Pages:
Author

Topic: █【ANN】【ICO】【BOUNTY】█ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1TRİLYON $'LIK MARKET 🌟 İŞ PLATFORMU - page 5. (Read 15858 times)

legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
220 ether olmuş son durumda. Yüklü miktarda yatırım yapan kimseyi göremedim etherscande
hero member
Activity: 644
Merit: 502
İş ve İşçi bulma kurumu blockchain entegre olmuş veya olmaması günümüz için şartlarında tutacak bir proje değil .
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Benzer projeler var hem reel olarak kullanılan hemde yakın olan ben baştan beri tutmayacagından adım gibi emindim biraz farklı projeler geliştirmeleri lazım
whitepaper'ı açın bakkın hepsı hemen hemen copy paste olan projeler,farklı olanlar da kopuyor gidiyor zaten
bitjob ve blocklancer neredeyse aynı biri başına ögrenci digeri freelander koymuş o kadar
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Ulan sadece @gorkem 500 ETHlık reklam yapmıştır heryerde  Grin Nasıl bu kadar az alabilir ya şaka gibi.
hero member
Activity: 858
Merit: 500
Taylor - Smart Crypto Trading Assistant
Ya bu iconun bountyleri için millet seferber oldu. Hem yabancı forumlarda hem burada, mesaj üzerine mesaj attılar, forum panayır yerine döndü. Küçük bir yatırım alıp da bu bounty hunter'ları mağdur ederlerse projenin vay haline. 200 ETH nedir ya ?
hero member
Activity: 868
Merit: 1003
205 olmus masallah Cheesy

2000 olur hadi bilemedin 3000 olur finalde. 750 bin dolar toplar marketi açar bunlar. Ama biz oturduk kıçımızın üstüne. Birer kebap yeriz artık alacağımız bounty parasına  Huh
hero member
sr. member
Activity: 714
Merit: 316
The Experience Layer of the Decentralized Internet
yazık olmuş projeye. sosyal medyada çok aktif bir ekip vardı sürekli twitter ve faceden mesaj yağmuru resmen ama toplanan 200 eth gibi komik bir rakam. ilk günlerdeki bonusta giderse katılımcı bulmaları zor olabilir sonra ama daha 1 aylık bir süre var bakalım ne olacak.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Harbiden sakata geldik he yavaş yatırım alan icolar Milyon dolara bile zor ulaşır gibi duruyor Onplace havası estirdi bana. Grin
hero member
196.626952912999999936 Ether  olmu scok hızlı ilerlıyor masallah Cheesy Cheesy
hero member
Activity: 896
Merit: 630
adamlarında morali bozuldu tabi baktılar bu kadar reklam imza twitterda takip vss kolayca hedefe ulasacakalrını dusunduler sanırım.twitter hesapları suskunlaştı.
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
çok yavaş başlamış ico ya ben daha hızlı girmesini bekliyordum, milletin çöp dediği projeler bile binlerce ether i çok kısa sürede topladı.bekleyelim bakalım hedefe ulaşacağını düşünüyorum yinede
hero member
Yanlız adamlar sitede oyle bir yazmıski gören 163 bin ether toplanmıs sanır Smiley Bu arada altcoinlerin hepsi dolara karsı guzel degerleniyor, bitcoin yavasladı biraz. Daha tam genele yayılmadı yukselis bu ay iyi gider umarım
Cheesy Cheesy  gercekten de öle neyın kafasını yasamıslar yazarken bılmem
sr. member
Activity: 728
Merit: 261
atılan son tweet cok buyuk ironi olmus,ico bizim işimiz demeye getirmişler..hic sorun yasamadık filan.iyi guzelde sorun yasatacak bi yogunlukla karsılasmadılar ki zaten.yapılan bi cok ICO nun ilk saatinde toplanan rakamlar bunların 12 saatte topladıgının 10 hatta 100 lerce katı oluyor.tabii sorun yasamazsınız bu volume ile.

genede adamların sansıszlıgına geldi ico tarihi tam piyasalar canlandı, insanlar ellerindekilerini bozmak istemiyor daha da artacagına inanıyor.
sr. member
Merit: 264
Yanlız adamlar sitede oyle bir yazmıski gören 163 bin ether toplanmıs sanır Smiley Bu arada altcoinlerin hepsi dolara karsı guzel degerleniyor, bitcoin yavasladı biraz. Daha tam genele yayılmadı yukselis bu ay iyi gider umarım
full member
ETH her saat yükseliyor güzel bi ivme kazandı tahminimce kimse etherini oraya bağlamak istemiyor. Yoksa başka bi açıklaması olamaz. Bi de akraba projesi olması dışında.
eht fiyatı btc yuzunden yukselıyor yoksa hep 0,079 btc de dolanıp duruyor.
ayrıca bun akatılım olmuycak anlsılan
Sonuçta dolar olarak yükseliyor. Elinde BTC olmayanlar mecbur dolar gözüyle bakıcaklar. O yüzden dedim.
hero member
ETH her saat yükseliyor güzel bi ivme kazandı tahminimce kimse etherini oraya bağlamak istemiyor. Yoksa başka bi açıklaması olamaz. Bi de akraba projesi olması dışında.
eht fiyatı btc yuzunden yukselıyor yoksa hep 0,079 btc de dolanıp duruyor.
ayrıca bun akatılım olmuycak anlsılan
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Hayaller hayatlar sekmesine geçmişiz .

Katılımcı da fazla yok 79 kişi 163 eth .

Oldukça düşük gidiyor .
full member
sr. member
Merit: 264
Sadece 163 ethereum toplayabilmis baya komedi olmus iptal etmezlerse iyidir. İs yapacak proje ilk 15 saatte cok daha fazlasını toplaması gerekirdi.
Pages:
Jump to: