Pages:
Author

Topic: [ANN][TOKEN] DAV - Merkezi Olmayan Özerk Taşıtlar. Erken Ön Satış 2018 - page 8. (Read 2760 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
Proje bence çok iyi ama gözden çok uzakta kalmış dolayısıyla nasıl bir yatırım alacağını kestirmek mümkün değil, Bancor'la beraber çalıştığından dolayı ödüle katılan fazla kişi olmamış çünkü gerçekten çok uğraştırıcı ve karışık bir platform.

Gozden uzak projeler patlıyor zaten hocam herkesin bildikleri sürünüyor, ben çok uzundur bu piyasada degilim ama ico konusunda araştırma yapıyorum süreklli hype yüksekse hardcap oluyor ama borsada sürünüyor
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Proje bence çok iyi ama gözden çok uzakta kalmış dolayısıyla nasıl bir yatırım alacağını kestirmek mümkün değil, Bancor'la beraber çalıştığından dolayı ödüle katılan fazla kişi olmamış çünkü gerçekten çok uğraştırıcı ve karışık bir platform.
full member
Activity: 266
Merit: 242
sr. member
Activity: 476
Merit: 257
Proje gerçekten göze hoş gözüküyor ama tek gösterilen şey drone prototipleri bize daha heyecanlı şeyler gerekiyor umarım ileriki videolarda daha entegre şeyler bulabiliriz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Bu projeye güveniyorum ekibin her gün video çekmesi çok hoş.
Umarım başarılı olurlar.
Proje zaten geleceğin projesi.Geriye kalan tek şey çok iyi bir yatırım alıp planlarına uymak.
Umarım yüzümüzü güldürür Smiley
full member

İmkanları düşünün
full member
full member

Uluslararası Blockchain Yatırım Zirvesi
full member
sr. member
Activity: 630
Merit: 253
Güzel ve vizyonu olan bir proje gerçekten iyi ama drone menzili olmayacakmı adreslerı sanıyorum kendı içlerine gönderecekler oradan kendısı gıdıp gelecek yanı menzil için sıkıntı yok yakıt yettıgı surece gidip gelebilir
full member
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
O değilde stake'de niye bu hafta 0 vermiş onu anlamadım 15 postu geçmiştim. Nasıl hesaplama yaptığını anlamadım açıkçası. İmzaları güncelle demiş imzalar değişmemiş gibi.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Telegramdaki bot imzaya kampanyasına katılanların, imzaları güncellemeleri gerektiğini söyledi.
Sanırım whitepaperde bir kaç değişiklik yapılmış.
full member
full member
* TGE * 14 Mart 2018 Çarşamba günü saat 14:00'de başlayacak!
Minimum katılım: 1 ET (1000 DAV)

Pre-Sale ile ilgili daha fazla bilgi için lütfen [email protected]'e e-posta yollayarak, bonus ve ayrıntılarıyla ilgili herhangi bir sorunuz varsa @RLinnewiel Telegram aracılığıyla ulaşın.

ÖNEMLİ: DAV Vakfı ASLA Telegram yoluyla ödeme talep etmeyecektir. Satış ve satış öncesi adres sadece DAV Vakfı web sitesinde yayınlanacaktır.Telegramda yayınlanan adreslere asla ETH göndermeyin.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
insansiz araclara google unber tesla nin ayirdigi zaman ve butcelerden haberiniz var mi hic? Bu kadar buyuk bir projeyi 5 kisi nasil yapmayi dusunuyorlar acaba. Decentralzed i bas yaz bir proje. Simdilerin modasi da bu oldu. Yatirim yapmayi tavsiye etmiyorum kimseye. Imzaya falan da katilip bos yere imza gelirinizi buna baglamayin.
Iyide adamlar otomobil üretmiyor herhalde sadece drone uretecekler ve gidecekleri mesafede belırlık en fazla 100km karelık bır alanda teslımat yapacaktır. Siz bıraz olaya büyük beklentiyle bakmışsınız, bence güzel proje ve tutma ihtimalide var
sr. member
Activity: 686
Merit: 359
insansiz araclara google unber tesla nin ayirdigi zaman ve butcelerden haberiniz var mi hic? Bu kadar buyuk bir projeyi 5 kisi nasil yapmayi dusunuyorlar acaba. Decentralzed i bas yaz bir proje. Simdilerin modasi da bu oldu. Yatirim yapmayi tavsiye etmiyorum kimseye. Imzaya falan da katilip bos yere imza gelirinizi buna baglamayin.
full member
https://www.youtube.com/channel/UCPuAOygDwCiLOdLosiQJJ1w/videos

Dav günlük videolarına buradan ulaşabilirsiniz arkadaşlar, benim begendiğim bir proje dav.
sr. member
Activity: 448
Merit: 264
Evet beyler proje son zamanlarda bir hype göstermeye başladı daha çok zamanı var ama telegram kanalıda bıraz bıraz artıyor. Ben bu projenın orta seviye bir para toplayacağına inanıyorum hatta bancor falanda yatırım yapabilir
full member
One Token to Move Anything Anywhere
kişisel metini ekleyin arkadaşlar

Evet hocam haftada istenen 15 mesaj var ve bu mesajı dedıgım gıbı haftaya yayarak atın yoksa geçersiz sayabilir amazix ekibi
Pages:
Jump to: