Pages:
Author

Topic: [ANN][ICO] 💠 FORTY SEVEN BANK 💠 – Finans Dünyalarını Birbirine Bağlar - page 6. (Read 3480 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Koku falan yok scam olsa yalandan gel gel yapmak icin 10bin ether toplanmis gibi yaparlardi ama adamlar aslan gibi ether adreslerini paylastilar ve 20 ether yatirim aldilar. Su an buyuk yatirimci ariyorlarmis diye biliyoruz
member
Activity: 448
Merit: 10
Çok aktif değiller, sosyal medya da neredeyse yok gibiler.  Burnuma hiç hoş olmayan kokular geliyor.  Acaba ölü doğan bir proje daha mı ?
full member
Activity: 266
Merit: 242
ben olsam imzadan çıkarım adamlar yol olmuşlar sanki hacı dayı, hiç bir yerde sesleri çıkmıyor
bunda durarak boşuna vakit kaybetmeyin sonları hüsran olacak
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Imzadan çıkacak bir durum yok bence, bu ay sonuna kadar birşeyler netleşecektir ona göre tekrar incelemesini yaparsın. Her şekilde projeyı startlayacagız dıyorlar
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu proje söndü gitti adamlar yokuldular herhalde onlarında umudu tükendi telegram kanalına baktım sorulan bir iki soru olmuş onlarada cevap vermıyorlar, bounty hunterlara geçmiş olsun

Geçmiş olsun ozaman.
İmzadan çıkmakta içimden gelmiyor o kadar durduk.İnsan belki bir umut diyor Sad
sr. member
Bu proje söndü gitti adamlar yokuldular herhalde onlarında umudu tükendi telegram kanalına baktım sorulan bir iki soru olmuş onlarada cevap vermıyorlar, bounty hunterlara geçmiş olsun
newbie
https://foxico.io/project/fortysevenbank
foxiicoda listelendi forty seven bank ama proje çok sessiz şu an
sr. member
Bende projenın kendı kendını fonlayarak biryerlere geleceğine inanıyorum zaten kodlarını az çok yazmışlar, ekip işine özen gösteriyor zaten ama tek anlamadığım en kötü banka 10 milyon toplarken bunlar neden 20 etherde kaldılar
legendary
Benimde anlamadığım şu 5-6 adet banka projesi var bunlar hep milyon dolarlar toplarken bu adamlar nasıl 20-30 ethereum yatırım alarak kaldılar resmen şaka gibi, siteleri falanda gayet güzel. Forumda ayrıca aktifler ama sosyal medyada içler acısı bir durumdalar

1 aydan fazladır bu projenin imza kampanyasındayım.eğer patlarsaki durum şuan hiçte iç açıcı değil.
o kadar emek boşa gitmiş olacak.
Ancak kendimi şöyle avutuyorum.
Sen böyle büyük bir proje yapıyorsan bunu bu forumdakiler desteklemese bile bir şekilde birileriyle (iş adamlarıyla) anlaşma yapıp bunu  tamamlaman lazım.
Herşey o kadar profesyonelce hazırlanmış ki bakıp göreceğiz.
sr. member
Ön satış bitmiş bunların adresi falan kaldırmışlar sitelerinden, ben takipteyim bakalım eğer büyük bir finansörle anlaşırlarsa bence ICO için biraz yatırım yapacagım
newbie
En son konustugumda bir kac yatirim firmasiyla gorustuklerini ve yakin zamanda netleseceginden bahsetmislerdi
sr. member
Bende gelecegi olduğunu düşünüyorum ama öncelikle en azından 10bin ethereum toplamaları gerekıyor ki yazılım işlerini banla lisanslarını alabilsinler.Bu işler parayla dönuyor
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Uzun soluklu bir projeleri sunmuşlar, yol haritası bunu gösteriyor. İyi de çalışan bir ekipleri var gibi görünüyor ve şevkleri kırılmamış. İnançlarının karşılığını alacaklar diye düşünüyorum, az önce blog yazarak ödül kampanyalarına katıldım. Gelişmeleri takip edeceğim.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Arkadaşlar şu konuyu 2. 3. sayfadan bulmayım bir kerede.
Güncel tutun ya şu projeyi.
O kadar emek var yani üstlerde tutalımda milletin ilgiisni çeksin.
Ben sana birşey diyeyim bu proje gerçekten çok büyük bak adamlar şu an finansman sağlamak için anlaşmalar yapmaya çalışıyorlar ve delikanlı gibi adresi paylaşıyorlar, diger bir çok proje adresi yayınlamıyor hatta 2 tanesı benım cevırdıgım proje sozle 30bın ether toplayan var kapalı satısta.
Simdi olmayabılır ama ılerıde cok sağlam olacak bır yapı kuruyorlar
legendary
Arkadaşlar şu konuyu 2. 3. sayfadan bulmayım bir kerede.
Güncel tutun ya şu projeyi.
O kadar emek var yani üstlerde tutalımda milletin ilgiisni çeksin.
sr. member
Ekip şu sıralar çok sessiz, sanırım yatırımcı peşindeler bence merakla bekliyorum gelişmeleri
sr. member
Eğer buyuk yatırımcılar katılırsa ki hiç sanmıyorum bende yatırım yapacağım bu projeye. Bu adamlar aslında para toplarsa projenın buyuk bır gelecegi olabilir
sr. member
Su an buyuk yatirimcilarla anlasma saglamaya calistiklarini belirtiyorlar ve ben inaniyorum, ekip oyle dalavereci adamlardan olusmuyor. Izlemeye devam gorecegiz bakalim son zamanlarda bir cok ico olmayan yatirimlari almis gibi gosteriyor. Adresi paylasmadan 10 bin ether toplanmis izlenimi veriyorlar ama bunlar durust en azindan.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bugün youtubeda video reklamlarına rastladım .Konusuna bir bakayım dedim . Çok az yatırım almışlar. Ekipte kalabalık ve iyi görünüyordu. Insan kendisi bari yatırım yapar 25-30 eth nedir.
full member
Activity: 266
Merit: 242
Kuzen noldu forty patladımı adamlardan ses solukta çıkmıyor ben kart için yatırım yapacaktım ama gereksiz bir yatırım olacağına karar verdim buyuk yatırımcı girmezse bende girmem aga
Pages:
Jump to: