan yatırım almaya başladılar, forumda yapılan reklamlar birazda etkili olmuşa benziyor 1192 ethereum kazanılmış ve 15 aralığa kadar softcap için zaman var
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Hocam milyon degil o bin, en sonu ondalıklı ve bence proje güzel olacak sonlara doğru bende katılım yapmayı düşünüyorum bır kaç aşama olacak zaten ico surecinde
legendary
Fake haber olabilir mi abi?
Nasıl bu kadar token satıldı birden ?
Yok degil sitelerine üye olursan orda adres var satılanları izleyebılıyorsun
https://etherscan.io/token/0x1ed7ae1f0e2fa4276dd7ddc786334a3df81d50c0

adamlar çok dürüst panelde direk sözleşme adresını etherscana baglayan lınk koymus basarak ızlıyorsun
buyuk yatırımcı arıyorlardı demek bulmuslar bıraz

toplamda ne kadar token basılacakki 181 milyon satılmışsa devasa büyüklükte token basılacaktır demektir.

edit : hidrocop saolsun Smiley sondaki virgülü görememişim. 181 bin.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Yok degil sitelerine üye olursan orda adres var satılanları izleyebılıyorsun
https://etherscan.io/token/0x1ed7ae1f0e2fa4276dd7ddc786334a3df81d50c0

adamlar çok dürüst panelde direk sözleşme adresını etherscana baglayan lınk koymus basarak ızlıyorsun
buyuk yatırımcı arıyorlardı demek bulmuslar bıraz
legendary
181,967.0864 FSBT token satılmış 1004 ETH toplanmış
3600 eth soft cap arkadaşlar, yakında ödül havuzunda degişiklik olacak big medya kısmını iptal ederek başka bolumlere verecekler

newbie
Activity: 28
Merit: 0
181,967.0864 FSBT token satılmış 1004 ETH toplanmış
3600 eth soft cap arkadaşlar, yakında ödül havuzunda degişiklik olacak big medya kısmını iptal ederek başka bolumlere verecekler
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu adamlar su an yatırımcı arıyorlar baktılar kuçuk yatırımcıyla sosyal medyayla falan olmayacak bu iş en önce küçük kitleleri sürüklemek için büyük yatırımcı çekmeleri gerektiğini acı olarak tecrübe ettiler
full member
Activity: 406
Merit: 189
yine bir patlayan proje daha, artık ico olayınıda suyu çıkmaya başladı. verdiğimiz emeklere yazık. artık bountye katılırken daha seçici davranacağım. yoksa boşa zaman kaybından başka birşey değil bunlar
legendary
Şimdi bu arkadaşlar 15 eth falan topladılar sanırım.Parada yok bunlarda ne topladılar ki bize ödeme yapacaklar.
yüzde 5 bounty dağıtımı yapılacaksa adam başı 10 ar kuruş düşecek gibi görünüyor.bu kadar az eth toplayan bir projenin bize verecekleri tokenlerinden pek ederi olacağını sanmıyorum .talep yok Sad Borsada da böyle pasif kalırlarsa 0 cente herkes alır artık.
45 günümü bu imzaya verdim ama o kadar pasifki ekip beni ve birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı.
Adamlar telegramdan çıkmıyor.En gereksiz platformda takılıp kalmışlar.
video yap,sosyal medyada takipçi kas reklam ver tanıt iyice.. yok ama bom boşlar  abi ben ümidimi kestim.
full member
Activity: 252
Merit: 100
The future is your Genome
Telegramda bazı bazı goruyorum her gelene potansıye buyuk yatırımcı muamelesi yapıyorlar sürekli ne kadar yatıracaksınız diye soruyorlar bunlardan bir halt olmaz arkadaşlar imzasındakıler boşuna vakit kaybetmesin

Trolün biri gelip çok kolay bir şekilde ekibi parmağında oynatır sizin anlattıklarınıza bakacak olursak. Grin Yine de proje sadece 20 ether yatırım aldıkları için üzüldüm.Açıkcası hoşuma gitmişti proje bundan dolayı şaşırdım.
full member
Telegramda bazı bazı goruyorum her gelene potansıye buyuk yatırımcı muamelesi yapıyorlar sürekli ne kadar yatıracaksınız diye soruyorlar bunlardan bir halt olmaz arkadaşlar imzasındakıler boşuna vakit kaybetmesin
Pages:
Jump to: