Pages:
Author

Topic: █【ANN】【ICO】【BOUNTY】█ 🌟 BLOCKLANCER 🌟 1TRİLYON $'LIK MARKET 🌟 İŞ PLATFORMU - page 4. (Read 15858 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 251
Eğer ki asgari ücrete ulaşamazlarsa alınanları geri dağıtacaklarını yazmışlar Ana konuda . Eylül ayında tekrar görüşürüz demeye getiriyorlar .

İnsanlar daha çok ayaklanacak Smiley
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
Demekki neymiş? Ekip ve advisor yoksa whitepaper hazırlamak yetmiyormuş. Toplarlarsa 500 ether toplarlar. Onu da alıp kaçarlar artık. Cümlemize hayırlı olsun.

bende öyle düşünüyorum allahtan son anda çıktımda stox geçtim Cheesy yoksa ağlardım sanırım. çok güzel bir projeydi ama hazırlık olarak ama balina bulamazsan toplucağın para bukadar kullanıcılar balinanın girmediği prjelere girmiyor
full member
Activity: 210
Merit: 100
bounty girenlerin sayisina ve en cok stake alanlarad bakilirsa zaten binlerce kisi gorunuyor sosyal medya listesinde cok iyi para dahi toplasa yine pek birsey degismez. leadboarda girin bakin ilk 10 kisi zaten binlerce stake bounty toplamis. bekleyin bakalim ne olacak
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Demekki neymiş? Ekip ve advisor yoksa whitepaper hazırlamak yetmiyormuş. Toplarlarsa 500 ether toplarlar. Onu da alıp kaçarlar artık. Cümlemize hayırlı olsun.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Bounty paneli su ana kadar gördğüm en hızlı panel. Sorun olmuyor muydu oluyordu ancak panel çok güzel ve işlevsel ve büyük oranda doğruluğa sahipti, projede çok uçuk kaçık gibiydi ama ekibin akraba olması sanki aile şirketi gibi bir izlenim veriyordu. Adminler ilgiliydi.

Ancakkkk demek ki yanlış zaman ve yeteri kadar güven vermemelerinden doalyı yeteri kadar yatırım almadılar bence en büyük hata bonty de değil sözü geçen birini  projeye yatırım yapmaya ikna edemediler.
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
İmkansız gibi bir şey 1000 ether falan toplaması şu an için toplasa bile bountyden yine bir şey düşmez aslında bizde bounty paneli güzel diye girmiştik. Grin
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
yanlış zaman yanlış insan..

ödül programı için kayıt oldugumda leaderboard ta 4000 kusuruncu sıradaydım.sadece bu rakam bile boutynin nasıl suistimal edildigini gosteriyordu.buna ragmen imzam bosta kalmasın diye katıldım twitter ve 2 blog yazısı+ imzayla ilk 300 e kadar cıktım.icosunda da 0.5 ether yolladım.

görünen o ki adamların morali sıfır olmus twittera bakmıyorlar bile.her proje tutacak diye bi kural yok ama su projenin hak ettigi yatırım bu kadarda kotu olmamalıydı.abuk subuk projeler neler topluyor.
member
Activity: 115
asrın fail i oldu valla.  Grin adamlarda da beklenti yüksekti hüsrana uğradılar.
hero member
Activity: 560
Merit: 501
proje ilk cıktığında sanırım bountysine de ilk girenlerdenim 10 - 11 tane blog yazdım bunlara hepsini kabul ettiler sonra baktım aynı adreste yanlışlıkla atmışım 2 kere birine daha düşük diğerine nerdeyse öbürünün 2 katı stake vermiş bounty hunterlar zaten projeye hücum etmiş şu şartlarda sizcede yatırım yapmak mantıklımı değil tabi ki yani insanlar iconun projenin reklamını yapmadı ki bounty uğruna yardırdı herkes team de iyi yönetemedi süreci proje sürecini belki fakat bounty olayı o kadar büyüdü ki kimse zaten hayvan gibi yardırdıgı proje için ekstra elindeki eth yi bağlayipta token almak istemez ben mesela ulan bi sürü blog yazdık gönderdik illa bişiler gelir neden para baglayayım diye düşünüyorum coğu insanda benim gibi düşünüyor ki olay bu kim ne derse desin para burda dönüyor bitcointalk halkını yanına almak için cok uğraşti proje ama asıl yatırım alacağı yerin burası oldugunu da göz ardı etti bence. kasmaya gerek yoktu yüzde 0.75  projeden onunda yüzde 30 u signature vs dağitacakti emin olun bundan daha fazla yatırım alırdı . bu kadar sacma konuların ve postların arasından hiçbir kullanici banlanmiyor forum çöplüğe dönebiliyosa demek ki birileri bu sistemin tepesinde theymos dan habersiz bunlar olamaz şuan piyasa bounty vs kaynıyor ve yüzde 90 çöp
sr. member
Activity: 728
endonezyalılar yuzunden ilerki ICO larda twitter bountyleri kalkarsa sasırmam.proje ye yatırılan miktar 300 ethereum degil her tweetin altında en cok yatırımı endonezyalılar yaptı diye goy goy donduruyolar.yemek muhabbeti felan yapıyolar.

zaten buyuk caplı dusunen  projeler sosyal medya bountylerini pek sallamıyor gibi adamlarda biliyor ne kadar suistimale acık oldugunu.
Hocam günde 1000 tane post atabilen adamlar bunlar. Sadece twitter değil signature campaignleri bile kapattırabilir ayı oğlu ayılar.

son cümlen yardı Grin az kalsın ekrana püskürtüyodum içtigim kahveyi. boyle bir kufuru en son  cocuklugumda duymustum sanırım nerden geldiyse aklına..
full member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
endonezyalılar yuzunden ilerki ICO larda twitter bountyleri kalkarsa sasırmam.proje ye yatırılan miktar 300 ethereum degil her tweetin altında en cok yatırımı endonezyalılar yaptı diye goy goy donduruyolar.yemek muhabbeti felan yapıyolar.

zaten buyuk caplı dusunen  projeler sosyal medya bountylerini pek sallamıyor gibi adamlarda biliyor ne kadar suistimale acık oldugunu.
Hocam günde 1000 tane post atabilen adamlar bunlar. Sadece twitter değil signature campaignleri bile kapattırabilir ayı oğlu ayılar.
sr. member
Activity: 728

legendary
Merit: 1291
Proje çok güzel fakat gerçek dünyada hayata geçirilemeyecek ve ortada kalacak bir proje olduğundan dolayı şimdilik yatırım almamış gibi gözüküyor.
full member
Activity: 504
Merit: 102
Ben 1000i bile geçeceğini sanmıyorum. Zira bütün ekip aşiret gibi hep akrabalar çalışıyor. Bırakın 1000i scam çıkarsa şaşırmam bile.
anu
legendary
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
daha cok var ıco bıtımıne ama 13 000 eth toplar mı ımkansız galiba

ICO' ya kendileri sıkmazsa zor. Sanıyorum böyle bir şeye başvurmadılar şu ana kadar. Ellerinde para varmı yokmu bilinmez gerçi ama ben 1000 etheri geçerlerse şanslı hissedin derim.
hero member
Activity: 868
Merit: 502
daha cok var ıco bıtımıne ama 13 000 eth toplar mı ımkansız galiba
full member
Activity: 286
coincash kadar olmasada bu projede fena patlayanlardan  Smiley
hero member
Activity: 518
Merit: 500
Beklentilerin içine sıçan hiçbişey toplayamayan bir ICO daha. Olan bountycilere oldu twitterından bi doritos alırım heralde  Grin

doritosmu Cheesy baya bir retweet ile twite atmış olman lazım dorits için Cheesy sakız parası çıksın dua et
full member
Activity: 490
Beklentilerin içine sıçan hiçbişey toplayamayan bir ICO daha. Olan bountycilere oldu twitterından bi doritos alırım heralde  Grin
sr. member
Activity: 322
Merit: 251
205 olmus masallah Cheesy

2000 olur hadi bilemedin 3000 olur finalde. 750 bin dolar toplar marketi açar bunlar. Ama biz oturduk kıçımızın üstüne. Birer kebap yeriz artık alacağımız bounty parasına  Huh

İlgi alakayı da kesti gibi bunlar . Bounty güncellemesini de umursamaz oldular . Ana konuda da birebir cevap verilirken orada da alakayı kestiler .

Hüsrana mı uğradık ne ? Alacağım ilk bounty olacaktı Smiley Rakı sözümüz vardı o da gitti .
Pages:
Jump to: