Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 5. (Read 21437 times)

sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Alici yok 300 adet aliyor adam soyle 45k olup adam gibi alan olsa satacagim bende ama bittrexe falan girermi acaba diyede dusunmuyor degilim.
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
Ooo nihayet sıçrama yaptı ico fiyatının üstüne attı kendini Smiley)
full member
Activity: 392
Merit: 100
Dünün ve Günün en hareketli Coinlerinden biri;

Şuan ki son durum;

Pillar (PLR)
$0.098369 (86.77%)
0.00002711 BTC (76.05%)
0.00031300 ETH (77.67%)

TAbii ki çok güzel oldu bu şekilde artması ama ne oldu da arttı anlamadım cidden Cheesy
sr. member
Activity: 308
Merit: 253
Dünün ve Günün en hareketli Coinlerinden biri;

Şuan ki son durum;

Pillar (PLR)
$0.098369 (86.77%)
0.00002711 BTC (76.05%)
0.00031300 ETH (77.67%)
full member
Activity: 392
Merit: 100
son 24 saatte neredeyse ikiye katladi... böyle devam ederse, ico'dan alanlar zarardan cikacak gibi duruyor...
ha imzadan plr alanlarda bu gidisle kaymakli kadayiflarini hazirlasinlar, yanina da bi dondurma... ohhhh miss:)

ICO'dan almıştım gerçi alma sebebim 1 2 yıl beklemekti kısa vadede ulaştığı fiyatı çok umursamadım ama sonunda Pillar'da hareketlilik görmek beni sevindirdi umarım dahada iyi yerlere gideriz.
hero member
Activity: 1638
Merit: 686
son 24 saatte neredeyse ikiye katladi... böyle devam ederse, ico'dan alanlar zarardan cikacak gibi duruyor...
ha imzadan plr alanlarda bu gidisle kaymakli kadayiflarini hazirlasinlar, yanina da bi dondurma... ohhhh miss:)
member
Activity: 107
Merit: 10
Bountyleri iyiki saklamışım, bir kısım icodanda almıştım onda zarardayım birbirini dengeliyor işte..

icodan alanlar pişman icolara girmenin bi avantajı kalmadı artık illa girecekseniz bounty si olmayan icolara girmenizi tavsiye ederim

Şimdilik iyi değerleniyor, pişman değilim. Sylon'un tamamen yüzde olarak fazla ödül dağıtmasıyla bir alakalı durum bu eğer Sylon böyle yapmasa tokenler bu kadar dump yemezdi.
hero member
Activity: 539
Merit: 500
Bountyleri iyiki saklamışım, bir kısım icodanda almıştım onda zarardayım birbirini dengeliyor işte..

icodan alanlar pişman icolara girmenin bi avantajı kalmadı artık illa girecekseniz bounty si olmayan icolara girmenizi tavsiye ederim
member
Activity: 107
member
Activity: 117
On numara proje yavaş yavaş hakettiği yeri buluyor eğer iyi bir borsaya girerse uçabilir.
hero member
Activity: 504
bountyden gelen var keşke geldiği gibi satsaydım yükselmesini bekledikçe dolanı duruyor aynı yerde cyrptopia ya girmiş heralde onun etkisiyle bugün topladı biraz fakat hala ico fiyatına gelmedi bi bittrex e girip pump yese ico fiyatını yakalasa çıkaracağım elden
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
Düzgün borsaya girmedikten sonra zor valla benim elimdede fazla var ama asla bu şekilde satmam. Eğer bir kaç ay içerisinde düzgün borsaya giremez ise sıkıntıya girer.
sr. member
Activity: 616
Merit: 261
Artık adet oldu  çıkan ico zınk dump yiyo niye giriyoruz o zaman bekleyelim bizde çıkınca nasıl olsa fiyat düşecek. Normal de ico ya girenin avantajlı olması gerek projeyi daha bastan destekliyor risk alıyor ama bide elinde ki eriyor. 400.000 DENT = 1 ETH idi simdi neredeyse yarı yarıya erimiş şaka gibi son çıkan icoların %80 i böyle.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Düşük hacimli borsalardaki bu fiyatları alım fırsatı olarak görüyorum genelde. Pillar içinde bunun geçerli olduğunu düşünüyorum.Bir miktar alım yaptım etherdelta üzerinden.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Şu etherdelta da olmasa alacagım coinlerin başında geliyor ama sırf oranın saçma arayüzü yüzünden almıyorum
gerçi iyikide almamışım 30 sat civarından beri almak istiyordum neredeyse yarı yarıya düşmüş
icuya girenlere geçmiş olsun
full member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
Aslında bu seviyelerden toplanılabilir. Etherdelta ne amk  Grin Bittrexe girdiğinde güzel artış yapıcaktır. Sadece biraz sabretmek lazım. Artık coinler uzun vadecilere daha güzel kazandırıyorlar.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
pillar resmen sk.attı bizi bu nedir ya 16 a dusmuş icosuna girdigim en kötü coin bu oldu
bu kadar satış nereden geliyor kim aldı da satıyor anlamıyorum ekip elindekileri üzerimizemi boşaltıyor ne bok yiyor çözemedim
hero member
Activity: 798
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
geçsin şu bittrexe yoksa etherdeltada gun geçtıkce satış yıyor
mıllet bunalıyor satıyor benımde elımde 10bın kadar var satacam artık
her gun duşuyor fiyatı

eth bazında yarıdan fazla değer kaybetti ama usd bazındada yarıya düştü.sağlam bi borsaya girmeden de toparlanacağını düşünmüyorum.saçmasapan projeler bile kısa sürede iyi bi borsaya giriyor pillar hala neden girmedi anlamış değilim
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
geçsin şu bittrexe yoksa etherdeltada gun geçtıkce satış yıyor
mıllet bunalıyor satıyor benımde elımde 10bın kadar var satacam artık
her gun duşuyor fiyatı
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
https://youtu.be/Es-Sne4-TEw
Pilların exchange e girmesi ile ilgili bir video yayınlamışlar.İngilizcem çok iyi olmadığı için anlayamadım ama anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim Smiley
Pages:
Jump to: