Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN] DAV - Merkezi Olmayan Özerk Taşıtlar. Erken Ön Satış 2018 - page 3. (Read 2760 times)

jr. member
Activity: 168
Merit: 1
Hocam proj için teşekkürler proje içerik olarak çok iyi ama gündelik hayata uygulanabilirliği biraz tartışmaya açık ama ilerde böyle projelerin hayata geçeceğine inanıyorum beyi bir gelir getirirler
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Bu piyasada ico yapmak cesaret istiyor gerçekten neye el atsak kurudu kaldı. Piyasa ne kadar daha düşecek kestiremiyorum ama her gün azalan bakiye can sıkıyor
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Geçmiş olsun ya .iki gündür tokat yemiş gibiyim.
Neredeyse 2kat fazla token alabilecekken yarıda takılı kaldı.
İşin ilginci bu kadar bilinen sağlam ekipli bir projenin resmen ölü yatırım alması.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Büyük ihtimalle icodropda sorun vardır.

Bu icodropsdaki verilerde neye göre ben anlamıyorum. Icodropsa göre su an 28m dolar toplamış Dav. Şimdi ico öncesi bu sitede 15m dolar olarak görünüyordu Davın ön satışta topladığı. Şu anda 28m dolar olarak görünüyor. Ico başlarken sitede toplandığı söylenen ethereum adedi 36.2k idi. Şu andada davın sitede 40.36k ether toplanmış görünüyor an itibariyle. Hepiş topu 4.1k ethereum toplayabildi 3.5 güne yakın bir sürede. Şimdi bunun neresi 28 milyon dolara tekabül ediyor? Bunun 28m e tekabül edebilmesi için 695 dolar ethereum fiyatı icap ediyor. Bi defa ethereum mayısın 10 undan bu yana bu fiyatları göremedi hep aşağılara indi. Bu durumda icodropsmu sallıyor dav.network mü cözemedim. Yada siteye yansıtılmamış başlka özel satışmı var onuda bilemedim.
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Bu icodropsdaki verilerde neye göre ben anlamıyorum. Icodropsa göre su an 28m dolar toplamış Dav. Şimdi ico öncesi bu sitede 15m dolar olarak görünüyordu Davın ön satışta topladığı. Şu anda 28m dolar olarak görünüyor. Ico başlarken sitede toplandığı söylenen ethereum adedi 36.2k idi. Şu andada davın sitede 40.36k ether toplanmış görünüyor an itibariyle. Hepiş topu 4.1k ethereum toplayabildi 3.5 güne yakın bir sürede. Şimdi bunun neresi 28 milyon dolara tekabül ediyor? Bunun 28m e tekabül edebilmesi için 695 dolar ethereum fiyatı icap ediyor. Bi defa ethereum mayısın 10 undan bu yana bu fiyatları göremedi hep aşağılara indi. Bu durumda icodropsmu sallıyor dav.network mü cözemedim. Yada siteye yansıtılmamış başlka özel satışmı var onuda bilemedim.
sr. member
Supriz yapacak gibi durmuyor baya cansız geçiyor satış süreci hocam. Yanlız nasıl bir beklenti var idiyse telegramda o kadar cok spam mesaj aldımki.. En az bes tane Amazix diye hesap geldi. Ismide özel secmisler uyanmasın kimse diye özel mesajdan sarıyor. Baska hesaplarla geneldende var dav ın telegram kanalda kim varsa sarıyorlar özelden.Birşey sormak isteyen olsa filan anında dolandıracaklar. Verdikleri ether hesaplarına duyarlı kulanıcılar yorumlar atmıslar scamdir aman ether göndermeyin filan diye bu güzel olmuş. Yani bu saatten sonra dolandırılacak olan varsada kusura bakmasın birazda kendi dikkatsizliğinden olur.
legendary
Satıs basladıgında hızlı gidecek gibiydi sonra telegramdan bir açıklama yapmışlardı pazartesi günü akşam saatlerinde. Kimi gönderim işlemleri KYC ile ilgili bir sorun nedeniyle gerçekleşmedi şeklinde bir açıklama idi bu. Dün bu durumu çözdüklerine dair bir açıklama yapmışlardı. Ama tranferleri gerçekleşmeyenlerin gözü korktu birdaha yatırım yapmak istemediler sanırım.
Sanırım 40 k da takılı kalacak
1 günde 200 eth yatırım aldı o kadar.
42 k civarında takılıp kalacak daha artması mümkün görünmüyor şu gidişle
sr. member
Satıs basladıgında hızlı gidecek gibiydi sonra telegramdan bir açıklama yapmışlardı pazartesi günü akşam saatlerinde. Kimi gönderim işlemleri KYC ile ilgili bir sorun nedeniyle gerçekleşmedi şeklinde bir açıklama idi bu. Dün bu durumu çözdüklerine dair bir açıklama yapmışlardı. Ama tranferleri gerçekleşmeyenlerin gözü korktu birdaha yatırım yapmak istemediler sanırım.
jr. member
Activity: 264
Merit: 1
Gelecek vadeden bir proje ama hardcap hemen olur sanıyorduk ama olmadı. Yine de ümitliyim ben.
sr. member
Activity: 710
Merit: 255
ya whiteliste katılanlar götünden sallamış yada adamlar cok güzel speküle etmiş. ilk 1 saatte iyi topluyordu sonra millet farketti sanırım.  hardcap yapar mı yapar ama beklenen gibi 1 günde olmadı.
legendary
hayal kırıklığına uğradığımı söylemeliyim.
Ben direk hardcap olur diye düşünmüştüm nerdeyse yarı yarıya kaldı.
Bu üzücü 6 aydır imzasındayım ve sanırım yeteri miktarda bir token gelmeyecek
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Çok uzun süren bir süreç oldu şu an 40k ether totalde toplanmış görünüyor ve bu şartlar altında hardcap biraz değil epey bir zor ama son zamanlarda xyo network ve dav bence vizyonu en geniş olan projelerden.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
18 dakikası kaldı. Siteye girdiğimizde halihazırda 36,213 ethereum toplamış olduğunu görüyoru. Bu bilginin hemen altındada whitelisted 100,069 eth diyor ve hardcap 63k kusür. Yani bu whiteliste katılıpta 100k ether değerinde alım tahahhütü verilmiş anlamınamı geliyor anlayamadım o kısmı. Hard cap 63k zaten. Yoksa bu yuzbin kişi anlamında herhalde eth eklemişler yanına yanlışlıkla belkide

yok kyc sürecinde ne kadar eth yatırmak istiyorsnuz diye bir soru aldılar. o sorunun totalinde ortaya çıkan veri o. orada belirttiği kadar yatırmak zorunda değil daha fazlada yatırabilir adam, daha az da. sadece bilgi paylaşımı yapmışlar, yatırımcıların soruya samimi cevap verdiklerini düşünerek.

he 100k a zaten gdiemiyor HC 63k da olduğundan ilk 63k gönderenler alacak, gerisi alamayacak.
sr. member
18 dakikası kaldı. Siteye girdiğimizde halihazırda 36,213 ethereum toplamış olduğunu görüyoru. Bu bilginin hemen altındada whitelisted 100,069 eth diyor ve hardcap 63k kusür. Yani bu whiteliste katılıpta 100k ether değerinde alım tahahhütü verilmiş anlamınamı geliyor anlayamadım o kısmı. Hard cap 63k zaten. Yoksa bu yuzbin kişi anlamında herhalde eth eklemişler yanına yanlışlıkla belkide
legendary
Sanki hardcap sürekli artıyor çok ilginç bişey bu.
daha dün 54k eth idi
Bugün 60 küsür k oldu Smiley
İnşallah uzatmazlar 6 ay bitti
8 saat kaldı.
Hardcap dolar bazlı oldugu projelerde ether sayısı değişir. ether yarın 700 dolar olursa hardcap 40k ether olur.
suan imzamdaki proje 8 ay falan oldu heralde. hala ico tarihi belli değil. ondan bence şükredin. Tahminim 1. gün hardcap yapacaktır dav.

Umarım bir anca önce emeklerimiz ve beklentilerimizi karşılayacak miktarda token gönderilir.
Davın ilk gün hardcap yapacağını bende düşünüyorum böylece bountyler kapatılır.
Bizde rahatlayıp yeni projeleri koşturmaya başlarız
legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
daha dün 54k eth idi
8 saat kaldı.
Hardcap dolar bazlı oldugu projelerde ether sayısı değişir. ether yarın 700 dolar olursa hardcap 40k ether olur.
suan imzamdaki proje 8 ay falan oldu heralde. hala ico tarihi belli değil. ondan bence şükredin. Tahminim 1. gün hardcap yapacaktır dav.
legendary
daha dün 54k eth idi
8 saat kaldı.
sr. member
Dav ın ön satısları 20 milyon dolara kadar dayanmış durumda. Haftaya baslayacak olan açık satış oncesi güzel bir haber. 38m dolarlık HardCap hedefini yakalasın yada yakalayamasın bu ayın 25 inde tamamlanacak açık satış. En fazla 2 hafta sürecek. Başından bu yana imzasına katılmış olan biri 27 haftayı tamamlamış olacak buda 6 ayı geçkin bir süre anlamına geliyor
member
Activity: 162
Merit: 10
Proje biraz uçuk ama güzel günümüz teknoloji çağı olduğu için bu tür projelerin ileride çok iyi iş yapacağını düşünüyorum emeğine sağlık hocam
legendary
Bu arada dav için hazırladığım kargo konulu animasyon videosunu beğenirseniz çok memnun olurum. bounty uzadı anladıkta emeklerimiz karşılıksız kalmasa bari

https://www.youtube.com/watch?v=5XblHa2jd0s
Pages:
Jump to: