Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 6. (Read 21437 times)

legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Bu fiyatlar çok güzel ama etherdelta gibi dandik bir yerde oldugundan alım yapmakla uğraşamayacagım açıkcası
yoksa kesinlikle bittrexte olsa alırdım biraz atardım kenara

Etherdelta`ya dandik diyorsunuz da ilk basta bende sizin gibi dusunuyordum. Hatta veritaseum 80 dolar civarlarinda seyrederken almak istiyordum sirf kim etherdelta ile ugrasacak simdi dusuncesiyle almadim , sonrasinda 200 dolar civarini gordugunde ilk veritaseum`u aldim ve ne kadar kolay oldugunu gorunce cidden kendime icli icli kufurler ettim. Bence bu kadar dusmusken plr alin etherdelta dandik vs. diye dusunmeden.

Zaten en kolay işlem yapılabilecek yer etherdelta bana göre ama işlem hacmi diğer büyük borsalarla kıyaslanamayacak olduğu için,eleştiriliyor.Yoksa uğraşmamak için alım yapılmayacak bir yer değil.
full member
Activity: 392
Merit: 100
Bu fiyatlar çok güzel ama etherdelta gibi dandik bir yerde oldugundan alım yapmakla uğraşamayacagım açıkcası

Etherdelta`ya dandik diyorsunuz da ilk basta bende sizin gibi dusunuyordum. Hatta veritaseum 80 dolar civarlarinda seyrederken almak istiyordum sirf kim etherdelta ile ugrasacak simdi dusuncesiyle almadim , sonrasinda 200 dolar civarini gordugunde ilk veritaseum`u aldim ve ne kadar kolay oldugunu gorunce cidden kendime icli icli kufurler ettim. Bence bu kadar dusmusken plr alin etherdelta dandik vs. diye dusunmeden.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Banada imzadan 9000 civarı bırşeyler geldi düzgün bir borsaya girse diye bekliyorum birde şu agustos geçerse sanırım pillar güzel ataklar yapacak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
0,00026 dan dayanamadım bir miktar daha akım yaptım dayanamadım proje gerçekten hakettiği değerin çok altında şu anda ico fiyatını illa ki geçecektir o zaman bile x2 yapmış olacağım garanti yatırım gibi görüyorum şu an bunu  Smiley
valla hocam bende aynı senin gibiyim dayanamadıkça dayanamıyorum bakarım neremizde patlayacak bu dayanamamalar düştükçe de düşüyor.
umarım tahminimiz doğru çıkar da birşeyler kazanırız. ben de topladıkça topluyorum bakalım sonumuz hayrolsun.

Proje iyi, güzel yatırım aldı, büyük borsalara girebileceğini düşünüyorum.
Bu olunca da şimdikinden çok daha yukarılarda olacaktır fiyatı.
Dün 26 lardan alan arkadaşlar vardı, siz de aldığınızı söylediniz. Bugün 25 i de gördü ama şu an 28 de alıcı var.
Bence bu ortamda iyi bir performans...
sr. member
Activity: 420
0,00026 dan dayanamadım bir miktar daha akım yaptım dayanamadım proje gerçekten hakettiği değerin çok altında şu anda ico fiyatını illa ki geçecektir o zaman bile x2 yapmış olacağım garanti yatırım gibi görüyorum şu an bunu  Smiley
valla hocam bende aynı senin gibiyim dayanamadıkça dayanamıyorum bakarım neremizde patlayacak bu dayanamamalar düştükçe de düşüyor.
umarım tahminimiz doğru çıkar da birşeyler kazanırız. ben de topladıkça topluyorum bakalım sonumuz hayrolsun.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Kesinlikle öyle herkes çok güveniyor kendisine.Bu yüzden bu kadar dağıtım yapması zor ama, yine de hatrı sayılır miktar dağıtır.Bu arada pillar projeside şu piyasalar düzlüğe çıkınca bir güneş gibi parlayabilir.
sr. member
Activity: 322
sylon a tekrar güvenip şu an yaptığı projenin imzasına da girdim inşallah pillardaki gibi yüzümüzü güldürür. ödül miktarı baya yüksek şimdiki kampanyanın
250 kisiyi gecti imza farkindamisiniz %80 versede pillar gibi bir kazanc beklemeyin bence.Cok kisi girdi imzasina ona nazaran bence pillar kadar yatirim almasi cok zor
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
sylon a tekrar güvenip şu an yaptığı projenin imzasına da girdim inşallah pillardaki gibi yüzümüzü güldürür. ödül miktarı baya yüksek şimdiki kampanyanın
full member
Activity: 392
Merit: 100
sadece yanliş zamanda yapilmiş bir ico olarak bakiyorum ben aslinda piyasanin geldigi bugun kü  noktaya bakincada iptal edilen ve tarih atlatan icolarin neden böyle bir karar aldiklarini cok iyi anliyorum. doğru düzgün bir yatirim gelmeyeceğini ve gerçekten emek verdikleri bir projeyse eğer  heba olacagini  düşündüklerinden böyle bir karar almiş olmalilar bu noktadna itibaren aslinda tarih değiştiren ve 1 ay sonrası için güven veren projeleri bi araştirmak lazim gerçekten ne veriyorlar ne düşünüyorlar proje ne whitepaper ne anlatiyor .gerçekten bir firsat cikarabiliriz belki.

Bence proje gercekten cok kuvvetli bir proje , belki proje icin kotu bir ico tarihi olabilir ama bence biz yatirim yapmak isteyenler icin cok guzel bir firsat. Alim yapmak isteyen arkadaslarimiz dusuk kurlardan alabilir ve ilerisi icin saklayabilirler.
sr. member
Activity: 476
Merit: 300
sadece yanliş zamanda yapilmiş bir ico olarak bakiyorum ben aslinda piyasanin geldigi bugun kü  noktaya bakincada iptal edilen ve tarih atlatan icolarin neden böyle bir karar aldiklarini cok iyi anliyorum. doğru düzgün bir yatirim gelmeyeceğini ve gerçekten emek verdikleri bir projeyse eğer  heba olacagini  düşündüklerinden böyle bir karar almiş olmalilar bu noktadna itibaren aslinda tarih değiştiren ve 1 ay sonrası için güven veren projeleri bi araştirmak lazim gerçekten ne veriyorlar ne düşünüyorlar proje ne whitepaper ne anlatiyor .gerçekten bir firsat cikarabiliriz belki.
sr. member
Activity: 406
Merit: 259
Ekibe biraz zaman tanırsak, yol haritalarına göre hareket edecek ve iyi bir borsaya pilları listeleyeceklerdir. Şuan ico fiyatının altında almak çok mantıklı ama terste kaldığımızdan alım yapamıyoruz
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
1 ay en azından piyasaların kendine gelmesi için gerekli süre zaten pillar kısa vadeli değildi benim için elimde tutuyorum bir miktar btc m olsa biraz daha alım yapacağım ama yok
hero member
Activity: 798
Merit: 500
Sovryn - 300-500% APY on USDT Deposit
bazılarına göre iyi bir yatırım aldığı halde hiç bir şekilde düzgün bir borsaya girmeme sebebi ne olabilir bunun? girmesi içinde hiç bir çalışma görünmemekte. ya pis patlayacağız ya da pis kazanacağız. hayırlısı.

piyasadaki belirsizlik ortamından kaynaklandığını düşünüyorum bölünme olacak mı gidişat nasıl olacak gibi konular yüzünden bazı ico lar bile ileri tarihe alındı. ortalık durulunca bittrex e falan girebilir
sr. member
Activity: 420
bazılarına göre iyi bir yatırım aldığı halde hiç bir şekilde düzgün bir borsaya girmeme sebebi ne olabilir bunun? girmesi içinde hiç bir çalışma görünmemekte. ya pis patlayacağız ya da pis kazanacağız. hayırlısı.
sr. member
Etherdelta'da işlem yaparken dediğiniz gibi mew adresi import ediliyor.Ether olsun adresinizde mutlaka ondan sonra eğer coini satmak istiyorsanız deposit ediyorsunuz ve satışa koyuyorsunuz.Ben de bilmiyordum ama çok basit ve kullanışlı olmuş site.

Teşekkür ederim Smiley
import kısmını görünce tahmin ettim ama buraya sormadan da yapmak istemedim. her gün cüzdan boşaldı haberleri görüyoruz.
mew le koordine çalışsa da, diğer coinleri satmak için yine de ether olması lazım diyorsunuz yani Smiley
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Etherdelta'da işlem yaparken dediğiniz gibi mew adresi import ediliyor.Ether olsun adresinizde mutlaka ondan sonra eğer coini satmak istiyorsanız deposit ediyorsunuz ve satışa koyuyorsunuz.Ben de bilmiyordum ama çok basit ve kullanışlı olmuş site.
sr. member
Haber verdiğin için teşekkürler,en son baktığımda 34 lere kadar çıkmıştı değeri vazgeçmiştim almaktan şimdi bir miktar alım yaptım .0.00028 ether değerinden güvendiğim bir proje pillar.

Etherdelta da nasıl işlem yapılıyor?
Daha doğrusu nasıl üye olunuyor? MEW adresi mi import ediliyor?
İşlem yapan arkadaşlardan buraya ya da PM olarak kısa bir bilgi rica edebilir miyim?
sr. member
Neredeyse yarı fiyatında şimdi o zaman.
Bx2 yaptığında ico fiyatına ulaşacaksa, x3 beklemek de mantıksız değil...
Pages:
Jump to: