Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] 💠 FORTY SEVEN BANK 💠 – Finans Dünyalarını Birbirine Bağlar - page 8. (Read 3480 times)

full member
Activity: 266
Merit: 242
bügün başlıyor değilmi kuzen bende merak ediyorum gerçekten şu dönem hiç bir icoya girmem ama presale rakamına gore hareket edecegım eger şöyle 3-4 bın ether toplanırsa icoya katılacağım takipteyim bakalım
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Polybius neymiş hiç duymadım gerçekten diğerlerini biliyoruz ama bunu duymamıştım guzel para toplamışlar
inanıyorum kı forty yarın guzel bır başlangıç yaparsa üzerine olan sosyal medya ılgısı artacaktır
full member
https://www.coinspeaker.com/2017/10/27/a-review-of-cryptobanks-who-raised-how-much-and-how-to-use-the-advantage/

burda yakında boyle bır makale yayınlanmış bakın forty seven bak da var yanı rakıplerınden ve toplanan paralardan bahsedıyor
Polybius – $32M
Change – $17.5M
Bankera – $29.6M
full member
Bu kadar umutsuz olmamak lazım banka projeleri hep çok para topluyor sen ben gırmeyız belki ama ben gırecegım kart almak için
buyuk yatırımcılar gırerde presale de guzel para toplanırsa icoda çok katılımcı çekerler
takipteyim
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bonuslr çok iyiymiş ağbi ama bu projeden bir halt olmaz sebebine gelirsek az once telegram kanalına girdim 60 kişi var twitter facebook desene içler acısı 30 kişi rt yapıyor sosyal medyasına girecektim vazgeçtim para toplanamaz diye düşünüyorum
sr. member
Bonus Oranları aşağıdaki gibi

30 Ekim - 6. Kasım ayı ICO öncesi % 30 bonus

1) Pre-Sale: +% 30

2) ICO'nun ilk iki haftasında:
+%15  1-3 Gün
+%10 4-7 Gün
+%5  İkinci hafta

3) ICO'nun üçüncü ve dördüncü haftasında:
+%15  25.000+ token için
+%10    5.000+  token için
+%5      2.500+  token için 
+%2         500 + token için
sr. member
Aynen kuzen kart için bende biraz yatırım yapacağım, iyi para toplarsa gelecekteki en sağlam projelerden biri olacaktır tabi bu işin kurulması için güçlü bir ekip gerektiği kadar parada gerekiyor. Pazartesi presale başlıyor bakalım eğer 1 balina katılırsa arkasından küçük gruplarıda sürükleyecektir.
full member
Çok güzelmiş aslında elimde hiç kripto kartı yok sırf olsun diye 1 eth gönderebilirim, kartların resimleri varmı diğer projelerdeki gibi
sr. member
Bir kişi 0,1 ila 1 ETH arasında katkıda bulunursa, şunları elde eder:
Ücretsiz Çok Varlıklı Hesap: IBAN (EUR, USD vb.), Kripto cüzdanlar
(BTC, ETH, vb.), Yatırımlar.

Bir kişi 1 ila 5 ETH arasında katkıda bulunursa, şunları elde eder:
Ücretsiz Çok Varlıklı Hesap: IBAN (EUR, USD vb.), Kripto cüzdanlar (BTC, ETH, vb.), Yatırımları;
Posta yoluyla gönderilecek ücretsiz Visa Klasik kredi kartı.

Bir kişi 5 ila 10 ETH arasında katkıda bulunursa, şunları elde eder:
Ücretsiz Çok Varlıklı Hesap: IBAN (EUR, USD vb.), Kripto cüzdanlar (BTC, ETH vb.) Yatırımları;
Posta ile gönderilecek ücretsiz Visa Platinum kredi kartı;
Katılımcı ve iki aile üyesi için ilk iki yıl boyunca kişisel ve seyahat sigortasında %25 indirim .

Bir kişi 10 ila 50 ETH arasında katkıda bulunursa, şunları elde eder:
Ücretsiz Çok Varlıklı Hesap: IBAN (EUR, USD vb.), Kripto cüzdanlar (BTC, ETH, vb.), Yatırımlar
Katılımcı ve iki aile üyesi için ilk üç yıl boyunca kişisel ve seyahat sigortasında %30 indirim ;
İlk yıl boyunca dünyadaki herhangi bir ATM'den komisyonsuz para çekebilme.

Bir kişi 50 ila 100 ETH arasında katkıda bulunursa, şunları elde eder:
Ücretsiz Çok Varlıklı Hesap: IBAN (EUR, USD vb.), Kripto cüzdanlar (BTC, ETH, vb.), Yatırımlar;
Beş yıl boyunca; Katılımcı ve iki aile üyesi için kişisel ve seyahat sigortasında %50 indirim
Üç yıl boyunca dünyadaki herhangi bir ATM'den komisyonsuz para çekebilme.
Ticaret faaliyetleri için özel şartlar.

Bir kişi 100 ve daha fazla ETH arasında katkıda bulunursa, şunları elde eder:
Ücretsiz Çok Varlıklı Hesap: IBAN (EUR, USD vb.), Kripto cüzdanlar (BTC, ETH, vb.), Yatırımlar;
Katılımcı ve iki aile üyesi için ilk on yıl boyunca kişisel ve seyahat sigortasında %50 indirim ;
Beş yıl boyunca dünyadaki herhangi bir ATM'den komisyonsuz para çekebilme.
Ticaret faaliyetleri için özel koşullar;
Forty Seven Bank'ın herhangi bir bankacılık ürününü ve hizmetini kullanmak için hiçbir komisyon ve ücret alınmaz (krediler hariç).
sr. member
Ben artık beklemeye geçtim bakalım presale ne getirecek eğer bir iki büyük balık yakalarlarsa buralar hareketlenir, son zamanlarda sosyal medyada hareketlenmeler başladı
sr. member
Başlangıçta AB müşterileri ile çalışacağız ve gelecekte bankanın büyümesiyle diğer ülkelerdeki faaliyetlerimizi genişleteceğiz.
Ben kart hangi ülkelere gidecek diye sordum böyle cevap verdiler sanırım bende icoya girecegim kart almak istiyorum
sr. member
şimdi ben bu arkadaşlara telegramdan paralı reklam verin falan demiştim türkiyede kriptoparahaber falan var 80 mılyonluk bır ulke burası bu tarz sitelerle bir görüşün demiştim bana ekipten gelecen cevap icorating gibi bir site varmı türkçe dediler dedim bildiğim yok, varsa o tarz siteleri arıyoruz demişlerdi.
Yavaştan sosyal medyada boy göstermeye başladılar.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1001
ekibi öve öve bitiremediler. haklarını vermek lazım baya da iyi çalışıyorlar sitenin arayüzünden bile belli de fakat beklenti çok yükseldi umarım hayal kırıklığına uğratmazlar. ekibin namı baya yayılmış olabilir ama reklam konusunda ciddi sıkıntıları var, kendilerini duyurmaları lazım.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
dun web sitesini türkçeleştirirken projenin harika bir yapılanma olduğuna bir kez daha kanaat getirdim ama böyle bir yapı büyük para ister bu parayı toplarlarsa eğer gerçekten 2-3 yıllık büyük bir yatırıma dönüşebilir. Ekip çok profesyonel özellikle işlerine olan sayğılarına hayran kaldım

Sanki ekibin proje konusunda hiçbir şüpheleri yok gibi.
Biz şimdi diyoruz  biraz aktif olsalar sosyal medyada falan diye ama şimdi anlıyorumki bunlar gerçekten profesyonel insanlar.
Belliki yapacakları şeyi tam olarak ortaya koyacaklar.
Ve gerektiğinden fazla yatırım alacaklarını düşünüyorum. ikinci ico katılımımı bu projede gerçekleştirmeyi düşünüyorum.
sr. member
ICO katılımında 1-5 ether arasına VISA Classic kredi kartını ücretsiz olacakmış
ICO katılımda  5-10 ether arasına VISA Platinum kredi kartı ücretsiz verilecek.
kartları postayla göndereceklermiş
sr. member
dun web sitesini türkçeleştirirken projenin harika bir yapılanma olduğuna bir kez daha kanaat getirdim ama böyle bir yapı büyük para ister bu parayı toplarlarsa eğer gerçekten 2-3 yıllık büyük bir yatırıma dönüşebilir. Ekip çok profesyonel özellikle işlerine olan sayğılarına hayran kaldım
hero member
Activity: 784
Merit: 500
proje biraz muğallakta gibi. tutarsa tam tutacak tutmazsa yatırıcımları baya üzer gibi. ekibin kalabalık olması güzel. proje biraz yavaş ilerliyor ama gelişme göstermiş hiç yoktan iyidir. yalnız 2 kere ico yapacak olmaları bence yatırımcılarda güvensizlik uyandırır. sonucunun nasıl olacağını merakla beklediğim projelerden.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
adamların kendilerine güveni yok 2 defa ico yapacaklar imzasına girmeyi düşünüyordum vazgeçtim bu haberi gorunce

Böyle bir ortamda bence verilecek en iyi kararı vermişler.
Yeterli desteği alamazlarsa dahamı iyi olur ?
sr. member
adamların kendilerine güveni yok 2 defa ico yapacaklar imzasına girmeyi düşünüyordum vazgeçtim bu haberi gorunce
sr. member
belki 2 defa ico yapılabılır bunun gibi birşey okudum telegramda
forumdaki ann konusunda sordum boyle bırsey olacak mı diye

ICO kampanyasının etkin bir şekilde ilerleyeceği konusunda danışmanlarla tartışmalar var dedıler

ayrıca son 2-3 gundur twitter ve facebook tanıtımları arttı radyo ve bazı haber sıtelerınde haberlerı yayınlanmaya başlandı
Pages:
Jump to: