Pages:
Author

Topic: AYLARDIR ALTCOİNLERİ SATİN DİYORUZ TAKAN YOKK - page 2. (Read 1411 times)

legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Herkes herşeyi diyor ama zamanla her denilen çıkıyor zaten.Bugün sen satın dedim satmadınız dersin.Yarın birisi çıkar altcoin alın der bu seferde yukarı çıkar 1 ay sonra,Sonra biri düşecek der 5 ay sonra düşmeye başlar.
member
Activity: 212
Merit: 13
Bu forumda hep yükseliş mesajı yazılacak, düşüş mesajlarına tahammül ve saygı yok.
Adam ağustos ayında uyarmış. İlk sayfalarda ders niteliğinde yanlış mesajlar var.

Sonra Türk yatırımcı niye zarar ediyor.

Klasik deve diken formasyonu.Bu forumda populer bir coine düşecek aman dikkat edin yaz hemen başlıyorlar hakaret küfür.Biz de söyledik taa Agustosta ethereum 100 dolar altına düşecek diye ama yemediğimiz küfür hakaret kalmadı.Bu forumda hep yükselecek yazacaksın.Bitcoin 100 bin dolar yazacaksın o zaman çok hoşlarına gidiyor.Ne demişler seveni skerler,skeni severler.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bu forumda hep yükseliş mesajı yazılacak, düşüş mesajlarına tahammül ve saygı yok.
Adam ağustos ayında uyarmış. İlk sayfalarda ders niteliğinde yanlış mesajlar var.

Sonra Türk yatırımcı niye zarar ediyor.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Bu yazıdan sonra altcoinler x2-x3 yaptı sonra tekrar düştü.Tekrar toparladı.O arada al-sat yapanlar kazandı.Bende adet olarak ikiye katladım altcoinleri.Fırsat gördüğümde al-sat'a devam ediyorum.Artık eskisi gibi yok ayı gelecek yok boğa gelecek falan pek önemi yok.Elinde bulunan coin artmışsa gelmiş işte boğa değerlendirmeye bakacaksın.Düşüyorsa ayı gelmiş demektir.Günü kurtarma devrindeyiz artık.Yarına ne olur bilinmez.
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
Uzun vadeli düşünenler için konuşuyorum satmamalarına hak veririm ama kısa vadeli yatırımcıların bu denli önerileri dikkate almaları gerekir.Uzun vadeli yatırımcılara gelince daha bekleyebilirler ve elbet yükseliş olacaktır piyasanın kazananları onlar olabilir.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Temmuz başından beri altcoinler çökecek diyenlerdenim.
Hala altcoinlerde olanlar var tabikide bu sizin seçiminiz evet piyasaya da sovebilirsiniz ama öngörü bu piyasada önemli
Altcoinler hala 2017 Ocak ayına göre %1000 değerli ve dibin dibini görecek. Daha düşüşte ortadayiz zirveye  ulaşmadığı asıl  düşüş
olduğunda  aaltcoinlerin%500 değer kaybetmesini bekliyorum.
Düşüş devam edecek hemde artarak ara kar relazasyonu olsa da hafif yukselmelere kanmayin.
Hepinize bol kazançlar ytd.

Altlar temmuzdan beri çökmedi ki mayıs basından beri coktu, aradakı aylar cok fark ettırıyor mayısta cıkmayı dusunup cıkamamıstım ama oylesıne dustukten sonra neredeyse kımse cıkmaz, okadar grafık analız ogrendık ama yıne terse yatırmayı basarıyor adamlar.
full member
Activity: 532
Merit: 102
Aralarda yakaladığımız hafif yükselmeler ya büyük bir habere bağlıydı (Büyük oyuncuların toplu Btc alımları gibi ve USDT kalkacak denmişti) yada balinalar tarafından pumplandı. Bu ayı sezonu tuzaklarından sonra çoktan çıkmamız lazımdı bu piyasadan altcoinler hala düşecek gözüyle bakıyorum ve ani bir yükseliş beklemiyorum tüm piyasa için.
full member
Activity: 616
Merit: 100
Şu bir gerçek ki yüksekten alıpta on kat düşünce maalesef ki satamıyorsun alıp bekletmekten başka çare yok. Satın diyen çok ama millet durumu bilmiyor.
member
Activity: 308
Merit: 10
satmayanlar var bide satamayanlar var.El mahkum borç harc ile girenler herşey düzelecek diye beklerken adamlar vurgun yedi sonunda ne oldu elde avuçta ne varsa gitsin.
jr. member
Activity: 476
Merit: 2
Mayıs ayında çoğunu sattım az bir miktar bıraktım ki tekrar artarsa çekerim fakat bıraktığım miktar resmen yok oldu gitti kalan bir şey yok geriye.
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Altcoinler çökecek dedikten sonra x3'ler havada uçuştu.Arkadaş bedavadan satmış galiba altcoinleri Grin bu tür mesajlar çok.Bu piyasada duygusallığa yer yok.Kar gördümmü realize edeceksin.
legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
Böyle konular ilerleyen zamanlarda da bitmeyecek illa ki " ben biliyorum bu işi " diyerek çıkan çok olacak.İnsanların yatırımına da karışır oldular anlam veremiyorum ne amaçla yaptıklarını.
member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
Bu süreçte birçok altcoin defalarca pumpladı geri düştü insanlara ciddi kazançlar sağladı altcoinleri satıp ne yapacağız ki böyle bir mantık yanlış bence zaten en dip seviyelerde daha ne kadar dibe inecek ki
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Temmuz başından beri altcoinler çökecek diyenlerdenim.
Hala altcoinlerde olanlar var tabikide bu sizin seçiminiz evet piyasaya da sovebilirsiniz ama öngörü bu piyasada önemli
Altcoinler hala 2017 Ocak ayına göre %1000 değerli ve dibin dibini görecek. Daha düşüşte ortadayiz zirveye  ulaşmadığı asıl  düşüş
olduğunda  aaltcoinlerin%500 değer kaybetmesini bekliyorum.
Düşüş devam edecek hemde artarak ara kar relazasyonu olsa da hafif yukselmelere kanmayin.
Hepinize bol kazançlar ytd.

Olayın takma-takmamakla alakası yok. Birisi dedi diye herkes aynı trade yapsa bu işin anlamı olmazdı.

Ayrıca allah rızası için şu %500 düşüşü biri bana açıklasın yahu. 100 Birim olan birşeyi %500 düşürün bana.

Basit matematik arkadaşlar eksiye düşmeyen bir şey %500 değer kaybedemez. %500 değer kazanabilir ama kaybedeceği maksimum oran %100 olur. Bu yazıyı yazıp bir de beni takan yok demek de nasıl bir kafa onu anlayamıyorum.
jr. member
Activity: 88
Merit: 6
EQWITY.IO
Bak hocam şimdi buradaki mantıksızlık nerede biliyor musun? Temmuzun başından beri herkes seni dinleyip satsaydı mal gibi beklerdi. 20 kere 2x yapan coinler oldu. Şu işlerde bilmişlik taslamasanız yeni yatırımcılarında kafasını karıştırmayacaksınız. Madem o kadar biliyorsun senin trilyoner olman lazım ne işin var forumda allahını seversen.
full member
Activity: 322
Merit: 100
Şu postu görmüşüm ama yükseleceğini düşünüyordum ben ama keşke şu postu okuduktan sonra satsaydım diyordum o zaman gerçekten hiç buralara kadar düşeceğini beklemezdim ama geldiğimiz nokta şu an ortada artık artacağını düşünüyorum ben bu seviyeler dip diyorum o gün dediğim gibi
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
Kimse, kimse dedi diye ne satsın ne de alsın eğer haksız çıksaydın konuyu kilitleyip giderdin kimsede yargılamazdı ama haklı çıktın tutturdun diye bişey sanıyorsun zaten %50 şansın vardı Smiley o zamanlarda sizden çok daha tecrübeli insanlar tarafından bu piyasa eylül ekim de uçacak diye konu açıyorlardı şimdi o konular hep editli ve kilitli Smiley
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
valla altcoinler çok sağlam düştü daha nereye kadar gidecek de belli değil hiç

Dönüş noktasına geldik gibi.
member
Activity: 94
Satmadığına pişman olanların şimdi satması için değerlenmiş fiyat yok bu yüzden satış için acele etmeyin. Aylardır uyarı yapnlar haklı çıktı ama biz zaten geç kalmış durumdayız.
member
Activity: 392
Satmadığıma pişman oldum senide dinlemedik nerden bilelim böyle olucağını millet boş boş konuşuyor bizde seni onlardan sandık bir dahakine daha dikkatli olucam sözlerine karşı
Pages:
Jump to: