Pages:
Author

Topic: █【ANN】【ICO】【BOUNTY】█ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1TRİLYON $'LIK MARKET 🌟 İŞ PLATFORMU - page 3. (Read 15858 times)

full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Peki bizim bu kadar kastığımız stake ' ler ne olacak ?

Sukut-ı hayal mı ?

Maalesef şimdilik buhar olacak. Açıklama yapmamışlar ama belki yeni ico döneminde bu stakeleri aktarırlar.
Bu fiyaskodan sonra yeni ico yapsalar ne değişecek ki? Aynı tas aynı hamam insanlar neden bu gerizekalı akrabalara yatırım yapsın ki?
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Blockchain Marketing: tokensuite.io

Sukut-ı hayal mı ?

Maalesef şimdilik buhar olacak. Açıklama yapmamışlar ama belki yeni ico döneminde bu stakeleri aktarırlar.
sr. member
Activity: 322
Merit: 251

Sukut-ı hayal mı ?
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
projelerini destekleyecek balina bulamazlarsa 2 icoda fiyasko olucaktır. küçük yaıtırmcıyla o seviyede limitleri dolduramazlar benim düşüncem.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bounty panel şu ana katıldığım tüm sistemlerden daha iyi, söyleyecek tek laf bulamıyorum. Belliki yazılımcılar iyi, fikir iyi birde kullanıcı desteğini alırlarsa tamam. Proje tam olarak istedikleri gibi olmasa bile pazar çok büyük kendilerini ve bizi de ihya edecek derecede başarılı olacaklarını düşünüoyrum ayrıca. Birde bu sistemi ico çıkartacaklara satsalar ne kadar güzel olur. Hatta ico panel diye satışa sunsalar herkes aynı fikirde sanırım Smiley. Şu Jamal dan bizi kurtarsa ben de yatırım yaparım açıkçası.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
projenin başarılı oalcagına hala inanıyorlar.ben bu fiyaskodan sonra arkalarına bakmadan kaçarlar diyodum.
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
bu adamlar kodladiklari bounty platformu ve sosyal kampanyalar icin yazdiklari botlari kullanima sunsa daha fazla yatirim toplardi herhalde Cheesy
yazik oldu.

kesinilkle katılıyorum adamlar 10 numara sistem modülü geliştirmişlerdi icolara bu modülü satıcaz deselerdi olurdu bu iş Cheesy

Ötelediler. ICO' yu bir beta sürüm çıkarttıktan sonra tekrar düzenleyecekler. O zaman iş yaparlar. Para da toplarlar. Hatta bu fiyasko sonrasında iade edecekleri ethereum' lar da o zaman işlerine yarayacak.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bu adamlar kodladiklari bounty platformu ve sosyal kampanyalar icin yazdiklari botlari kullanima sunsa daha fazla yatirim toplardi herhalde Cheesy
yazik oldu.

kesinilkle katılıyorum adamlar 10 numara sistem modülü geliştirmişlerdi icolara bu modülü satıcaz deselerdi olurdu bu iş Cheesy
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Geçmiş olsun o kadar emek boşa gitti ico iptal oldu
yazık bir ton emek veren insanlar oldu
teselli babında birşeylerin dagıtılması gerekirdı en azından soguk bir su parası yollamalıydılar
legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
yazik oldu.
hero member
Activity: 981
Merit: 500
DIV - Your "Virtual Life" Secured and Decentralize
@Gorkem hocam sırf sizi merakımdan konuya bakıyorum yoksa bu iconun başarılı olmayacağını düşünüyordum
siz şimdi imzadan neden çıktınız bu kadar kastıgınızı vermezlerse yazık olur
ilk 10 a girebildinizmi
merakla bekliyorum

yok hocam ne ılk 10 ya. devamlı 10.sıradakıyle aram acıldı durdu bı ara 100 stake falan vardı fark. en son guncellemede 3000 stakeye cıktı.zaten yatırım almıyor verse ne olur vermese ne olur. 5000 kişi katılmıs kıme ne vercek hocam ya

siz ne deseniz haklısınız hocam. takip ediyordum ben bu projeyi de sizi de. tr'de liderdiniz sanırım stake bazında.

Bu arada ico'yu iptal ettiklerine dair açıklama yapmışlar.

Dear supporters!

As you may have recognized, we are currently not able to reach the minimum funding. Therefore we decided to cancel the running ICO. We thank all early investors and all of them get refunded after the 5. September. If somebody doesn't know, how to get refunded, please do not hesitate to contact us via e-mail.

Blocklancer is a great and unique project, but the current situation is very difficult. We did an in-depth analysis, why it was not possible for us to reach the goal. The key point is that we had not enough money for advertising and therefore our exposure in media was not broad enough. Our social media presence is very high, but we were not able to reach out to the masses. Another problem is that the market situation is currently very problematic. Many investors are on holidays and many other people are still shocked by the Multi-sig hack and the CoinDash disaster.

We believe in the idea of a distributed freelancing platform and we have a great plan to continue. In September or October, we will launch a pre-ICO (with max cap 500 ETH), where everybody has the possibility to get Lancer Tokens for the rate 1ETH : 20,000 LNC. Everybody who invested in the current ICO will get LNC for the rate 1ETH : 25,000 LNC. This way we want to incentivize everyone, who is a loyal Blocklancer supporter. Moreover we are creating a demo platform and every investor in the pre-sale will have the possibility to become an early-tester of the platform. The bounty campaign will be extended until the pre-sale ends and the participants will get 2% of the raised money from the pre-sale.

The money raised from the pre-sale will be invested in advertising for the actual ICO, which is planned in winter (maybe December or January).

We will also release an official Slack and Telegram channel very soon. We still think that the community is the most precious asset and we are always very happy to get constructive feedback from all of you. We think that with this plan we can reach our goal to revolutionize the freelancing market and we are highly motivated to work on this project all day!

Kind regards
The Blocklancer Team
hero member
@Gorkem hocam sırf sizi merakımdan konuya bakıyorum yoksa bu iconun başarılı olmayacağını düşünüyordum
ilk 10 a girebildinizmi
merakla bekliyorum

yok hocam ne ılk 10 ya. devamlı 10.sıradakıyle aram acıldı durdu bı ara 100 stake falan vardı fark. en son guncellemede 3000 stakeye cıktı.zaten yatırım almıyor verse ne olur vermese ne olur. 5000 kişi katılmıs kıme ne vercek hocam ya

Neyse her şeyde vardır bir hayır. Bu vesileyle en azından bir miktar daha tecrübe kazanmış olduk. Ekibi olmayan uyduruk kofti projelerin imza kampanyalarına katılmamayı öğretmiş oldu BlockLancer bize. Emeğimize yazık oldu ama sağlık olsun.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
sizde imzasından çıktığınıza gore  bu proje bitmiştir diyebiliriz sanırım!
hero member
Merit: 502
ilk 10 a girebildinizmi
merakla bekliyorum

full member
Activity: 266
Merit: 242
ilk 10 a girebildinizmi
merakla bekliyorum
hero member
Merit: 502
su ıpnelerın ımzasından cıkmalı herkes göt gıbı kalsınlar.dalga gectıler resmen ıco tarıhıne kadar her mesaja cevap varken sımdı takmıyorlar.en uyuz oldugum sey anında ımzasından cıktım.ınsallah toplayamzlarda paraları gerı verırler.ıco basladıgından berı bounty sayfası 1 kere guncellenmedı
hero member
Activity: 504
Merit: 500
yine bir şarkı geldi aklıma konuya girince sesini açıp dinlemenizi tavsiye ederim seviyorum bu şarkıyı cuk oturacak bence

Mustafa Ceceli - Hüsran

https://www.youtube.com/watch?v=xU6fbWlV3Fg
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Adım gibi biliyordum yatırım almayacagını kimseye lafım yok ama resmen kurt sürüsü gibi doluştuk bounty için ama kimse yatırım yapmadı
aynı minexcoin gibi olacak kaderi gerçi onların presale ile guzel bir satış rakamı vardı.
Projede çığır falan açmıyor zaten tırt bir projeydi bana göre
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
twitterları hala suskun bi silkelenmeleri lazım.en cok ilk 10a girmeye calısan arkadasın cabasına uzuldum.
hero member
Çıktım ben kampanyadan bunlar için boşa uğraşacağıma başka projeye geçmek daha mantıklı geldi. Monetha' yı tercih ediyorum. Bunların 3 günde aldığı yatırımı 1 dakikada alacak proje bana göre.

@Gorkem bayağı kasmıştı, inanın kendi emeğime değil ona üzülüyorum Sad
Pages:
Jump to: