Pages:
Author

Topic: [ANN]PILLAR:Kişisel Veri Kilidi-ICO BİTTİ (113.675 ETH Toplandı) - page 4. (Read 21452 times)

full member
Activity: 392
Merit: 100
bence 20 30x için çok uzun vade gerek 3 yıl falan, ama yılbaşına .50 cent falan olabilir diye düşünüyorum bunlar kadar aktif ekip görmedim twitterdan hergün paylaşımlar konferanslar vs yayınlıyorlar

Cüzdanlarının aktif şekilde çalışıyor olması lazım zaten benim dediğim seviyeler için Smiley
sr. member
Activity: 546
Merit: 280
bence 20 30x için çok uzun vade gerek 3 yıl falan, ama yılbaşına .50 cent falan olabilir diye düşünüyorum bunlar kadar aktif ekip görmedim twitterdan hergün paylaşımlar konferanslar vs yayınlıyorlar
full member
Pillar ICO fiyatına geldi fakat ethereum bazında 0,0005'e gelmediği sürecce kendimi zararda görüyorum. Yüklü alımlar yapılmış sanırım fiyatın artmasının sebebi de bu. Bittrex tarzı bir borsaya girerse tadından yenmez

Tahminimce bittrex'e girer pillar. Çok iddialı bir proje olduklarını düşünüyorum elimde bir miktar var icodan almamıştım etherdeltada ucuza gittiğini görünce aldım bittrexe girdikten sonra ico fiyatına oranla x3-x4 yapabilir

Pillar wallet aktif olmadan daha toparlamak lazım aslında. Uzun vadede 20x 30x çok rahat yapacaktır diye düşünüyorum.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
Herkes bu proje bittrexe girer şu proje bittrexe girer diyor
en son wetrust icosundayken hemen bittrexe girmişti ulen çöp yere girdi demiştik
şimdi bakıyorum da bittrex bildigin coin seçer olmuş,hatta donem donem delist falan da yapıyorlar

Bittrex fırsatı çok iyi değerlendirdi.Zamanında tüm çöp icolar bittrex'e girebiliyordu artık bittrex bildiğin ince eleyip sık dokuyor.Bittrex'in durumunu bizdeki paribu-koinim'e benzetiyorum koinim'in hatalarını iyi değerlendirdi paribu.Buradada polo'nun hatalarını bittrex iyi değerlendirdi.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
en son wetrust icosundayken hemen bittrexe girmişti ulen çöp yere girdi demiştik
şimdi bakıyorum da bittrex bildigin coin seçer olmuş,hatta donem donem delist falan da yapıyorlar

Bittrexin hacmi poloniexi geçti. Polodaki withdraw problemleri bittrexin işine yaradı. Artık öyle çöp coinler alacağını sanmıyorum.
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
legendary
Activity: 1036
Pillar ICO fiyatına geldi fakat ethereum bazında 0,0005'e gelmediği sürecce kendimi zararda görüyorum. Yüklü alımlar yapılmış sanırım fiyatın artmasının sebebi de bu. Bittrex tarzı bir borsaya girerse tadından yenmez

Tahminimce bittrex'e girer pillar. Çok iddialı bir proje olduklarını düşünüyorum elimde bir miktar var icodan almamıştım etherdeltada ucuza gittiğini görünce aldım bittrexe girdikten sonra ico fiyatına oranla x3-x4 yapabilir
hero member
Activity: 504
Bende de vardı Twitter dan gelen sattım bugün bi daha bunun kadar sosyal medya ödülü veren proje denk gelmez sanırım Sylon sonraki kampanyalarında gevşetti biraz şartları
hero member
Activity: 574
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bekletseniz daha Kolay olmazmı sizin için neden hemen bozmayı düşünenler var. Açıkçası iyi bir ivme yakaladı bence etherdelta ile falan uğraşmayın dahada yükseleceğini düşünüyorum.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
Etherdelta nasıl sürekli para kesiyor anlamadım,kullanımı oldukça kolay bir borsa pillar bountysi ilk dağıtıldığında bozmuştum ether kesmedi benden daha sonra.
full member
Activity: 154
Delta bende kullanmadım daha önce bir bakmak lazım o zaman. Tesekkurler
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
biraz deneyeyım dedim etherdeltayı sinir oldum sürekli para kesiyorlar şimdi verdigi adrese ether aktardım mew üzerinden
sonra birde coin hesabınamı aktarıyoruz sureklı bir kesinti ile ugraşıyorum yeterli bakıye yok dıyor
hem aktarırken hemde dıger taraftan mı kesıyor ugraşmadım artık bir emır verdım ama goremedım onuda
sr. member
Bende bugün bi miktar sattım, eth e geçtim  ama önü açık daha gidecek sanırım etherdelta da çok yüklü alımlar yapıldı bundan sonra yönünün yukarı olacağını düşünüyorum.
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
Etherdeltada okadar büyütülecek bir zorluk yok herşey bir adres üzerinden dönüyor.mantık olarak merkezsiz olan borsalar risk bakımından diğerlerinden daha avantajlılar bu yüzden seviyorum
full member
delta da olmasi kotu bende alacaktim bugun biraz ugrasmak istemedim hesap acmak ile. projeye baktim ama pek kafama yatmadi benim. siteleri de cok amator duruyor acikcasi.

Delta'da hesap açmıyorsunuz ki?
İlk başta bana da çok tuhaf gelmişti. Ama çabuk alışılıyor.
Hatta ben de foruma sormuştum işlem yapmadan önce, bir sakatlık olmasın diye.
Ethervallet hesabınızı tanıtıyorsunuz, oradaki ether ve diğer coinleri buraya aktarıp işlem yapıyorsunuz.

Etherdelta gibi siteler trade`in gelecegi olacaklar. Bence alismanizda fayda var merkezsiz borsalara. Youtube`da bir dolu video var ayrica cok basit yani.
sr. member
delta da olmasi kotu bende alacaktim bugun biraz ugrasmak istemedim hesap acmak ile. projeye baktim ama pek kafama yatmadi benim. siteleri de cok amator duruyor acikcasi.

Delta'da hesap açmıyorsunuz ki?
İlk başta bana da çok tuhaf gelmişti. Ama çabuk alışılıyor.
Hatta ben de foruma sormuştum işlem yapmadan önce, bir sakatlık olmasın diye.
Ethervallet hesabınızı tanıtıyorsunuz, oradaki ether ve diğer coinleri buraya aktarıp işlem yapıyorsunuz.
full member
Activity: 210
sr. member
Activity: 322
Merit: 250
Olmasi gereken yerin altinda su an icoya girmistim anca toparladi ama duzgun bir kar yok su an.Daha da yukselmesi gerekiyor su deltaya niye girdiler anlamadim o kadar para yoplamissin ver bi 30bin $ gir bittrexe olmaz mi yani
hero member
Activity: 868
Alici yok 300 adet aliyor adam soyle 45k olup adam gibi alan olsa satacagim bende ama bittrexe falan girermi acaba diyede dusunmuyor degilim.

çok sağlam yükseliş yaptı bi düzeltme yapacağını düşünüyorum şu an elimdekilerin hepsini sattım, bi düzeltme yerse alttan tekrar toplarım
Pages:
Jump to: